Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@kukurica77 Budapešt - Paríž - Punta Cana Air France
@liza68 my mame trasu viden-kolin-puerto plata,potom transfer bus na poloostrov Samana...co ti poviem,pripravujem sa ma to psychicky🙏😲
@kukurica77 Bude to o.k! Aj 6 ročný syn to zvládol bez problemov!
@kukurica77 do akeho hotela? My sme boli na Samane tiez. Da sa to prezit.
@kakatulik Cooee at grand paradise
@kukurica77 nepoznam,ale urcite to bude Ok.
@kakatulik my ideme ba- girona. Bus Barcelona, tam budeme deň, porobime výlety a potom Barcelona - punta cana. Naspäť tiež cez Barcelonu do Viedne, ale tam už ostávame na letisku päť hodín.. Máme dve deti rok a štyri... Tak snáď to dáme.. 😂
Ahojte, pracujem pre nemecku cestovku - ak by ste si chceli porovnat ceny, alebo vyhladat nejaku peknu dovolenku - kludne sa mi ozvite 🙂
@sisaka my sme mali na presun do Las Galeras auto so soferom, cez Dominicanquest.Ak by som tam mala soferovat, asi by som odstavila auto a rozplakala sa.Motorkari aj chodci bez absolutneho pudu sebazachovy su vsade, neexistuju predpisy, predbiehas aj zprava aj zlava a bez blinkeru.Moj manzel mal pocas cesty radsej zavrete oci a mne sa o motorkach snivalo este 2 dni
@sisaka ak potrebujes len presun na nejake vylety, dohodnes sa s taxikarom na mieste.My sme mali takmer 3 h.presun z letiska do hotela a naspat.Sofer nas cakal na letisku, potom mi volali z agentury na jeho mobil ze ci je vsetko ok a tak....naspat detto vsetko ok, az na to, ze sme pichli koleso, no ale tak stava sa....
Takze budete v Bayahibe?
Nabuduce musite ist do COOEE Grand P.Samana v Las Galeras.Samotny hotel ma len 4*, ale zona COOEE Select ma VIP sluzby, kvalitne napoje ( rum rezerva alebo ecologicke spanielske vino) a izby s vyhladom na more, ozajstny raj, naokolo krasna priroda
Pozor ale na to, ze nie vsetko, co je Samana je super....videli sme po ceste jeden 5* hotel Don Pablo, hotel je mozno luxusny, ale plaz bola ako jazero pri rybniku
@tenerifka nie, my budeme až v Punta Cana, to bude celodenný výlet. Na Samana som nenašla nič, čo by stalo zato. U nás je teraz mimo sezóny, vyber je obmedzený, priame lety od nás tým pádom nie sú, takze sa trepeme cez Toronto...sama som zvedavá, v rezorte sme neboli už 3 roky... neviem či to dáme, nie sme moc take typy, že cely deň ležať jesť a nič nerobiť ....
@sisaka jejda...tak to je strasne daleko z PC. Na Samana je pekny hotel GBP El Portillo, ale na moj vkus strasne velky. Ten nas v Las Galeras bol vyborna kombinacia-mensi, a ta VIP zona uplne super.My sme isli vyslovene relaxovat-lezat, jest a nic nerobit🙂, ale chodili sme hore-dole po okoli, v jedno poobedie sme prenajali koniky a mali sme super vylet, v iny deñ sme na lodke pochodili okolite uplne opustene plaze. Manzo uz o 6.30 ran pochodoval po okolitych dedinkach, a zatialco nase bosorky este spali, ja som si relaxovala sama na plazi
Inak bolo dost Kanadanov, ale neviem z akeho mesta
Mozno priamo v turistickom centre ok, ale mimo-napisem to na rovinu-je to uplne bez dopravnych pravidiel.Teda aspoñ Samana bola o zivot.
A este jedna vec- su zname pripady napadnutia a okradnutia turistov na cestach, preto tam funguje tzv.Seguridad vial-asistencia en la carretera.My ked sme pichli, sofer okamzite volal a do 5 minut boli pri nas 2 auta tychto cestnych policajtov ci straznikov a pomohli so vsetkym.Ja by som veru nevedela kam volat

@kukurica77 my sme leteli z Frankfurtu s Condorom a bolo to OK.