icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

alexandra2222
22. nov 2017

@janka6636 krásnu dovolenku a potom napíš dojmy 🙂

mirka100911
22. nov 2017

@janka6636 my sme boli Vista sol, potom napíš ako bolo... 😉

janka6636
22. nov 2017

@monika15 odlietame 28.11 a 13.12.spat, už striham meter 😂😂😂

janka6636
22. nov 2017

@mirka100911 jasné 😎

monika15
23. nov 2017

@janka6636
@janka6636 nice 🙂 mi letime zajtra domov

sisaka
8. dec 2017

Tak ja som hľadala a zvažovala a nakoniec vyhralo .... Mexico! Musim minúť týždeň dovolenky a ostať doma neprichádzalo do úvahy, potrebovala som rýchly presun, žiadne čakačky v Toronte a pod. co značne skresalo môj vyber a keďže mrznut niekde pri Tichom oceáne nemienim je to už po 4x Riviera Maya. Ak niekto rozmýšľa nad Mexikom budem môcť už o 2 mesiace poskytnúť najčerstvejšie info.

janka279
8. dec 2017

@sisaka zaujalo ma to, lebo u nas tentokrat tiez vyhralo Mexiko. Planujeme ist koncom januara. Tiez zvazujeme Rievieru Mayu. Potesim sa akymkolvek tipom. 🙂

monika15
8. dec 2017

@sisaka nice nasi svokrtovci sa teraz vratili tiez 🙂 pred 2 tyzdnami ...
ktory rezort 🙂?

sisaka
8. dec 2017

@janka279 ja som bookla začiatok februára, prvý krat idem v zime, väčšinou chodíme jar, leto, tak dúfam, že večere nebudú moc chladne.
Ak ste ešte neboli v Mexiku, tak nudiť sa nebudete. Ak vás zaujíma história aspoň trosku - tak potom určite Chichen Itza, Tulum, Coba, Ek Balam. Plávanie v cenote - podzemné jazierka, je ich tam na mraky, my sme boli okrem iných v Rio Secreto - je to jaskyňa, cez ktorú plávaš, neoprén poskytnú. Ak máte radi turistické atrakcie tak potom jednoznačne Xcaret, Xel-ha, Xplor - my už mame toto všetko pochodene, takze neviem ešte čo vymyslím, keď tam budeme, kľudne by som aj niečo zopakovala, len je to všetko dosť drahé, tak by som radšej niečo nové ako platiť za to iste - idem len ja so synom, tak uvidím, čo nakoniec vymyslíme ... tak prijemne vyberanie, je z čoho. Neviem, či len ja mám take šťastie, ale jedlo v Mexiku vždy super - aj chuťovo, aj veľký vyber, ale určite treba čítať trip advisor reviews.

sisaka
8. dec 2017

@monika15 kde boli? Ja idem do Gran Bahia Principe Coba

monika15
8. dec 2017

@sisaka vyzera dobre oni boli v Grand Sunset Princess =)

renata_14
8. dec 2017

@sisaka ahoj chcela by som sa spytat kolko sa plati na den na plazi za lehatka a slnecnik. Je potrebna v mexiku strava zabezpecena hotelom, alebo sa da v pohode najest aj v restikach v meste (ci sa to da prirovnat napr.k Thajsku cenovo) - nemam sajnu ake su tam ceny a aku stravu volit...ci stacia v hoteli len ranajky alebo ako

monika15
8. dec 2017

@renata_14 to je v cene 🙂 mi tam chodime tiez, vsetko jedlo je v cene mozes vyjst mimo resortu ale to mozna Sisaka ti povie viac kedze mi vobec neopustame rezort 🙂)
v hoteli je all inclusive takze ranajky obed vecera, snack pitie a a lkohol 🙂

monika15
8. dec 2017
renata_14
8. dec 2017

@monika15 ja som myslela vseobecne Mexiko, nie hotel 🙂

monika15
8. dec 2017

@renata_14 oki 🙂

sisaka
8. dec 2017

@renata_14 tak ako písala
@monika15 neplatí sa nič, je to v cene. Da sa v pohode vystravovat mimo hotela, veľa Američanov, Kanaďanov tam vlastni nehnuteľnosti - takze veľké mesta ako Cancun, Playa del Carmen bez problémov. My chodíme do rezortu, lebo letenka+ubytovanie+strava vyjde viac ako AI package

sisaka
8. dec 2017

@renata_14 mimo rezortu koľko sa platí netuším ani ja.

