icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

bohos
28. feb 2017

ani neviem cez akú cestovku sme išli ale bolo to skvelé.

shira_
1. mar 2017

@bella1303 ktorý, ten dreams? tak to hej, to je super hotel- teraz ideme do lacnejsieho, uz sme 4... cez rakúsku ck..

bella1303
1. mar 2017

@shira_ mozem sa spytat kolko to vyjde vca cez rakusku a na kolko dni?

kacennnka
1. mar 2017

@bella1303 my sme boli cez nemecku ck na 22 dni - 2 dospely + dieta do 2r a vyslo to cca 3800 EUR all inclusive gran bahia principe turquesa (je tam skvely aquapark pre deti, odporucam).

silvid
1. mar 2017

@kacennnka mozem sa prosim spytat cez ktoru cestovku?

kacennnka
1. mar 2017

@silvid nacesty.cz oni prepradavaju nemecke zajazdy, maximalna spokojnost 🙂

silvid
1. mar 2017

@kacennnka dakujem zlata....

bella1303
1. mar 2017

@kacennnka waw ze 22 dni..to sa velmi oplatilo.my ideme len na 10,2 dospely 1 dieta 4 roky a platime 3500😤😱

bella1303
1. mar 2017

Boli ste niekto na zaciatku aprila?ake tam byva pocasie?lebo ked teraz pozeram tak dost prsi😱

tenerifka
1. mar 2017

@bella1303 dieta do 2 rokov ma vsetko zadarmo okrem poistenia, preto platili tak malo
My ideme na 14 dni, 4 dospeli a platime do 4400 vratane transferu a poistenia

tenerifka
1. mar 2017

@bella1303 zaciatkom aprila by malo byt super pocasie, teplo a slnecno, ale pri globalnom oteplovani(a ochladzovani) jeden nikdy nevie, zaprsat moze vzdy

erzulik
1. mar 2017

@tenerifka mozem poprosit info cez aku cestovku idete a je v cene All inclusive?

tenerifka
1. mar 2017

@erzulik Ano AI, ale ja si objednavam vsetko zvlast, hotel mame cez FTI a let s Iberia priamo z Madridu do Santo Domingo(byvam v Spain). Objednavala som koncom oktobra a letime koncom juna, Samana, COOEE at Grand Paradise Samana

bella1303
1. mar 2017

@tenerifka aj to je fajn cena kesze idete 4 dospely..s kadial letite?

shira_
2. mar 2017

@tenerifka to si ako zohnala taku cenu fiha my cez 5 tis. a to som teda pekne dlho hladala. ked som pozerala vianoce / vramci zimnych prazdnin/ vena 8-10 tis. no neviem, na buduci rok to vidim na ten jul 😂😂

shira_
2. mar 2017

@tenerifka aha uz vidim, z madridu to je ine a co som pozerala oblast SD je najlacmejsia z Dr len mne sa to nechce absolvovat s 2 malymi deckami ked mame priamy let len vieden PJ

shira_
2. mar 2017

@tenerifka lebo transfer z PJ na samanu je dost dlhy... na juh to dame to sme uz isli... ale trosku podrastu a pojdeme do las terenas tam strasne chcem ist..

tenerifka
2. mar 2017

@shira_ Zo SD na Samana je to vraj do 3 hodin autom, mozno menej, velku cast cesty sa ide po novej dialnici. Mña oblast na juhu v Bayahibe nejako neoslovila, a PC je masovka co my nemusime, preto sme chceli skusit sever, ale v zimnych mesiacoch by som tam neisla, kedze mne aj na juhu bolo v marci zima, ked uz dovolenka, tak nech je teplucko

kacennnka
2. mar 2017

@bella1303 nechcete ist radsej na zaciatku maja? do konca aprila je tam sezona, takze je to dost drahe, maj-oktober su fajn ceny. Boli sme v maji aj v novembri a maj bol teda krajsi 🙂

bella1303
3. mar 2017

@kacennnka uz mame kupenu dovolenku 28.3 odlietame😜

kacennnka
3. mar 2017

@bella1303 tak si to poriadne uzite. Stoji to tam zato 🙂

mamicka1313
3. mar 2017

ahojte dievčatá. Ja som tiež jedna z vás - mamička... ale žijem a pracujem v Nemecku pre cestovku. Ak by vás to zaujímalo, kľudne sa mi ozvite, ponúkame zájazdy do celého sveta, vieme vám odporučiť kedy je kde najvýhodnejšie cestovať. Ceny a kvality sú neporovnateľné s cestovkami na Slovensku. Kľudne sa mi ozvite, ja vám nezáväzne vyhľadám ponuku a si to porovnáte. Odlietame z Bratislavy, Viedne, Prahy, Budapešte... máme super zľavy na poistenia... proste samé výhody :D ozvite sa 🙂

mamicka1313
3. mar 2017

@kacennnka
ak by ste chceli isť znova do tohto hotela Gran Bahia Principe Turquesa s Ai pre 2 dosplých a 1 jedno dieťa v našej nemeckej cestovke (www.ullmann-reisen.cz) to výjde tiež cca 3900€ na neuveriteľných 22 dní :D s odletom z Viedne...

monika15
3. mar 2017

@mamicka1313 22 dni wow to je sen.....♥♥

mamicka1313
3. mar 2017

@monika15
rezervujem ti to? 🙂 ešte som v práci 🙂

monika15
3. mar 2017

@mamicka1313 hahahaha ;) diki chlop chce bahamy alebo barbados zase vymysla, minuly rok som zvolila punta canu hehehehe ale az v april - maj 🙂)

bella1303
3. mar 2017

@kacennnka dakujeme😘uz sa nevieme dockat.dufam,ze to bude ako na fotkach..raj😜

mamicka1313
3. mar 2017

@monika15
Barbados u nas od 900€ z Viedne, Bahamy od 1455€ :D

monika15
3. mar 2017

@mamicka1313 ktory rezort? all in?

hroma
3. mar 2017

@mamicka1313 barbados ma zaujal, ale akou let.spolocnostou.. uz ma zaujima aj komfort, ziaden Condor, Thomas Cook, TUIFly etc.. Stacilo mi na Kubu Thomasom, horsie jak v karose (priamy let z vie)... Naspat uz air berlin, to bola lahodka, aj ked s prestupom... Daj echo, vdaka...mozno by som pokukala daco, a Mexico?