icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

tenerifka
3. mar 2017

@monika15 Na Barbados je skoda ist s AI, brat bol pred par rokmi, leteli z Londyna s Virgin Atlantic a pochodili aj vedlajsie ostrovy, byvali v malych hotelikoch, mali auto a stravovali sa vonku

monika15
3. mar 2017

@tenerifka no skoda ale mi mame radi plaz 🙂 a 2 deti jedno je rocne takze take vylety zatial nie 🙂) ale diki 🙂)

nefertitka
3. mar 2017

@shira_ vraj od 30 do 35 stupnov, 90 percentna vlhkost, sem tam mozno dazdik.

nefertitka
3. mar 2017

@mamicka1313 a tu cenu, co si spominala, da sa aj na zaciatok jula na 20 -22dni do toho hotela ist?🙂

my uz dlhsie chodievame cez nemecke a rakuske cestovky a ceny su naozaj neporovnatelne. Alebo by ma zaujimal este hotel Vista Sol, alebo Be Live Collection, alebo Tropical Princess.

shira_
3. mar 2017

@tenerifka ano zo sd ano ale mne tam neleti priamy let. z pj je to dlhsi transfer. prave preto cakam ze deti trosku podrastu, teraz hladam take jednoduchsie dovolenky /mladsi syn je dost katastrofa co sa tyka temperamentu a "neobsedenia"/

shira_
3. mar 2017

@hroma jj thomas cook je velka bieda ale vzhladom ze som mala jedno dieta vedla a druhe na kolenach, toto je asi najmesi problem😂 aj business class by prevratili hore nohami

shira_
3. mar 2017

@monika15 to teda hej, 22 dni to je sen.. inak mne bolo tych 15 tak akurat, ze uz aj stacilo
k 22 dnom dovolenky ked priratam usly zisk v praci noooooo /mozno raz sa aj na to dame ale v tom pripade nejaku skor brutal super poznavacku/

monika15
3. mar 2017

@shira_ Mi chodime stadial len na 7

bella1303
3. mar 2017

Baby este otazka..treba aj viza alebo nieco?

tenerifka
4. mar 2017

@bella1303 no ja si to uz nepamatam, ale tusim sme stali s pasmi v rade na cosi....a asi sme aj nieco platili

bella1303
4. mar 2017

@tenerifka ale nic dopredu netreba vybavovat

tenerifka
4. mar 2017

@bella1303 nie, vybavi sa to na letisku

monika15
4. mar 2017

@bella1303 ked pristanes tak sa stoji v rade juj dlho ked vela lietadiel pride naraz a tam sa plati 🙂 tusim 10 USD sme platili na osobu 🙂 )

tenerifka
4. mar 2017

@bella1303 ako pise Monika...a cakali sme dlho aj na batozinu.Teraz uz letime len s prirucnou batozinou a rezervujeme miesta vpredu, aby sme medzi prvymi vypadli z letiska

tenerifka
4. mar 2017

My sa na letne dovolenky v pohode zmestime kazdy do 10kg, na seba do lietadla rifle+tenisky+mikina, pod to kratke tricoko,do kufra zabky+elegantne sandalky+oblecenie ( slameny klobuk nesmie chybat).Do DR v lete netreba nic dlhe a tej batoziny nie je vela.Sampony a pod.mas vsetko v hoteli, prip.na mieste dokupis opalovaci krem

monika15
4. mar 2017

@tenerifka fakt na batozinu dlho, sice tam vy idete na velkom lietadlo a pas je maly... mi to mame len na 3 hodky takze male lietadlo ide no teda mensie hehe 🙂)
a tasky mame hned do 15 min maximum

bella1303
4. mar 2017

@tenerifka waw dojdi ma pobalit😜budem rada ked nas zbalim do 2 kufrov plus prirucna batozina😂😂

mamicka1313
6. mar 2017

@nefertitka

napisem ti ceny tych hotelov, ktore si pisala s odletom z Viedne, s All inclusive a s transferom, v termine zaciatok jula na 20-22 dni

Vista Sol - od 6.7 na 21 dni za 1852€ na osobu
Be Live Collection - su dva hotely - Marion od 4.7 na 21 dni za 1823€ na osobu, alebo Punta Cana od 1.7. na 20 dni za 1920€ na osobu.

Tropical Princess od 2.7. na 20 dni za 1957€ na osobu

Gran Bahia Principe Turquesa od 1.7. na 20 dni za 2213€ na osobu..

Neviem kolki by ste chceli cestovat, vzdy je dolezite porovnat cenu za vsetky osoby spolu, niekedy su tam potom zlavy. Ak ta to zaujalo, kludne sa ozvi 🙂

shira_
12. mar 2017

@mamicka1313 jj presne to som zistila, niekedy nam ratalo 4 osoby a niekedy zase len dospelych a deti zlavy - takze niektore aj drahsie hotely vyšli dohromady lacnejšie, treba dlhsie hladat.
nam uz sa to blizi - tesim sa jasne, ale z letu mam paniku 😣😣

tenerifka
14. mar 2017

Baby, kedy vlastne letite? Ktora z nas leti prva?
Ja sa uz nemozem dockat a to zostavaju este 3 mesiace, u nas je uz 3 dni hrozny vetrisko, more rozburene, no hrozne pocasie, a ma aj v piatok-sobotu zaprsat, a tak by som sa vyvalila na plaz a zaplavala si v teplom mori🙏

shira_
14. mar 2017

@tenerifka my uz 1.aprilovy utorok letime 😎

shira_
14. mar 2017

@tenerifka ale mladsie dieta mam v obdobi vzdoru, doteraz som neverila, ze take obdobie existuje a samozrejme som si myslela, ze je to moja zasluha, pristup k dietatu 😂😂😂😂 no az teraz pri druhom vidim co to je za peklo

tenerifka
15. mar 2017

@shira_ Tak to uz letite za chvilku....

monika15
15. mar 2017

@shira_
@tenerifka
tsim sa na fotky baby, fotte vela vela 🙂)
izbu, plaz, jedlo 🙂))))

tenerifka
15. mar 2017

🙂 jasne
len mne este zostavaju 3 mesiace

miob
15. mar 2017

napisal som clanok ktory sa Vam hodi pred cestou

http://www.dominikanskarepublika.eu/10-tipov-pr...

nmonika
15. mar 2017

Ahojte...nahodne som natrafila na vas...my sme boli v Dominikanskej Rep.,v r.2009,z UK,cez Thomson,kedze sme tam v tom case zili.Mali sme all inclusive 5* hotel Punta Cana Princess,je to nad 18 rokov.A vtedy sme za 7noci platili £1400,za oboch,co bola uzasna cena 🙂 KOmplet vsetko,ziadne ine poplatky.
Mame koooopec fotiek,proste nadhera....urcite odporucam ist.

monika15
16. mar 2017

@nmonika krasne 🙂
kedze je to adult only mi zial tam nepojdeme :((

ale pekne velmi 🙂

kakatulik
16. mar 2017

Ahojte dievcata,myslite ze maj je este co sa pocasia tyka vhodny? Bojim sa,ze uz zacne burkove obdobie.

bella1303
16. mar 2017

@tenerifka my letime uz za chvilku..28.3😜