icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

shira_
6. aug 2016

ano pozerala som ten iberostar , vlani sme boli v dreams punta cana a bol to krasny hotel tak ten je aj dreams la romana, len sa mi to zdalo na velmi rusnom mieste
idem popozerať no tesim sa tam neskutocne

tenerifka
6. aug 2016

@shira_ popozeraj recenzie a fotky na Tripadvisore

oliverceky
6. aug 2016

Kde je najkratší let - Domin.rep., Maurícius, Maledivy, Seyschely? Čo je vhodné pre deti?

winnerka
6. aug 2016

@oliverceky co sa mora týka , tak najlepsie pre deti su Maledivy, ale pomerne dlhy a komplikovanejší let, Dominika super more , ale let 12 hodín , mauricius, seychelly sme leteli 2x 6,5 hodiny cca, čiže to bolo fajn, ale podla mna more nie veľmi vhodne pre deti , tie co boli s nami v hoteli sa kúpali len na bazénoch

oliverceky
6. aug 2016

@winnerka Ďakujem

monika15
6. aug 2016

mi sme boli na punta cane minuly rok v Dreams PUnta cana bolo tiez pekne obrovsky dlhy bazen az po plaz .... a niektore izby maju ten bazen v zahradke 🙂)

tenerifka
6. aug 2016

@oliverceky Mauricius je asi najdalej a teda nic moc....
Maldivy-raj,najkrajsie teplucke kludne more,let s prestupom cca 11 -12 hodin,DR super pre deti,oblast Punta Cana ale zvykne mavat vlny,let neviem z Viedne,my mame z Madridu cca 9 hodin

oliverceky
6. aug 2016

@tenerifka Ďakujem a poradte dobrý hotel na Maldivách

tenerifka
6. aug 2016

@oliverceky pozri stranku Meiers weltreisen slebo Dertour,su to nemecke CK,mozes booknut len samotny rezort,je tam toho vela,zalezi na tvojej peñazenke

tenerifka
6. aug 2016

Sorry za preklepy,pisem z mobilu

janka279
6. aug 2016

@tenerifka My sme mali stastie, ked sme leteli na Maledivy. Mali sme priamy let z Viedne. Ale je pravda, ze ked sme chceli ist druhykrat, boli uz len lety z prestupom.
A preco ta Mauricius neoslovil? My sme prave poculi same chvaly na Mauricius.

tenerifka
6. aug 2016

@janka279 ja ti neviem....boli sme aj na vychode v Belle Mare,aj na zapade vo Flic & Flac....palmy na plazach su umelo vysadene,vlastne vsetko tam je take umele a predrazene

tenerifka
6. aug 2016

@janka279 Z Viedne mozno nejaka spolocnost lieta priamo,my zo Spain mame len s prestupom

janka279
6. aug 2016

@tenerifka hm, to neznie veru dobre. Nad Mauriciom rozmyslame. Asi este zvazime.

tenerifka
6. aug 2016

@janka279 kto nebol nikde inde,bude nadseny,kto ale uz vyskusal ozajstnu exotiku,neohuri ho to

winnerka
6. aug 2016

@janka279 my sme boli v Belle mare, velmi silný vietor bol, plaz nebola taká jemnučká ako v Karibiku . Pocasie bolo tiez dost premenlivé . Predražene to podľa mna nebolo, dalo sa dost chodiť po rôznych výletoch , ale ten ostrov je uz maximálne prispôsobený turistom, malo co zažiješ autentické . Tiez ma vobec neoslovil , nic moc .

winnerka
6. aug 2016

@janka279 inak hotel fajn , dobre spa aj celkom do tie jedlo v rámci all inclusive
http://www.longbeachmauritius.com/

janka279
6. aug 2016

@winnerka Hm, nepotesili ste ma baby. Asi zasadne rodinna rada a prehodnotime. 🙂

tenerifka
6. aug 2016

@winnerka tych hotelov je tam vela,da sa vybrat,ale vystihla si to,ze nic autenticke

tenerifka
6. aug 2016

La Pirogue vo Flic &Flac bol krasny hotel,plaz nebola s jemnym pieskom,vsetko sice krasne upravene,zahrada plna paliem a tiare,ale....len turisticke luxusne pozlatko,a vela ludi

winnerka
6. aug 2016

Jedine co bolo super, ze som si tam nakúpila úžasný melasovy cukor a Bourbon vanilku 🙈🙈🙈

tenerifka
6. aug 2016

@winnerka vanilku aj ja😊

oliverceky
6. aug 2016

@tenerifka
@winnerka Tak poradte super hotel podla vlastnej skusenosti, či už Domin.rep., Maldivy...Kde sa Vám ozaj páčilo.

winnerka
6. aug 2016

@oliverceky my co sme boli na maldives v http://www.adaaran.com/selectmeedhupparu bolo dobre , ale slabá strava , takze skôr by som ti odporúčala v tej Dominike , my sme boli tu a spokojnosť http://www.princess-hotels.com/en/hotels-punta-...
Ale zatial top bola pre mna Kuba - Paradissuss Rio de oro , ale tam sme brali royalty club. To je najlepšie

tenerifka
6. aug 2016

@oliverceky my sme boli Medhufushi a Filitheyo...ten prvy je 5*,ale nema reef,ten druhy ma,ale ma len 4*.Strava bola podobna,velmi maldivska,pikantna a exoticka.My sme si vychutnali vsetko.Boli sme na rybacke a rybu co sme chytili nam pripravili na obed-biela,lahodna.....personal uzasny vsade.Medhufushi ma krasny bar s a la carte restauraciou na pilieroch vo vode.
Ak by som isla znova a nebolo by mi luto peñazi,z pocutia poznam Angsana Ihuru-malicky,intimny a nie az tak drahy za to,co dostanes

shira_
8. aug 2016

@oliverceky let bez prestupu do dominikanskej, transfer k hotelu v pohode, u mna pre male deti najjednoduchsie, let sa zvladnut da, mne vyhovuje lepsie ako prestoje na letisku

shira_
8. aug 2016

@monika15 aj my sme tam boli, decka boli nadsene

ivetta1973
11. aug 2016

Ahojte, chcela by som sa opýtať, bol niekto na dovolenke v Ománe ??? Odporúčate alebo nie. Oplatí sa vycestovať Prosím odporučte nejaký rezort... 🙂

levandula247
Odpoveď bola odstránená
ivetta1973
11. aug 2016

@levandula247 Poprosím ťa o komentár k moru. Bolo čisté, bez vln, fúkal vietor???
V akom čase ste boli???