Zrušiť dovolenku kvôli chorobe dieťaťa?
Ahojte, máme 18.6. letieť do Turecka ,dieťa 1,5 rok ochorelo má kašeľ , nádchu ( má veľké nosné mandle takže stále sme v jednom kolobehu) ,bez teplôt , zajtra ideme k dr. Ak mi dá potvrdenie že neodporúča ísť zruším dovolenku, ak povie že môže ísť išli by ste aj tak ?
Normálne nech mu doktorka predpíše pamycon do nosa za tri dni bude dieťa fit, pri chorobách vždy zabrali len tieto kvapky, zatiaľ morská voda, nasivin, solmucol, bylinkové čaje na kašeľ, harmančekovy a dookola tlačiť do dieťaťa do štvrtka bude zdravé
@ivik4 nechapem no, rok a pol rocne decko si to pamatat nebude, ja keby som mala zaplatenu dovolenku a decko ochorie, tak moji rodicia postrazia uplne s radostou. Trosku sa odstrihnute paneboze 😃 aj tak si hovno bude z toho pamatat
@anonym_0046b3 to je taký názor, mám svoje dieťa na háku, normálna matka neodíde užívať si dovolenku bez dieťaťa vysmiata ako lečo
@ivik4 nechapem no, rok a pol rocne decko si to pamatat nebude, ja keby som mala zaplatenu dovolenku a decko ochorie, tak moji rodicia postrazia uplne s radostou. Trosku sa odstrihnute paneboze 😃 aj tak si hovno bude z toho pamatat
@anonym_0046b3 tu neide o to ci si to bude alebo nebude pamatat...tu ide o rodinnu dovolenku. Inak ty teda musis byt fakt matka roka - nechat chore dieta rodicom a odist na dovolenku...klobuk dole, nedavam dieta k rodicom ani ked len registrujem ze chyta nadchu a uz nie je ani babatko...
hlavna vec tu nie je uvedena - aky by bol storno poplatok. Verim, ze ak by si mala prist o peniaze tak poletite aj s teplotou.
@anonym_0046b3 ja som odstrihnuta viac nez dost PANE BOZE .. a velmi rada zijem svoj vlastny zivot aj mimo mojho syna. Nemam ho na cecku jak vela matiek svoje deti. No tu sa rozpravame o chorom dietati . Ano, mne by bolo sproste ho chore hodit na krk babke a ist si
@anonym_0046b3 to je taký názor, mám svoje dieťa na háku, normálna matka neodíde užívať si dovolenku bez dieťaťa vysmiata ako lečo
@zuzubb007 normálna matka 😃 moc to prežívaš, veľa výborných matiek ktoré poznám si idú oddýchnuť aj od detí. Nechapem čo je na tom také zlé. Aspon si deti užijú starí rodičia. Potom sa matky sťažujú že sú unavené, zničené zdeptané. Milujem 😃
@anonym_0046b3 tu neide o to ci si to bude alebo nebude pamatat...tu ide o rodinnu dovolenku. Inak ty teda musis byt fakt matka roka - nechat chore dieta rodicom a odist na dovolenku...klobuk dole, nedavam dieta k rodicom ani ked len registrujem ze chyta nadchu a uz nie je ani babatko...
@katkaseiner noačo 😃moja matka tiež vychovala deti, dokonca 3. Ja keď mám deti choré a nejdú do škôlky tak idú k mojej mame. Lebo ja som v práci. Matka roka? Tomu ver. Nič mojim deťom mechýba a doprajem kľud a pokoj aj sama sebe 😃 môže ťa z toho kľudne aj poraziť
@ria_sprout tak ale kazda sme ina, pre niekoho nie je oddych davat pozor stale na deti a ozaj si nemoct len tak nic nerobit
@anonym_5d35ef no lenže autorka je možno z tej mojej skupiny kde je za dovolenku s dieťaťom rada 😉
Keby sa slo na dovolenku vlastnym autom tak by som sla..do lietadla by som nebrala kaslajuce smrkajuce dieta 🙂
@anonym_d3ca47 zrejme ty si nikdy na dovolenke nebola
@mirage predstav si že bola a bez decka lebo som si ju chcela užiť a nie dávať pozor a stále kolo jeho riti behať
@ria_sprout tak ale kazda sme ina, pre niekoho nie je oddych davat pozor stale na deti a ozaj si nemoct len tak nic nerobit
@anonym_5d35ef a to chodis sama s nimi??Tak ano vtedy to oddych az taky neni ale ak ma zena muza,co deti zabavi tak si zena aj oddychne.Teda sa bezstarostne opaluje ale si ide zaplavat,potom sa zase vymenia alebo sa zabavaju spolu ako rodina.
