icon

Je bezpečné vycestovať na dovolenku osamote?

18. júl 2026

Ahojte, idem prvýkrát sama na dovolenku.

Mám zarezervované ubytovanie so self check-inom a trochu váham, či je to dobrý nápad.Do ubytovania je vstup cez kód v mobile, pričom pri každom vstupe sa vygeneruje nový kód.

Myslíte si, že je to bezpečné, alebo by ste si radšej vybrali hotel, aj keď je približne o hodinu ďalej od miesta, kde chcem bývať? V meste sú totiž ceny ubytovania dosť vysoké.

Strana
z2
autor
18. júl 2026
@guudy

@anonym_autor mas novy profil, myslela som, ze starsi a mam ta poznat😎

@guudy som tu cca 5 rokov 🥸 ale profil som si založila iba nedávno

autor
18. júl 2026
@katkazatka

@anonym_autor nic mi to nehovori...nevadi. Nech sa ti dobre cestuje.

@katkazatka ďakujem 💖💖

guudy
18. júl 2026
@anonym_autor

@guudy why_not

@anonym_autor este otazka…nerobis kadernicku nahodou? ;)
Chodim do kadernictva, kde pouzivaju vlasovu kozmetiku zn. Why not 😁

guudy
18. júl 2026
@anonym_autor

@guudy som tu cca 5 rokov 🥸 ale profil som si založila iba nedávno

@anonym_autor rozumiem 🙂

autor
18. júl 2026
@guudy

@anonym_autor este otazka…nerobis kadernicku nahodou? ;)
Chodim do kadernictva, kde pouzivaju vlasovu kozmetiku zn. Why not 😁

@guudy nie 💖 ja som PC obeť

guudy
18. júl 2026
@anonym_autor

@guudy nie 💖 ja som PC obeť

@anonym_autor 😁😁😁

muchotrafka298
18. júl 2026
@katkazatka

@muchotrafka298
@anonym_d78a58 kde vsade ste boli samy? Ja rada cestujem, no niekedy nemam s kym a chcem vediet, co by som zvladla. Dajte typy.

@katkazatka po Europe vo vacsich mestach som bola sama, predtym tiez sama cez CK na vacsich poznavackach. Malta, Porto, Lisabon, Kodan, Stockholm, Valencia, Madrid posledne roky.

anonym_693de8
18. júl 2026

@anonym_autor mala som raz tento typ ubutovania..v Solúne. Dotycna nedvihala a ja som navod nepochopila prvy krat bol klucik v skrinke pod kodom..asi dve hodiny som tam stala a pisala jej s mojou hroznou anglictinou zatial som stala v zakaze a modlila sa aby mi neodtiahli auto. Vsetko dobre dopadlo. Ale bola som velmi nahnevana na nu..

zeldia
18. júl 2026

@anonym_autor v Španielsku by som sa sama nebála max že ma okradnú o ten telefón😇 Ak si zvyknutata na takyto typ ubytovanie tak to bude ok. Ja cestujem sama služobne, ale vzdy spím v hoteli s recepciou. Ja skôr koli hygiene ale aj bezpečnosti. Jedine čo vzdy doporučujem je riadiť sa inštinktom ak sa mi niečo nepozdáva tak tam nejdem a zmením to. Toto by som ti poradila ak sa dá a máš zlý pocit tak vyber iné ubytovanie. Nema zmysel byt v strese z ubytovania keď chces niečo iné ako zažiť dobrodružstvo koli ubytovaniu.

amelie2017
18. júl 2026

Kam do Spanielska ides?

arek00
Včera o 08:08

Ja idem tiež sám do Egyptu. Ale do rezortu, fuul servis. Veľmi sa na to teším 💪.

Strana
z2