icon

Dominikánska republika

misar421
14. sep 2023

Ahojte chceli by sme ísť s mužom v decembri na dovolenku do Dominikánskej republiky. Aké je tam počasie v decembri? A neviete mi prosím poradiť nejaký dobrý hotel 5* ? Chceli by sme mat súkromie a nie moc hluku. Ďakujem každému za radu 🙂
Pekný večer

Strana
z4
konicek12
3. dec 2024

Vy ste boli wyndham beach?

konicek12
3. dec 2024

@jaja20 strava bola v pohode dalo sa vybrať?a ešte izby bolo tam čisto?prepáčte že vás takto bombardujem ale musím sa rozhodnúť do konca týždňa tak by som chcela vybrať dobre.😊

jaja20
3. dec 2024

@konicek12 Veď si pozrite tú moju recenziu s fotkami na tej stránke
Ak máte možnosť, určite choďte tiež do oblasti Bayahibe, tento hotel Viva beach & Palace odporúčam.

konicek12
3. dec 2024

Dakujem

jaja20
3. dec 2024

@konicek12 O pár dní tam budem písať aj ďalšiu recenziu zo Zanzibaru,ak by vás to zaujímalo 😉

gabrielka94
3. dec 2024

@konicek12 A kedy planujete ist? My mame rezervovany Viva Palace od 1.1.🙂

cafelatte
3. dec 2024

@jaja20 prosím vás koľko trval let?

jaja20
3. dec 2024

@cafelatte Minulý december až skoro 13 hodín, lebo sme ešte 2 hodiny čakali, kým v Prahe nastúpia ďalší cestujúci.
Tento rok sa už letí priamo za 10 hodín.

konicek12
3. dec 2024

@jaja20 ďakujem na zanzibare sme boli minulý rok a bolo to super akurát sme mali viac rias.

konicek12
3. dec 2024

@gabrielka94 my ideme 11.3.

miskasiska
14. jan 2025

Prosím, vie ma niekto pridať do skupiny o Dominikánskej, neviem to nájsť. Ďakujem.

blavackaerika
21. mar 2025

Dobrý deň prosím vás ako sa pohybovali cca ceny miestnych rumov v DR, konkrétne v oblasti Bavaro/Punta Cana? Je lepšie kupovať v obchodoch alebo sa viac oplatí na letisku? Viem že je to obmedzené 1l na osobu, na letisku sa dá kúpiť aj väčšie množstvo? A tiež larimar od koho treba kupovať?? Budem rada za akúkoľvek info, približnú cenu, radu....ďakujem vopred.

m.a.r.t.i.n.a
Autor odpoveď zmazal
blavackaerika
22. mar 2025

@m.a.r.t.i.n.a jeeeej ďakujem, pýtam sa lebo rodičov mám aktuálne na dovolenke v Punta Cane a oni by si chceli doniesť odtiaľ rum, aj pre známych.. viem že je to obmedzené, ale na letisku sa dá tuším kúpiť aj viac, aj 3 fľaše keďže je to tam bez cla však?
Rodičia idú tiež do supermarketu, vraj tam videli Slováci ktorí su s nimi v rezorte od 11€ vyššie...
A s tým larimarom neviete ako? Kde a za koľko? Ďakujem.

Strana
z4