icon

Neteším sa na dovolenku

ingrideta
20. jún 2017

Ahojte, idem z priatelom na dovolenku a zistila som , ze ideme na to iste miesto kde bol so svojou byvalou aj do teho isteho hotela. Je to normalne , ze ma tam berie

ingrideta
autor
20. jún 2017

Nebudem sa tam citit vobec dobre a tak som sa tesila ,

belllinka
20. jún 2017

Ja by som skor ma mieste tvojho partnera vymenila partnerku. Oduvat sa za takuto blbost? Sa mu pacilo miesto a hotel, tak tam ide znova... 🙄

black33
20. jún 2017

@ingrideta je to blbec.Argument ,že chlapi sú takí ,je úplne od veci,potom sa ženy čudujú ,veď on taký nebol, zmenil sa po svadbe a pod.Je to vaša prvá dovolenka ,ste ešte čerstvo zaľúbení ...čo ho to preboha napadlo, ísť tam ,kde bol s bývalou a ešte sa čuduje, čo sa ti nepáči, empatia 0 bodov.alebo ozaj to nižšie IQ.

iskrickaa
20. jún 2017

@pribinak Nie, to bolo King of Queens, myslim, ze aj na Slovensku odvysielali zopar epizodok. Ale uplne to sedi.

ingrideta
autor
20. jún 2017

Teraz uz neviem co robit

pribinak
20. jún 2017

@ingrideta ved nech rychlo vymeni co sa vymenit da, minimalne hotel

taami
20. jún 2017

@ingrideta
Ale veď jeho máš tiež po nej...a teraz tu ideš robiť scény za hotel 😂

nyusika
20. jún 2017

@ingrideta
nech ti vrati peniaze za dovolenku a zavola tam nejaku tretiu

katkakovac
20. jún 2017

@ingrideta porozpravaj sa o tom zo svojim partnerom. To mas robit. Nie nahucat, ale normalne mu to vyvetlit. Hotel sa da zmenit, len treba chciet. Inak budes celu dovolenku oduta a mozno to bude vasa prva aj posledna. Problemy sa vo vztahu riesia! To je zaklad.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
ingrideta
autor
20. jún 2017

No musim sa stym vyrovnat a potom uvidim co spravim, ale dakujem Vam za odpovede

wind123
20. jún 2017

Ale zase nerobme z komara velrybu, vobec to nemusi mysliet zle..., aj ja som manzela brala na miesta kde som chodila aj s byvalymi....pacilo sa mi tam a chcela som mu tie miesta ukazat, tesila som sa z toho ako si to spoly uzijeme...v podstate dakujem byvalym, ze som s nimi absolvovala generalaky....s manzel k m si to teraz uzivam v premiere a som rada, ze ho mozem potesit a zoznamit speknymi miestami a akciami s ktorymi mam skusenost, to je predsa normalne...a pravdaze objavujeme aj nove miesta spolu....takze nevidim na tom nic nenormalne ak Ta partner chce zobrat na miesto kde bol a kde sa mu pacilo....keby tam bol napr. pred tym s rodicmi mas s tym rovnaky problem....treba sa odputat od minulosti a prezivat sucasnost...

sasa1310
20. jún 2017

@ingrideta kto platil?

mondolina
20. jún 2017

zene ktorej toto vadi musi mat problem so sebadoverou,

sasa1310
20. jún 2017

@black33 bože, tak sa mu tam páčilo. Ja zas nechápem na čo jej to vešal na hlavu, že tam bol s bývalou. Bože ani sexovať nebude s ním, lebo veď však to robil s bývalou?

