Dominikánska republika
Ahojte chceli by sme ísť s mužom v decembri na dovolenku do Dominikánskej republiky. Aké je tam počasie v decembri? A neviete mi prosím poradiť nejaký dobrý hotel 5* ? Chceli by sme mat súkromie a nie moc hluku. Ďakujem každému za radu 🙂
Pekný večer
Dakujem
@konicek12 A kedy planujete ist? My mame rezervovany Viva Palace od 1.1.🙂
@gabrielka94 my ideme 11.3.
Prosím, vie ma niekto pridať do skupiny o Dominikánskej, neviem to nájsť. Ďakujem.
Dobrý deň prosím vás ako sa pohybovali cca ceny miestnych rumov v DR, konkrétne v oblasti Bavaro/Punta Cana? Je lepšie kupovať v obchodoch alebo sa viac oplatí na letisku? Viem že je to obmedzené 1l na osobu, na letisku sa dá kúpiť aj väčšie množstvo? A tiež larimar od koho treba kupovať?? Budem rada za akúkoľvek info, približnú cenu, radu....ďakujem vopred.
@m.a.r.t.i.n.a jeeeej ďakujem, pýtam sa lebo rodičov mám aktuálne na dovolenke v Punta Cane a oni by si chceli doniesť odtiaľ rum, aj pre známych.. viem že je to obmedzené, ale na letisku sa dá tuším kúpiť aj viac, aj 3 fľaše keďže je to tam bez cla však?
Rodičia idú tiež do supermarketu, vraj tam videli Slováci ktorí su s nimi v rezorte od 11€ vyššie...
A s tým larimarom neviete ako? Kde a za koľko? Ďakujem.

Vy ste boli wyndham beach?