icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

oliverceky
11. aug 2016

@ivetta1973 V marci kľudnejší oceán, ale vraj v máji obrovské vlny a horuuuuco.

monika15
11. aug 2016

Luxury bahia principe ambar / don pablo collection Dominikanska
June 2016.

shira_
13. aug 2016

@monika15 boli ste v juni v dominikanskej? pocasie uplne v pohode?

monika15
13. aug 2016

@shira_ ano. ani jeden den neprsalo za 7 dni.

tenerifka
14. aug 2016

@monika15 Krasne, to je oblast Punta Cana?
No super, ze neprsalo, mozno aj my dame na ro prelom jun/jul, zalezi, ci budu dobre letenky, teraz stoja okolo 1000 eur/osoba, ale tak 3 mesiace pred zlacnia na 600(kedze sme styria, tak vyrazny rozdiel v cene). A este stale uvazujem aj nad Maldivami....

monika15
14. aug 2016

@tenerifka ano ano to je Punta Cana 🙂
Maldivi som nebola ale urcite aj tam pekne 🙂

susanka33
25. okt 2016

@monika15 prosim ta cez koho ste išli? Strava a ubytko bolo ok? Dakujem

monika15
25. okt 2016

@susanka33 spokojnost urcite... sli sme cez westjet ale ja som v kanade tak to bude ine.
9 vyrazame zas 🙂 do nickledeon Punta cana 🙂

susanka33
25. okt 2016

@monika15 dakujem

liavan
25. okt 2016

@tenerifka Ahoj, len tak som zazrela tvoj príspevok. Ak môžem poradiť, s deťmi na Maldivy určite nie. Umrete tam od nudy 🙂

monika15
25. okt 2016

@liavan neblazni jak sa da nudit na dovci pri mori hihihi

liesik
25. okt 2016

@liavan od nudy? tam? tomu sa mi nechce veriť. Veď pri mori sa neustále dá niečo nájsť na robenie nie? 🙂

liavan
25. okt 2016

@liesik
@monika15 No ja som tam bola 2x ešte ako bezdetná, ale už aj pre mňa bolo 10 dní vkuse moc. Ono sú to malé ostrovčeky, ktoré za 30 minút prejdeš z jedného konca na druhý. Áno, je tam nádherne, more je tam krásne a hlavne je tam strašný pokoj, čo je aj hlavný kameň úrazu. Zoznámili sme sa tam s jednou rodinkou s dvoma deťmi (2r. a. 4r.) a oni úplne nešťastní, že ako si to celé inak predstavovali, že ľudia na nich nonstop nadávajú, lebo deti plačú/kričia. Žiadny detský kútik, atrakcie, nič. Väčšie deti a teenageri si tam tiež moc neužijú, lebo so západom slnka sa vyslovene vypína celý ostrov... V konečnom dôsledku je to každého vlastné rozhodnutie, ale ja by som tam na základy mojich skúseností, a skúseností našich známych, zvolila radšej inú destináciu. Karibik je na tom vo všeobecne oveľa lepšie, čo sa atrakcií a zábavy týka.

fidorka0508
25. okt 2016

Ahojte kocky, ja som sa v Dominkanskej vydavala tento rok v aprili a pocasie bolo dokonale. Byvali sme v Punta Cane, hotel Iberostar Bavaro Suites. Vylet aj svadbu nam riesil Satur, ale pozor urcite nie BA pobocka, spravali sa neprimerane, tak sme to nakoniec cele riesili cez kosicku pobocku a nas tam islo 8.prikladam foto, pokojne napiste spravu keby vas nieco zaujimalo

liesik
25. okt 2016

@liavan tak to by som nebola povedala, ja by som práveže povedala že je to taký ideál aj pre deti, že celá rodinka by si tam vedela super oddýchnuť 🙂

shira_
25. okt 2016

@tenerifka no ja musím presunúť dovolenku na jar..tak možno okolo apríla.. budeme mať šteňatá, takže 4 mes. sa nepohneme teraz z domu 😀

tenerifka
25. okt 2016

@liavan Asi si necitala vsetko, ja som bola na Maldivoch s detmi uz 2-krat a nenudili sme sa veru ani chvilu, okrem toho sme s detmi prebrazdili plaze v Thajsku, v Dominikanskej, na Bali a Lomboku, na Mauriciu, na Zanzibare....dovcu mas taku, aku si ju urobis....

liza68
25. okt 2016

My sme boliv aj na Maldivach a aj v DR v Punta Cane s 6 ročným synom. Za mňa pre deti jednoznačne DR! Hoci Maledivy sú krasne, ale iné, pokojné!

