Mešká menštruácia kvôli chorobe alebo tehotenstvu?
Dobrý deň, chcem sa opýtať mali sme chvíľkový asi 20s nechránený sex s tým že k ejakulácii do posvy nedošlo. Prišla choroba chrípka kašeľ, teplota asi, nádcha. Menzes mešká podľa apky 4 dni ale podľa skutočného kalendára teda mesiac iba 2 dni. Stalo sa niečo podobne aj vám? Dakujem
Chvíĺkový sex-zvláštne ,,pomenovanie
Kazdopadne aj jedna zabludila spermia dokaze urobit prekvapko. Aj z jedneho "vpichu".... zalezi aj v akej faze cyklu si bola.
Skor to bude ta choroba.
Kazdopadne aj jedna zabludila spermia dokaze urobit prekvapko. Aj z jedneho "vpichu".... zalezi aj v akej faze cyklu si bola.
Skor to bude ta choroba.
@anonym_77f64b
@anonym_625145 toto mne príde skôr nelogicke
ovulaciu urcil lekar?? ak sa nesnazis o babo tak pochybujem trochu= nemozes vediet ci alebo kolko meska menstruacia. Podla apky mozes sledovat predpoved pocasia nie fungovanie tvojho tela
ovulaciu urcil lekar?? ak sa nesnazis o babo tak pochybujem trochu= nemozes vediet ci alebo kolko meska menstruacia. Podla apky mozes sledovat predpoved pocasia nie fungovanie tvojho tela
@anonym_e90959 práveže nechcem tehotenstvo
@anonym_77f64b
@anonym_625145 toto mne príde skôr nelogicke
@anonym_f641d5 preco?
@anonym_f641d5 preco?
@anonym_625145 pretože tam píše že ejakulacia do pošvy nebola
@anonym_f641d5 a si myslis ze spermie sa drzia iba v ejakulate? Ze inac sa "nepohnu"?
@anonym_f641d5 a si myslis ze spermie sa drzia iba v ejakulate? Ze inac sa "nepohnu"?
@anonym_625145 presne, máš pravdu.
@anonym_f641d5 mohla byť deň predtým, spermia vydrží
@anonym2718 Nikdy mi nemeškal menzes kvôli chorobe, vždy to bolo tehotenstvo. Teraz nebol ejakulát...a kedy bol? Možno prežili spermie odvtedy.
Kašli na aplikácie.
@anonym2718 Nikdy mi nemeškal menzes kvôli chorobe, vždy to bolo tehotenstvo. Teraz nebol ejakulát...a kedy bol? Možno prežili spermie odvtedy.
Kašli na aplikácie.
@martul mne zas ano. Choroba. Lieky. Stres. Dokazu mi ms posunut aj o 3-5dni.
@anonym_625145 toto je hlúposť, som vyštudovana biologicka a takéto niečo sa veru nestane, spermie potrebujú množstvo, tlak, a dokonale podmienky aby dokázali oplodniť. Ak píše, že k ejakuláciu nedošlo, je prakticky nemožné počať
@anonym_625145 toto je hlúposť, som vyštudovana biologicka a takéto niečo sa veru nestane, spermie potrebujú množstvo, tlak, a dokonale podmienky aby dokázali oplodniť. Ak píše, že k ejakuláciu nedošlo, je prakticky nemožné počať
@anonym_f641d5 ok. Tu som sa docitala ze mnohe otehotneli aj mimo ovulacie. Takze mna uz nic neprekvapi 🤣
@anonym_f641d5 ok. Tu som sa docitala ze mnohe otehotneli aj mimo ovulacie. Takze mna uz nic neprekvapi 🤣
@anonym_625145 pravdaže treba ovulácii… ja som len reagovala na ten váš názor že spermie sa môžu samovoľne pohybovať okrem vyvrcholenia čo je hlúposť
@anonym_625145 pravdaže treba ovulácii… ja som len reagovala na ten váš názor že spermie sa môžu samovoľne pohybovať okrem vyvrcholenia čo je hlúposť
@anonym_f641d5 respektujem nazor. Potom tie deti ktore vznikli z prerusovanej suloze? Su z coho?

No ved si chora, to ti posunulo kramy