Dominikánska republika
Ahojte chceli by sme ísť s mužom v decembri na dovolenku do Dominikánskej republiky. Aké je tam počasie v decembri? A neviete mi prosím poradiť nejaký dobrý hotel 5* ? Chceli by sme mat súkromie a nie moc hluku. Ďakujem každému za radu 🙂
Pekný večer
@jaja20 mozem prosim vas poprosit o pridanie do tej skupiny, kde pisete recenziu k tomu hotelu🙏? Dakujem
@gabrielka94 Nech sa páči 🙂
Moje recenzie nájdete, keď pod lupu napíšete jaja20
@jaja20 Dakujem, uz som nasla🙂 Myslite, ze ist do Dom. republiky na novy rok je dobra volba? Je tam stabilne pocasie?
@gabrielka94 Určite áno. Obdobie hurikánov trvá do konca októbra,polovice novembra a od decembra je tam už zase krásne 🌞
@jaja20 Prosim vas a hotel Viva windham dominicus palace je podobny tomu "beach" neviete nahodou?
@gabrielka94 Palace má spoločný areál a pláž s Beach hotelom. Hostia odtiaľ mohli využívať všetky služby nášho hotela,my z ich hotela len niektoré.
Ale celkovo v ich časti nebolo tak veľa zábavy a veselo ako u nás, preto chodili ľudia odtiaľ k nám.
Oni mali akurát viac a la karte reštaurácií, ale to nám vôbec nechýbalo.
@jaja20 A ako to je s ockovanim? Je tam vela komarov?
@gabrielka94 Očkovanie netreba žiadne a komáre tam neboli 🙂
@jaja20 Zabookovane🙈🙏...prosim ta, este sa ta chcem opytat, ci sa tam v tom obdobi skoro stmieva a ci vecer byva chladno Dakujem
@jaja20 Prosim, treba aj nejake mikiny na vecer? Pozeram, ze sa tam stmieva v tom obdobi uz okolo 18tej. Dakujem.
@gabrielka94 toto by aj mna zaujímalo 🙂 možem sa spytať kolko Vaš vyšlo? Prave tento hotel som aj ja pozerala že by sme nabuduci rok v strede decembra kupili, ale neviem o tom nič či je dobre isť vtedy...to ešte musím preštudovať 🙂 ale aspoň budem vedieť od Vas ako čo 🙂
@gabrielka94 Kdeže mikiny,veď tam je horúco aj v noci a dusno.
@jaja20 Ďakujem😘 a naozaj je tam tak skoro tma ?🫢
@maminatimka My mame zabookovane od 1.1-9.1. a cena sa posledne dni zvysovala po stovkach Eur, ked som ho pred tyzdnom pozerala, tak zajazd stal pre 2 dospelych a 2 deti /13 a 12 rokov/ 6400 Eur, v sobotu sme uz s poistenim mali cenu 7018 Eur🙈. A brali sme poslednu izbu v tomto termine v tomto hoteli. Nasledne do dalsieho dna sa vypredali aj dalsie hotely, ktore sme pozerali v Bayahibe. Ludia asi cakaju do poslednej chvile. Urcite potom napisem, verim, ze bude dobre...musí....za tie prachy🙈🙈🙈🙈🙃
@gabrielka94 Áno,okolo tej 18-18 30.
Keď sme išli na večeru o 19 už bola tma.
@jaja20 no to ani nevedela že tak skoro je tma...a v ktorom období ešte o 18 tej nie ja tma? Ja chcem o rok stred decembra že na vianoce už doma 🙂
@maminatimka My sme sa presne tak vracali, 2 dni pred Vianocami 🙂
@gabrielka94 no ja som pozerala od septembra tento hotel, pre nas vyšlo 2+2/ 11,14/ od 12- 19. Decembra na 5200€!! Bez poistenia, však to je super, teraz to je nad 6000 presne ako pišeš, takže hneď ako je tam zajazd treba kupiť, len som pizerala že to vychodne pobrežie, ževraj treba južne že je tam krajšie a karibske more ale tie ceny 🙃
@maminatimka Určite choďte na južné pobrežie,do Bayahibe. V Punta Cana je veľké riziko, že budete mať v mori riasy.
My sme mali nádherné čisté more.
@jaja20 tento termín chcem aj ja o rok 🙂 takže sa nemusím bať ničoho? Hurikan , dažď, zima, chladne more? 5200€ bolo v septembri pre nas, to he super cena len vychodne pobrežie
@jaja20 ktory hotel?
@jaja20 teraz ideme v aprili do Omanu 1 krat a potom by som chcela DR na ten december 🙂
@jaja20 viva vyndham miches je na ktorej strane? Ma to Hydrotour ale nepíše ktora strana
@maminatimka To je práve to problematické východné pobrežie...
My sme boli Viva Wyndham Dominicus beach resort, spojený s Palace,ako som už písala kočke vyššie. A písala som aj o tom, že obdobie hurikánov trvá približne do konca októbra,polovice novembra,a potom je tam už krásne slnečné počasie.
Neviem o tom, že by Hydrotour robil Dominikánsku... Má to pod palcom Fischer/ Kartágo.
@jaja20 joj ano kartago, pletiem to s Omanom s nimi tam ideme 🙂 ďakujem ❤
A môžem sa opýtať ako je na tom hotel viva s obsluhou čítala som ze sú tam dosť nepríjemný a ze viac obsluhujú ľudí čo hovoria španielsky.a ešte ze veľké rady pri baroch?
@konicek12 To vôbec nie je pravda, že obsluha je nepríjemná.
Práveže všetci boli usmiati, čašníčka pri obsluhovani v reštaurácii spievala, každý večer pred vstupom na večeru nás všetci zamestnanci vítali potleskom ( mám krásne video ).
Barov je tam niekoľko, záleží od toho, či je práve veľa ľudí pri bazénoch/pláži.
Vtedy sa logicky tvoria rady. Ale minimálne 4 barmani vždy robili naraz.
Na pivo,nealko a džúsy sú tam samoobslužné automaty,tak si čapujete kedy chcete.

@maminatimka Krásnych 27 stupňov