tenerifka
25. okt 2016

@shira_ Tak presunies, neva....my sa chystame zaciatkom decembra na tyzdeñ na Madeiru-priroda, lesy a tak.....od nas 1 h.15 minut letu, je to tu za rohom. Zaciatkom januara lyzovat do Sierra Nevada. A koncom juna letime do DR-Samaná....vyuzili sme akciu na letenky-550 eur/osoba. Decka rastu a mozno naposledy si uziju hotelove aktivity a tak....a na rok dame tretikrat Maldivy

susanka33
25. okt 2016

@liza68 ahoj vieš mi odporučiť nejaký hotel resp cez koho ste išli. My vyberáme na tuto zimu a je toho straaasne vela . Dakujem

liza68
25. okt 2016

@susanka33 Boli sme v Punta Cane, Grand Bahia Principe Bavaro, bolo to perfektne. Krásna pláž, výborna kuchyňa, pekny, čisty hotel!

liavan
25. okt 2016

@tenerifka Dovolenku máš takú dobrú, ako ti ju dovolujú podmienky 😉 A to som už prebrázdila pláže Floridy, Bahám, Mexika, Hondurasu, Maledív, Dubaju, Maroka, Dominikánskej republiky, Caymanských ostrovov, týždeň sme sa plavili cez Atlantik... okrem Dubaju a Maledív všetko aj s dcérou.

Pointa - všade bolo dobre, jedine na Maledivy by som ju pravdepodobne nebrala. Nehovoriac o tých kokosoch, čo tam nonstop padajú, z toho mám doteraz nočné mory 😃

liavan
25. okt 2016

@fidorka0508 To musel byť úžasný zážitok 🙂 Mali ste tam aj rodinu?

susanka33
25. okt 2016

@liza68 isli ste cez cestovku?

fidorka0508
26. okt 2016

@liavan Ano mali sme tam rodicov aj svedkov, spolu nas bolo osem. Bolo to uzasne, naozaj by som nemenila za klasiku, ale to naozaj kazdy podla seba 🙂

liza68
26. okt 2016

@susanka33 Cez maďarsku cestovku sme išli, pre nás Budapešt je bližšie. Je to Safar travel, cez nich sme išli aj na Seychelli! Leteli sme z Budapesti cez Pariž s Air France.

tenerifka
26. okt 2016

@liavan Ved kazdy hlada na dovolenke nieco ine, niekto ma rad vzruso a akciu, niekto klud a ticho. Moje deti uz boli vacsie, ked sme ich zacali bravat do exotiky, predtym len na plazi u nas alebo na inych Kanarskych ostrovoch.
Na Maldivoch som ocenila najma to, ze tam bolo vsade neskutocne ticho a neboli tam otravni predavaci somarin ako v inych krajnach, absolutny luxus a prvotriedny servis, a nadherne teple more plne koralov a farebnych rybiek bolo len bonusom, nenudili sme sa ani chvilu.Bolo tam kopec rodin s ovela mensimi detmi, aj s babetkami. Moje decka sa narodili a vyrastali na plazi(byvame na Fuerteventure), takze v mori su ako doma, ale bolo to pre nich nieco nove a ine(u nas vidis max.nejake biele, sive a zelene ryby).
Nam more ako take nie je vzacne, mame ho tu po cely rok takpovediac pod oknom, ale uzivame si tu atmosferu dalekej krajiny, ineho prostredia, ticha a hlavne bez mobilov a roboty(max.zapneme wifi na chvilu vecer), ine jedlo, precvicovanie angliny, nove kamaratstva (dcera si nasla na Mauriciu kamosku-je z Reunoinu-s ktorou si doteraz pise a precvicuje franinu)....takze kolko ludi tolko chuti,Maldivy su zatial jedina krajina, kam viem, ze sa na 100% znova vratim, a urcite nielen raz...

susanka33
26. okt 2016

@liza68
Dakujem

erzulik
27. okt 2016

Ahojte babenky, mam v plane ist buduci rok do Dominiky - Punta Cana, poprosim vas o info: v ktorych mesiacoch sa oplati ist, ako dlho trva let z Viedne? Citala som ze tam je obdobie edazdov a v niektorych mesiacoch veterno a su velke vlny. Chystame sa s 5 rocnou dcerkou dakujem

monika15
28. okt 2016

@erzulik mi sme boli v maji bolo super !!!! aj october a potom zas jun a super super, 9 novembra ideme zas takze ked sa vratim mozem to tu dodat ze ci bolo super alebo nie hehe 🙂) let z viedne zial neporadim :( ja to mam na 3 hodky z kanady :(((