Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
Boli ste niekto na zaciatku aprila?ake tam byva pocasie?lebo ked teraz pozeram tak dost prsi😱
@shira_ Zo SD na Samana je to vraj do 3 hodin autom, mozno menej, velku cast cesty sa ide po novej dialnici. Mña oblast na juhu v Bayahibe nejako neoslovila, a PC je masovka co my nemusime, preto sme chceli skusit sever, ale v zimnych mesiacoch by som tam neisla, kedze mne aj na juhu bolo v marci zima, ked uz dovolenka, tak nech je teplucko
ahojte dievčatá. Ja som tiež jedna z vás - mamička... ale žijem a pracujem v Nemecku pre cestovku. Ak by vás to zaujímalo, kľudne sa mi ozvite, ponúkame zájazdy do celého sveta, vieme vám odporučiť kedy je kde najvýhodnejšie cestovať. Ceny a kvality sú neporovnateľné s cestovkami na Slovensku. Kľudne sa mi ozvite, ja vám nezáväzne vyhľadám ponuku a si to porovnáte. Odlietame z Bratislavy, Viedne, Prahy, Budapešte... máme super zľavy na poistenia... proste samé výhody :D ozvite sa 🙂
@kacennnka
ak by ste chceli isť znova do tohto hotela Gran Bahia Principe Turquesa s Ai pre 2 dosplých a 1 jedno dieťa v našej nemeckej cestovke (www.ullmann-reisen.cz) to výjde tiež cca 3900€ na neuveriteľných 22 dní :D s odletom z Viedne...
@mamicka1313 22 dni wow to je sen.....♥♥
@monika15
rezervujem ti to? 🙂 ešte som v práci 🙂
@mamicka1313 hahahaha ;) diki chlop chce bahamy alebo barbados zase vymysla, minuly rok som zvolila punta canu hehehehe ale az v april - maj 🙂)
@monika15
Barbados u nas od 900€ z Viedne, Bahamy od 1455€ :D
@mamicka1313 ktory rezort? all in?
@mamicka1313 barbados ma zaujal, ale akou let.spolocnostou.. uz ma zaujima aj komfort, ziaden Condor, Thomas Cook, TUIFly etc.. Stacilo mi na Kubu Thomasom, horsie jak v karose (priamy let z vie)... Naspat uz air berlin, to bola lahodka, aj ked s prestupom... Daj echo, vdaka...mozno by som pokukala daco, a Mexico?

ani neviem cez akú cestovku sme išli ale bolo to skvelé.