Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
Kde je najkratší let - Domin.rep., Maurícius, Maledivy, Seyschely? Čo je vhodné pre deti?
@oliverceky co sa mora týka , tak najlepsie pre deti su Maledivy, ale pomerne dlhy a komplikovanejší let, Dominika super more , ale let 12 hodín , mauricius, seychelly sme leteli 2x 6,5 hodiny cca, čiže to bolo fajn, ale podla mna more nie veľmi vhodne pre deti , tie co boli s nami v hoteli sa kúpali len na bazénoch
@winnerka Ďakujem
mi sme boli na punta cane minuly rok v Dreams PUnta cana bolo tiez pekne obrovsky dlhy bazen az po plaz .... a niektore izby maju ten bazen v zahradke 🙂)
@oliverceky Mauricius je asi najdalej a teda nic moc....
Maldivy-raj,najkrajsie teplucke kludne more,let s prestupom cca 11 -12 hodin,DR super pre deti,oblast Punta Cana ale zvykne mavat vlny,let neviem z Viedne,my mame z Madridu cca 9 hodin
@tenerifka Ďakujem a poradte dobrý hotel na Maldivách
@oliverceky pozri stranku Meiers weltreisen slebo Dertour,su to nemecke CK,mozes booknut len samotny rezort,je tam toho vela,zalezi na tvojej peñazenke
Sorry za preklepy,pisem z mobilu
@janka279 my sme boli v Belle mare, velmi silný vietor bol, plaz nebola taká jemnučká ako v Karibiku . Pocasie bolo tiez dost premenlivé . Predražene to podľa mna nebolo, dalo sa dost chodiť po rôznych výletoch , ale ten ostrov je uz maximálne prispôsobený turistom, malo co zažiješ autentické . Tiez ma vobec neoslovil , nic moc .
@janka279 inak hotel fajn , dobre spa aj celkom do tie jedlo v rámci all inclusive
http://www.longbeachmauritius.com/
La Pirogue vo Flic &Flac bol krasny hotel,plaz nebola s jemnym pieskom,vsetko sice krasne upravene,zahrada plna paliem a tiare,ale....len turisticke luxusne pozlatko,a vela ludi
Jedine co bolo super, ze som si tam nakúpila úžasný melasovy cukor a Bourbon vanilku 🙈🙈🙈
@oliverceky my co sme boli na maldives v http://www.adaaran.com/selectmeedhupparu bolo dobre , ale slabá strava , takze skôr by som ti odporúčala v tej Dominike , my sme boli tu a spokojnosť http://www.princess-hotels.com/en/hotels-punta-...
Ale zatial top bola pre mna Kuba - Paradissuss Rio de oro , ale tam sme brali royalty club. To je najlepšie
@oliverceky my sme boli Medhufushi a Filitheyo...ten prvy je 5*,ale nema reef,ten druhy ma,ale ma len 4*.Strava bola podobna,velmi maldivska,pikantna a exoticka.My sme si vychutnali vsetko.Boli sme na rybacke a rybu co sme chytili nam pripravili na obed-biela,lahodna.....personal uzasny vsade.Medhufushi ma krasny bar s a la carte restauraciou na pilieroch vo vode.
Ak by som isla znova a nebolo by mi luto peñazi,z pocutia poznam Angsana Ihuru-malicky,intimny a nie az tak drahy za to,co dostanes
@oliverceky let bez prestupu do dominikanskej, transfer k hotelu v pohode, u mna pre male deti najjednoduchsie, let sa zvladnut da, mne vyhovuje lepsie ako prestoje na letisku
Ahojte, chcela by som sa opýtať, bol niekto na dovolenke v Ománe ??? Odporúčate alebo nie. Oplatí sa vycestovať Prosím odporučte nejaký rezort... 🙂
@levandula247 Poprosím ťa o komentár k moru. Bolo čisté, bez vln, fúkal vietor???
V akom čase ste boli???

ano pozerala som ten iberostar , vlani sme boli v dreams punta cana a bol to krasny hotel tak ten je aj dreams la romana, len sa mi to zdalo na velmi rusnom mieste
idem popozerať no tesim sa tam neskutocne