Prepínate telefón do offline režimu počas letu?
áno, aj tak hore nemáš signál načo by sa trápil a míňal batériu hľadať vysielače
asi je nejaky dovod preco sa vymyslel rezim lietadlo, ci myslis, ze je to len preto aby ti skomplikovali zivot?
Túto otázku nemyslíš vážne, však?
@weleda123 napadlo ma to, pretože v lietadle letušky predávajú veci a vieš to zaplatiť kartou. Čiže je tam signál. Potom prečo musí byť telefón v letovom režime.
Kartou sa dá platiť aj bez signálu terminál vie byť aj v režime offline a zaúčtuje ti to neskôr.
Kartou sa dá platiť aj bez signálu terminál vie byť aj v režime offline a zaúčtuje ti to neskôr.
@maranco aha, nevedela som to 😃
Ja telefón, jedného takého 15r dedka mám, že nemá letový režim úplne vypínam. Dotykový dávam do letového režimu.
Áno, vždy si dávam telefón i tablet do letového režimu. A nie, nerobia to všetci. Vo štvrtok sme leteli, pred vzletom som vravela mužovi, nech si nezabudne prepnúť aj on mobil a nato som počula spoza nás smiech a "to ešte niekto robí?".
Lietam viac krát mesačne a nie, nedávam si mobil do tohto režimu. Bežne, teda takmer vždy, som v lietadle na wifine. Stačí sa opýtať pilota. Už dávno je dokázané, že mobil a jeho žiarenie nijak neovplyvňuje ovládače lietadla. Jedine rádiový smog zo žiarenia môže byť ako šum počuť v komunikácii pilota s vežou. Ale je to iba zvuk v pozadí, nebráni to komunikácii. Takže tie, ktoré sa čudujete, asi len žijete s fake informáciami z minulosti.
Vzdy to robim. Zazila som uz ale situaciu, ze lietadlo uz rolovalo na start, a chlapik normalne telefonoval, a neprestal ani pri starte, letusky ho normalne videli, bolo ho pocut cez pol lietadla, a nic, ani ho neupozornili....
Lietam viac krát mesačne a nie, nedávam si mobil do tohto režimu. Bežne, teda takmer vždy, som v lietadle na wifine. Stačí sa opýtať pilota. Už dávno je dokázané, že mobil a jeho žiarenie nijak neovplyvňuje ovládače lietadla. Jedine rádiový smog zo žiarenia môže byť ako šum počuť v komunikácii pilota s vežou. Ale je to iba zvuk v pozadí, nebráni to komunikácii. Takže tie, ktoré sa čudujete, asi len žijete s fake informáciami z minulosti.
@melanta na wifi sa dá pripojiť aj keď máš zapnutý letový režim.
tu je super video o tom, ked viete anlgicky ak odporucam, popripade si zapnite slovenske titulky 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=iKYHf22qVdM
Samozrejme