sasa1310
20. jún 2017

@ingrideta a s čím sa chceš vyrovnávať? Bože, vezme ťa na dovolenku, teš sa. Budete spolu, prežijete niečo nové? A že tam bol s bývalou no a? To je snáď už za ním nie? Či sa chceš celý život pozerať do minulosti a žiarliť na niečo, na čo vôbec nemusíš?
Robíš z komára somára. A teda naozaj

pehavcek
20. jún 2017

No takto. Mna by to nastvalo a aj by som mu to povedala, ale nie v momente mojej najvacsej zlosti. Prisla by som za nim a v pokoji by som mu povedala, ze si vazim, ze ma berie na dovolenku a velmi sa na nu tesim ale, ze ma velmi ranilo, ze z tolkych moznosti vybral tu kde bol so svojou ex. Aj ked chapem, ze motivom nemuseli byt spomienky na expriatelku nech sa na to skusi pozriet tvojimi ocami a ze zena na taketo nieco pozera inak ako chlap. Ze uz to nebudete teda riesit (v spolunazivani s chlapom moc dolezite) a ze si to spolu uzijete, ale do buducnosti ho prosis aby taketo nieco uz nerobil. A mozno by som to odlahcila napr. tym, ze v tom pripade mu vymenis satnik a budes pozadovat aby sa obliekal ako tvoj ex, zmenil uces podla tvojho ex, okuliare, bradu a pod. Ukazala by som mu tym, ze nesuhlasim s tym co urobil, ale chapem ze chybu moze spravit kazdy a ze do buducna nech na taketo nieco mysli. Zaroven by som tym ukazala, ze nie som hysterka, len sa ozvem ak ma nieco rani. Inak suhlasim, ze chlapi su pohodlny a nie kreativny. Este by som mozno navrhla, ze ak by sa to dalo vymenit ci by suhlasil. Ci nechce skusit a zazit aj nieco ine.Ale netlacila by som na neho

sense
20. jún 2017

akosi prisla na to ze tam bol s byvalou, povedal ti to? kto dovolenku platil?...

ingrideta
autor
20. jún 2017

Povedal mi to , on platil zalohu

sasa1310
20. jún 2017

@ingrideta on ti zaplatí, prekvapí ťa dovolenkou, je úprimný (nemusel ti to vôbec povedať) a tebe sa nepáči. Tipujem, že k nemu si tiež laháš do tej postele, kde bol predtým s ňou

sense
20. jún 2017

tak bol k tebe uprimny... predpokladam ze predtym ako ti to povedal si sa tesila, tak nechapem tvoj postoj teraz, dovolenka kde bol s ex ti vadi,....ale napriek tomu ze s ex spaval a spava teraz s tebou ti nevadi...a predpokladam ze byval v tom istom byte a spaval s nou v tej istej postely a pouziva tie iste obliecky ako pri nej

fokuska
20. jún 2017

@ingrideta Spytala si sa ho vlastne preco vybral prave to miesto? Co na to povedal?

jankalukasova
20. jún 2017

@ingrideta pozri, ak Ti to vadi, tak mu to povedz a rieste to. Hoci si myslim, ze umysel nebol zly. Je to chlap a pravdepodobne rozmysla velmi pragmaticky a vobec ho nenapadlo, ze by Ti to mohlo vadit... pravdepodobne si povedal, ze to tam trosku pozna, hotel bol fajn a pokojne tam pojde zas... a mozno sa mu tam nieco velmi pacilo a chce aby si to videla aj Ty..... komunikacia.......

ingrideta
autor
20. jún 2017

Vybral ju lebo sa mu tam pacilo a nevedel , ze mi to bude vadit

sasa1310
20. jún 2017

@ingrideta ty si typický príklad toho príslovia "žene nevyhovieš"

petulda333
20. jún 2017

To akoze teraz nepojdes nikam kde bol so svojou ex? Do obchodu,restiky,baru atd lebo tam travil chvile s byvalou? Daj sa dokopy zena preboha!! To su take hovadiny

wicka5
20. jún 2017

Bože, ja už dopredu ľutujem svojho syna, čo všetko bude musieť riešit :D

ingrideta
autor
20. jún 2017

Ja by som isla tam na druhu , tretiu dovolenku a nevadi mi co robil a kde chodil ex , ale mohol vybrat na prvu nasu dovolenku ine miesto

petulda333
20. jún 2017

@ingrideta bud aspon uprimna,aj keby to bola 20-ta dovolenka vadilo by ti to. Rob so sebou nieco

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená