icon

Kupujete si dovolenku na leto 2021?

kikuska63
22. feb 2021

Ahojte zienky, planujete, pripadne kupujete si dovolenky na leto ???

Strana
z2
trema
23. feb 2021

Toto leto do zahraničia asi nie, budeme niekde na Slovensku

miadi
23. feb 2021

Leto vobec neriesim no dufala som zeby sme na vianoce dosli na Svk ale zatial to tak nevyzera. Ale uvidime co bude v Septembri.

maciatkolulu
23. feb 2021

@andrejka1974 inak prečo nejdeš pracovať do parlamentu, ľudia netušia ako bude o týždeň, či pôjdu, či nepôjdu všetky deti do školy, či budú mať prácu, či nie, či sa otvorí konečne všetko, či len časť, ale ty už vieš, že v lete si človek užije iba Slovensko. Gratulujem, teba je škoda na koni

dankanka
23. feb 2021

@kikuska63 planujem.. Materskú :D. Inak by som si trufla leda tak na sk dakde.. Ale keďže mam prace vyse hlavy, uz aj len to voľno by dobre padlo.. Neoplati sa planovat nič podla mňa.. Uvidíte podla situácie tesne pred..

leuchtturm
23. feb 2021

nie, nemam vestecku gulu. V lete uvidim, ako bude.

andrejka1974
23. feb 2021

@maciatkolulu vsak preto som to napisala aby sa dopredu netesila a ked bude nieco lepsie tak aj dovolenka bude ak bude za co

andrejka1974
23. feb 2021

@katka17787 mozno hej

elenajezova
23. feb 2021

Ja som si zarezervovala ale len na Slovensku. Do zahraničia si netrúfam...

sandrika1986
23. feb 2021

V tejto dobe radsej nic neplanujem...

janedoe
23. feb 2021

@elenita mame rovnaku destinaciu 🤣

miadi
23. feb 2021

Inak ludia stale chodia na dovolenky. Pocula som ze male divy su plne slovenskych celebrit. V januari mi fb tvrdil ze poznam daku slovensku fitness zenu a ta bola akurat v Dubai cvicit s ludmi na plazi. Na YouTube davaju ludia recenzie z hotelov v karibiku s ruskami na verejnych priestoroch. A podla situacie v lete urcite pojde aj kopec strednej vrstvy Svk niekde k moru .. ale nie teraz kupovat s ck. Bud kupia v lete alebo pojdu bez ck.

oblecenie99
24. feb 2021

Po poslednom vyhlásení premiéra ja už osobne na leto neplánujem ani ten bazén z Montfieldu u našich na záhrade o dva okresy ďalej 😂

dankanka
24. feb 2021
tonka288
1. mar 2021

@jaja1979 Ahoj mi mame tiež zaplatené Taliansko môžem sa spitat v ktorom mesiaci cestujete vy? Mi mame jún koniec no neviem ci to není skoro

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
ceresna2
Odpoveď bola odstránená
jaja1979
1. mar 2021

@tonka288 my polovica júla, ale veľké nádeje tomu nedávam...

bona
1. mar 2021

@ceresna2 vieš čo,radšej “risknem” vedcami vyvinutú vakcinu,ako to, či náhodou ja nebudem patriť medzi tie percentá ľudí končiacich v nemocnici, aj keď som “relatívne mladá a nie chorá” (mám sestru pracujúcu na reprofilizovanom covid oddelení,takže verím na koronu a aj v to,že to vôbec nie je “sranda”)..

cukroska
7. mar 2021

Radi by sme (však, ale kto by aj nie) ale v momentálnej situácii budeme asi radi ak to už celé skončí a budeme si môcť opäť vypiť kávičku pekne vonku bez rúška kdesi na, slnečnej terase, alebo ísť na pekný výlet či okúpať sa na kúpku.
Chcem byť optimista, ale nevidím to tento rok opäť na more. Takže skôr nie...

cukroska
7. mar 2021

@kikuska63 v dnešnej dobe s plánovať? Hmmm... Odvážne

madames
7. mar 2021

Mame a ideme, uz sa tesim!!! Boli sme aj minuly rok a, vsetci sme zdravi ako rybicky...kde len na to chodia ze na dovolenke ochories? Ochoriet mozes aj doma od suseda. Vzdy zavisi len od toho ako rizikovo sa spravas...

Strana
z2