Neteším sa na dovolenku
Ahojte, idem z priatelom na dovolenku a zistila som , ze ideme na to iste miesto kde bol so svojou byvalou aj do teho isteho hotela. Je to normalne , ze ma tam berie
Ja by som skor ma mieste tvojho partnera vymenila partnerku. Oduvat sa za takuto blbost? Sa mu pacilo miesto a hotel, tak tam ide znova... 🙄
@ingrideta je to blbec.Argument ,že chlapi sú takí ,je úplne od veci,potom sa ženy čudujú ,veď on taký nebol, zmenil sa po svadbe a pod.Je to vaša prvá dovolenka ,ste ešte čerstvo zaľúbení ...čo ho to preboha napadlo, ísť tam ,kde bol s bývalou a ešte sa čuduje, čo sa ti nepáči, empatia 0 bodov.alebo ozaj to nižšie IQ.
@ingrideta porozpravaj sa o tom zo svojim partnerom. To mas robit. Nie nahucat, ale normalne mu to vyvetlit. Hotel sa da zmenit, len treba chciet. Inak budes celu dovolenku oduta a mozno to bude vasa prva aj posledna. Problemy sa vo vztahu riesia! To je zaklad.
No musim sa stym vyrovnat a potom uvidim co spravim, ale dakujem Vam za odpovede
Ale zase nerobme z komara velrybu, vobec to nemusi mysliet zle..., aj ja som manzela brala na miesta kde som chodila aj s byvalymi....pacilo sa mi tam a chcela som mu tie miesta ukazat, tesila som sa z toho ako si to spoly uzijeme...v podstate dakujem byvalym, ze som s nimi absolvovala generalaky....s manzel k m si to teraz uzivam v premiere a som rada, ze ho mozem potesit a zoznamit speknymi miestami a akciami s ktorymi mam skusenost, to je predsa normalne...a pravdaze objavujeme aj nove miesta spolu....takze nevidim na tom nic nenormalne ak Ta partner chce zobrat na miesto kde bol a kde sa mu pacilo....keby tam bol napr. pred tym s rodicmi mas s tym rovnaky problem....treba sa odputat od minulosti a prezivat sucasnost...
@ingrideta a s čím sa chceš vyrovnávať? Bože, vezme ťa na dovolenku, teš sa. Budete spolu, prežijete niečo nové? A že tam bol s bývalou no a? To je snáď už za ním nie? Či sa chceš celý život pozerať do minulosti a žiarliť na niečo, na čo vôbec nemusíš?
Robíš z komára somára. A teda naozaj
No takto. Mna by to nastvalo a aj by som mu to povedala, ale nie v momente mojej najvacsej zlosti. Prisla by som za nim a v pokoji by som mu povedala, ze si vazim, ze ma berie na dovolenku a velmi sa na nu tesim ale, ze ma velmi ranilo, ze z tolkych moznosti vybral tu kde bol so svojou ex. Aj ked chapem, ze motivom nemuseli byt spomienky na expriatelku nech sa na to skusi pozriet tvojimi ocami a ze zena na taketo nieco pozera inak ako chlap. Ze uz to nebudete teda riesit (v spolunazivani s chlapom moc dolezite) a ze si to spolu uzijete, ale do buducnosti ho prosis aby taketo nieco uz nerobil. A mozno by som to odlahcila napr. tym, ze v tom pripade mu vymenis satnik a budes pozadovat aby sa obliekal ako tvoj ex, zmenil uces podla tvojho ex, okuliare, bradu a pod. Ukazala by som mu tym, ze nesuhlasim s tym co urobil, ale chapem ze chybu moze spravit kazdy a ze do buducna nech na taketo nieco mysli. Zaroven by som tym ukazala, ze nie som hysterka, len sa ozvem ak ma nieco rani. Inak suhlasim, ze chlapi su pohodlny a nie kreativny. Este by som mozno navrhla, ze ak by sa to dalo vymenit ci by suhlasil. Ci nechce skusit a zazit aj nieco ine.Ale netlacila by som na neho
tak bol k tebe uprimny... predpokladam ze predtym ako ti to povedal si sa tesila, tak nechapem tvoj postoj teraz, dovolenka kde bol s ex ti vadi,....ale napriek tomu ze s ex spaval a spava teraz s tebou ti nevadi...a predpokladam ze byval v tom istom byte a spaval s nou v tej istej postely a pouziva tie iste obliecky ako pri nej
@ingrideta pozri, ak Ti to vadi, tak mu to povedz a rieste to. Hoci si myslim, ze umysel nebol zly. Je to chlap a pravdepodobne rozmysla velmi pragmaticky a vobec ho nenapadlo, ze by Ti to mohlo vadit... pravdepodobne si povedal, ze to tam trosku pozna, hotel bol fajn a pokojne tam pojde zas... a mozno sa mu tam nieco velmi pacilo a chce aby si to videla aj Ty..... komunikacia.......
To akoze teraz nepojdes nikam kde bol so svojou ex? Do obchodu,restiky,baru atd lebo tam travil chvile s byvalou? Daj sa dokopy zena preboha!! To su take hovadiny
Ja by som isla tam na druhu , tretiu dovolenku a nevadi mi co robil a kde chodil ex , ale mohol vybrat na prvu nasu dovolenku ine miesto
@ingrideta bud aspon uprimna,aj keby to bola 20-ta dovolenka vadilo by ti to. Rob so sebou nieco

Nebudem sa tam citit vobec dobre a tak som sa tesila ,