Ja mam 5deti,najest si dokazu zobrat sami.Zabavit sa vedia sami aj spolu.Strazia sa navzajom vsetcia.
Ja na dovolenke ani neviem,ze mam deti.A tak isto sa blaznime vsetcia aj s muzom.Vecer tancuju a my s nimi.Sami si vedia vypytat pitie po anglicky,este aj nam donesu.
Ako si to clovek zariadi tak ma.A ak musi varit,tak sa necudujem,ze si zena neoddychne.
@anonym_0046b3 svätá pravda a hlavne decká znášajú choroby úplne inak ako dospelí, deti neumierajú pri soplíku a miernej teplote
@anonym_5d35ef a to chodis sama s nimi??Tak ano vtedy to oddych az taky neni ale ak ma zena muza,co deti zabavi tak si zena aj oddychne.Teda sa bezstarostne opaluje ale si ide zaplavat,potom sa zase vymenia alebo sa zabavaju spolu ako rodina.
Ja mam 5deti,najest si dokazu zobrat sami.Zabavit sa vedia sami aj spolu.Strazia sa navzajom vsetcia.
Ja na dovolenke ani neviem,ze mam deti.A tak isto sa blaznime vsetcia aj s muzom.Vecer tancuju a my s nimi.Sami si vedia vypytat pitie po anglicky,este aj nam donesu.
Ako si to clovek zariadi tak ma.A ak musi varit,tak sa necudujem,ze si zena neoddychne.
@anonym_e52e7f prosim, toto slovo "všetcia" nepouzivaj.. au
@anonym_e52e7f rok a pol staré deti si dokážu samé nabrať jedlo a zabaviť sa tancovaním, hmmm?
@anonym_d3ca47 ide z tvojho vyjadrovania/slovnika hnev, podrazdenost, zavist
@mirage závidím čo? nepokoj na dovolenke? ja svoje deti dám babke na záhradu a vybavené
S 1,5r.by som do Turecka nesla ani keby bolo zdrave. Nie,ze sople,kasle. To bude uzasna dovolenka,ked ho budes cele noci odsavat.
@anonym_e52e7f nie nechodim s nimi sama , ani nevarim. Dokonca mam muza ktory pobavi, vo vode sa vela šantia a ja mam aj svoj priestor. No neviem ci zijem na inej planete ale aby som NEVEDELA na dovolenke ze mam 1-6rocne nejake dieta ? Vsak take dieta treba niekolko krat sprchovat, prezliekat, alebo niektore este spat na obed, vela chodit na detske tobogany alebo discoteky. Striedat sa ustavicne s muzom lebo same byt nemozu.Pre mna to oddych jednoducho nie je . Pre Teba ano. Mozno len skus pochopit ze kazda si predstavujeme pod pojmom oddych nieco ine
@anonym_e52e7f rok a pol staré deti si dokážu samé nabrať jedlo a zabaviť sa tancovaním, hmmm?
@anonym_d3ca47 a co???Maly mal pol roka,sunar mu dokazal urobit aj muz,ci ty muza nemas???Ty si na deti sama??Oni nemaju druheho rodica??
