icon

Možnosti storna a zmeny dovolenky v Egypte?

Včera o 22:52

Chcela by som sa opýtať mám zakúpenu dovolenku do Egypta už cca polovicu vyplatenú.Odhovaraju má aby som tam nešla mám troška obavy tak moja otázka je ake mam.moznosti zmeny dovolenky napr zrušim hneď na to vyberiem inú destinaciu koľko mi vrátia peňazí celú čiastku ktorú som vyplatila? V zmluve mám bezplatné storno ale musím mať dôvod?Ako to funguje poraďte ďakujem veľmi pekne

petamich
Včera o 23:22

Nik neporadi ako to funguje, kazda cestovka, kazdy zajazd to moze mat inak. Ak mas v zmluve bezplatne storno do xy, tak asi je bezplatne storno 🙂 prestudujte zmluvu a idealne informujte sa v cestovke.

janinah
Dnes o 04:59

Egypt je bezpecna krajina,pred tyzdnom som tam bola. Nie je v zaujme nikoho z bojujucich stran tam niečo vojensky riešiť Je tu skupina o egypte
https://www.modrykonik.sk/group/12245/

anonym_864cae
Dnes o 06:06
@janinah

Egypt je bezpecna krajina,pred tyzdnom som tam bola. Nie je v zaujme nikoho z bojujucich stran tam niečo vojensky riešiť Je tu skupina o egypte
https://www.modrykonik.sk/group/12245/

@janinah Bojujuce strany urcite trapi ekonomika Egypta, urcite na to myslia, aby chudaci turisti mali kam chodit😆

krasneleto
Dnes o 06:21

@anonym_autor informuj sa v cestovke.. v hydrotoure je mozna zmena na inu destinaciu, alebo storno v plnej vyske v pripade , ze sa aktualne do danej destinacie nelieta

anonym_8f2fca
Dnes o 06:26

Mame Turecko a nemienime to stornovat ani menit.Sledujeme situaciu,vojna asi tak rychlo neskonci ale aj Turecko je v NATO a keby sa co si zomelie,uz je v tom cely svet a nikde by nebolo bezpecno.Ani u nas.

anjelicek26
Dnes o 07:18

Dokedy mozes stornovat? Ved pockaj este par dni, ako bude situacia vyzerat. Uz teraz je mi celeho regionu luto, co zije turizmom a prakticky prijdu o polovicu klientov urcite 😖

sissy27
Dnes o 07:19

@anonym_autor prečítaj si poriadne zmluvu a VOP a ak ti to stále nie je jasné, tak sa obráť na cestovku, kde si zájazd uzatvorila. My tu nemáme odkiaľ vedieť čo si podpísala.