Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@shira_ vraj od 30 do 35 stupnov, 90 percentna vlhkost, sem tam mozno dazdik.
@mamicka1313 a tu cenu, co si spominala, da sa aj na zaciatok jula na 20 -22dni do toho hotela ist?🙂
my uz dlhsie chodievame cez nemecke a rakuske cestovky a ceny su naozaj neporovnatelne. Alebo by ma zaujimal este hotel Vista Sol, alebo Be Live Collection, alebo Tropical Princess.
Baby este otazka..treba aj viza alebo nieco?
My sa na letne dovolenky v pohode zmestime kazdy do 10kg, na seba do lietadla rifle+tenisky+mikina, pod to kratke tricoko,do kufra zabky+elegantne sandalky+oblecenie ( slameny klobuk nesmie chybat).Do DR v lete netreba nic dlhe a tej batoziny nie je vela.Sampony a pod.mas vsetko v hoteli, prip.na mieste dokupis opalovaci krem
napisem ti ceny tych hotelov, ktore si pisala s odletom z Viedne, s All inclusive a s transferom, v termine zaciatok jula na 20-22 dni
Vista Sol - od 6.7 na 21 dni za 1852€ na osobu
Be Live Collection - su dva hotely - Marion od 4.7 na 21 dni za 1823€ na osobu, alebo Punta Cana od 1.7. na 20 dni za 1920€ na osobu.
Tropical Princess od 2.7. na 20 dni za 1957€ na osobu
Gran Bahia Principe Turquesa od 1.7. na 20 dni za 2213€ na osobu..
Neviem kolki by ste chceli cestovat, vzdy je dolezite porovnat cenu za vsetky osoby spolu, niekedy su tam potom zlavy. Ak ta to zaujalo, kludne sa ozvi 🙂
@mamicka1313 jj presne to som zistila, niekedy nam ratalo 4 osoby a niekedy zase len dospelych a deti zlavy - takze niektore aj drahsie hotely vyšli dohromady lacnejšie, treba dlhsie hladat.
nam uz sa to blizi - tesim sa jasne, ale z letu mam paniku 😣😣
Baby, kedy vlastne letite? Ktora z nas leti prva?
Ja sa uz nemozem dockat a to zostavaju este 3 mesiace, u nas je uz 3 dni hrozny vetrisko, more rozburene, no hrozne pocasie, a ma aj v piatok-sobotu zaprsat, a tak by som sa vyvalila na plaz a zaplavala si v teplom mori🙏
🙂 jasne
len mne este zostavaju 3 mesiace
napisal som clanok ktory sa Vam hodi pred cestou
Ahojte...nahodne som natrafila na vas...my sme boli v Dominikanskej Rep.,v r.2009,z UK,cez Thomson,kedze sme tam v tom case zili.Mali sme all inclusive 5* hotel Punta Cana Princess,je to nad 18 rokov.A vtedy sme za 7noci platili £1400,za oboch,co bola uzasna cena 🙂 KOmplet vsetko,ziadne ine poplatky.
Mame koooopec fotiek,proste nadhera....urcite odporucam ist.
Ahojte dievcata,myslite ze maj je este co sa pocasia tyka vhodny? Bojim sa,ze uz zacne burkove obdobie.

@monika15 Na Barbados je skoda ist s AI, brat bol pred par rokmi, leteli z Londyna s Virgin Atlantic a pochodili aj vedlajsie ostrovy, byvali v malych hotelikoch, mali auto a stravovali sa vonku