@anonym_e52e7f nie nechodim s nimi sama , ani nevarim. Dokonca mam muza ktory pobavi, vo vode sa vela šantia a ja mam aj svoj priestor. No neviem ci zijem na inej planete ale aby som NEVEDELA na dovolenke ze mam 1-6rocne nejake dieta ? Vsak take dieta treba niekolko krat sprchovat, prezliekat, alebo niektore este spat na obed, vela chodit na detske tobogany alebo discoteky. Striedat sa ustavicne s muzom lebo same byt nemozu.Pre mna to oddych jednoducho nie je . Pre Teba ano. Mozno len skus pochopit ze kazda si predstavujeme pod pojmom oddych nieco ine
@anonym_5d35ef tak ja mam 18r,16r,14r,10r a 3r.Takze ano dokazu si zobrat jest sami,zabavit sa a aj maleho na neho sme vsetci.Takze ja neviem,ze mam deti.Oddychnem si velmi.Oddychla som si aj ked mal maly pol roka,nekojila som.
@anonym_5d35ef tak ja mam 18r,16r,14r,10r a 3r.Takze ano dokazu si zobrat jest sami,zabavit sa a aj maleho na neho sme vsetci.Takze ja neviem,ze mam deti.Oddychnem si velmi.Oddychla som si aj ked mal maly pol roka,nekojila som.
@anonym_e52e7f a ty nevidis dalej nez si ty sama ? Alebo si zabudla na to ked ma niekto len jedno ci dve malinke deti a ste na ne skutocne len Vy dvaja s muzom a nie dalsie osoby ktore by sa s nimi prebavili? Hadam by si to mala vediet pochopit ked aj ty si niekedy mala len jedno ci dve male deti . To je neporovnatelne take dovolenky . Ci si oddychnes rovnako ako matka s 1 malym dietatom alebo matka aj s velkymi detmi ktore su s nim
@anonym_e52e7f cize mas styroch animatorov.
A este sa prirovnavat k rodine, kde je mozno 3 rocne a rocne, pricom ty mas 18 (dospeleho celoveka), 16 (takmer dospeleho) a 14 je neviem. Hlupe, scestne, smiesne.
nechala by som decko doma a ja šla, aj tak dovolenka s deckom nieje dovolenka
@anonym_d3ca47 lebo to je take jednoduche, 3 dni pred odletom niekomu oznamit ze mu nechavam na 2 tyzdne cvhore dieta a nech sa stara 🙈 ak aj odhliadneme od toho, ze dieta ma len 1,5 roka a je chore, co ak autorka nema takuto moznost? nie kazda ma čipernu babku na dochodku k dispozicii kedykolvek. a je rozdiel postrazit taketo male dieta ked idu jeho rodicia na ples ci do kina pripadne aj na vikend na wellness ako strazit ho pomaly 2 tyzdne - predpokladam ze do toho Turecka idu aspon na 10 dni. ak sa dietatu zhorsi stav a bude maty vysoke horucky, tak autorka urcite si to bude uzivat pri mori, ved co, babka zvladne aj na pohotovost ist. 🙈
@mirage závidím čo? nepokoj na dovolenke? ja svoje deti dám babke na záhradu a vybavené
@anonym_d3ca47 tak to si potom matka roka. Gratulujem
@anonym_d3ca47 tak to si potom matka roka. Gratulujem
@anonym_723367 moja mama si ich pýta keďže je doma cez prázdniny a býva v dome, my v byte takže nie je o čom, oni tam radi trávia čas, takže áno, som matka roka, ukameňujte ma
@anonym_e52e7f cize mas styroch animatorov.
A este sa prirovnavat k rodine, kde je mozno 3 rocne a rocne, pricom ty mas 18 (dospeleho celoveka), 16 (takmer dospeleho) a 14 je neviem. Hlupe, scestne, smiesne.
@anonym_c56055 a ty si myslíš, že mala odjakživa dospelé deti? Asi aj jej boli malé. Keď jej najstarší mal 3roky, tak mala ďalšie dve malé deti 😉
Ja mám 4ri v priebehu 5tich rokov, cestujeme s nimi odmalička a len my. Nikto nám animátorov nerobil.

To su zas komenty 😬
Pre mna su dovolenky s detmi tak do 7 rokov zemiakova brigada ale ze by som nechala chore dieta na krk babke a ja si sla uzivat, no muselo by mi dobre šibat