Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@wikuskaa ja osobne kde sa nam pacilo velmi bolo : Dreams Punta Cana, a v novembri sme boli v Nickolodeon Punta Cana... mam vela fotiek o oboch vyletoch, a keby bola super lacna cena sla by som zas ale mi chodime na nove, ja mam rada vzdy ine, novy rezort 🙂 takze asi tak 🙂 od coho sa bojis, ze tam bude spinavo alebo plaz alebo ?? kludne mozes pozret moje fotky a pytaj sa , ked viem poradim 🙂
@monika15 pozerám všetky hotely od A po Z ktoré ponúka cestovka v prijateľných cenách ale keď si nájdem recenzie tak tie kúpeľne tam sú hrozne špinavé zastaralé rozbité a pod.. zatiaľ sme na takejto dovolenke neboli u nás vyhráva klasika chorvátsko ale keď už mám dať toľko za dovolenku predstavujem si to tam pekne 🙂 ako izby hotel okolie pláž paráda 🙂 len tie kúpelne ma odrádzajú :/ p.s.: vyste išli cez cestovku a cez akú? 🙂 ja momentálne kukám airstop.sk
Ja poznam iba Melia Caribe Tropical, Bavaro, izby som nevidel, ale areal (uzasna tropicka zahrada s palmami, jazierkami) jedlo, plaz, bazen, asi 10 roznych restauracii, bary (uzasne drinky) vyzerali fajn. Davam 4* z 5*, ze pekny hotel pre rodiny s peknou zahradou, restauraciami, all in, (platenym) wellnesom, free wifi a celkom dobrym fitkom. Ale nie je to perfektna dizajnova de luxe 5* spicka ako z reklamy. Raz tam dosiel zajazd teplych. No to bol zazitok, vidiet v jednom (ale pohoda, uzavreta spolocnost, security slusne posielali ostatnych hosti prec, ak sa tam zatulali) bazene asi 100 teplych s drinkami pri hudbe, vo vode, vsade pena... LOL.
Punta Cana ale inak v klude po vlastnej osi. Let do Punta Cany cca 530 eur, taxi do bavara 30 eur, staci zohnat byvanie s grilom a chodit na plaze. Na spoznavanie krajiny je uz potrebne auto...
@wikuskaa my sme boli v Bavaro Princess hotel a izby aj s kupelnami a vlastne vsetko top, len je jeden z tych drahsich
@monika15 jeeedl dakujem ja sa len bojim aby mi maly nezacal vybadzat ako doma a este ludia budu nadavat..tak mozno aj klima a prostredie ho trosku ukludni mne neposedi ani 5minut teda okrem jedenia..a este jedna otazka ako to mate a kupanim v mori ked moj este nosi plienky?? daky tip ci tie jednorazove na kupanie pouzit ale po kazdom co vide von by som asi potrebovala aspon 200ks ci ho mam nechat holeho alebo kratase??neviem😞 dakujem za tip
@shira_ mas pravdu no aj u nas to tak je bud sa naje jeden abo druhy na striedacku podla situace..tak len dufam ze bude kludna dovca teda ak by to klaplo a este nieco..ako riesite plenky pri mori myslim tie do vody ci ho nechat radsej holeho alebo ako??bo tie jednorazove keby som vymienala po kazdom vyjdeni s mora by mi ani x kusov nestacilo?v ste to ako robievali?upozornujem este nemame 2r a maly nosi plienky
@muriel21 ja som brala tak 2 paky plienok :( vela po vsetkom, kabelka, diaper bag, prirucna, kufre... pre istotu tam predavaju ale draho velmi.
a mali sme tie plavacie tiez 2 sacky tam je 20 kusov tak 40 dokopy na 7 dni ale sme ich cele nepouzili... =)
treba brat i pad, nove veci, knihu atd... to nam pomaha vzdy klop klop hehe
@wikuskaa kupelnu sme mali v pohode a klima v DR je bezkonkurencna, boli sme cele dni vonku na izbe nic, aj tak je tam vlhko a vhke je vsetko aj veci sa nevysusia, kupelna akurat na osprchovanie staci, tropicka zahrada a restauracie vyvazia nedostatky, personal bol mily, nam sa velmi pacilo, hrozi ze tam budeme chodit kazdu zimu
@muriel21 nenosil plienky klasicke ale happy nappy, kakal raz za den rano do plienky, potom cely den pohoda, plienku (normalnu) som davala na noc a na denny spanok, 1,5 roka mal vtedy.. mal tieto hapy napy a na tom plavkovy overal, no ked bol vykakany potom som nechavala len v plavkovom overale. ked cika je jedno ci ma plavaciu plienku alebo nic, akurat kako ti zachyti.
Nakoniec sme vybrali Hotel vik arena blanca nie sme narocny a sto ludi sto chuti ( myslim tym recenzie nan ) uvidime 😊
Ahoj 🙂 my sme boli pred 2 rokmi v Dreams La Romana, juh dominikanskej, karibske more, bolo super min.rok hotel prerabali ale bol.super aj pred prerabkou. Boli sme.velmi spokojni.🙂 mozem len odporucat
@nefertitka ahoj videla som ze si sa este v jan pytala na hotel vista sol punta cana.boli ste tam alebo sa este len chystate?
Ale urcite sa malemu bude pacit, ta cesta lodou je zazitok, plaze prekrasnemoze tam behat ako sarkan hore-dole, na obed su langosty, ryby....nam sa velmi pacilo a to sme fajnovi

ahojte, ktorý hotel by ste v DR -punta cana odporučili? ja pozeram vsetky recenzie cez trip advisor a tie fotky kupelni su hrozne :/ je to tam ozaj také?
ďakujem 🙂