janka279
9. dec 2017

@sisaka Dakujem za tipy. Vypada to uzasne. Asi si budeme musiet booknut dlhsiu dovolenku, aby sme aspon nieco postihali. 🙂

janka279
10. dec 2017

@sisaka vy ste uz boli v tom hoteli Gran bahia principe coba? Ake je tam plaz? My stale vyberame, zvazujeme, ktory hotel si vybrat. Podla fotiek su tam nejake zachyavace rias, ktore nas trochu odradzaju. Ale inak vypada velmi dobre.

monika15
10. dec 2017

@janka279 jansom bola v grand palladium a urcite bol super . Velmi dobre
Svokrovci chodia na sunset princess mam fotky tu o mexicu aj na svadbe mam plno albumov musim si spomenut kde este boli lebo oni chodia vela a len mexico

janka279
10. dec 2017

@monika15 na koniec sme vybrali hotel luxury bahia principe akumal. Ma dobre hodnotenia, tak snad splni ocakavania. Mna to prirodzene taha skor do tej a k Indickemu oceanu. Tento rok skusime Karibik. Celkom sa tesim na zmenu.

sisaka
10. dec 2017

@janka279 boli sme pred takmer 7 rokmi Gran Bahia Tulum, tieto rezorty Akumal, Tulum, Coba sú vzájomne prepojené, pláž je tiež spoločná, žiaľ po toľkých rokoch si to moc nepamätám, ja som rada, že tam budú nejaké skaly, lebo sa tam držia ryby a syn chce snorklovat, pláž bola biely piesok, mám doma vo flaske..., tie zábrany mi nevadia syn nemá rad veľké vlny, potom nechce byt v mori a ja nechcem trčať pri bazéne cely deň, takze mne to vyhovuje, pešo po plazi sa da zájsť na pláž, vola sa Chemuyil Bay, pekne miestečko ...

janka279
10. dec 2017

@sisaka Super, uz sa tesim. Znie to dobre. Ano, videli sme, ze su prepojene tie rezorty. Zvazovali sme a na koniec vybrali Akumal. Uz len vybrat, co si pojdeme pozriet. Omrkame vam to, podam potom hlasenie o aktualnej situacii a pocasi po veceroch. 🙂

sisaka
10. dec 2017

@janka279 uz sa teším na hlásenie. Prajem Peknú dovolenku a super zážitky!

bella1303
5. jan 2018

Ahojte viete mi poradit?kolko pred letom treba vybavit esta?letime cez ameriku

janka279
17. jan 2018

@sisaka tak my sme uz v Mexiku, ale dorazil studeny front z USA, tak je celkom chladno. Snad sa otepli. 🙂 Urcite si vezmite nieco teple na vecer. Inak je tu krasne, nadherna plaz. Diky za tip.

janka6636
17. jan 2018

My sme sa pred mesiacom vrátili z Dominikánskej, počasie bolo perfektne, cely čas slniečko, pršalo len raz v noci. Boli sme 14 nocí v hotely Vista sol. Odlet o 23,30 sa poriadne skomplikoval 😂😂, cakali sme v od letové hale do 1,00 keď prišiel kapitán a oznámil, že lietadlo je pokazené - pri pristavani vletel do motora vták a urobil dieru-a tak nás všetkých 300 cestujúcich odviezli do hotelového rezortu Melia Caribe Tropical, kde sme boli do ďalšieho večera. Prišli pre nás autobusy a celé sa to zopakovalo, colné odbavenie, kufre atď... A o 3,00 nás odviezli späť do toho istého hotela, pretože diera ktorú zaplatali neschla kvôli vlhkosti. Strávili sme ďalšiu noc a deň v hoteli a na tretí raz sme odleteli druhým lietadlom. V pase máme 3 výstupné pečiatky 😁😁. Ale CK a letecká spoločnosť sa naozaj o všetko postarala, hotel bol All inkluziv a dovolenka sa predĺžila na 16noci.

janka6636
17. jan 2018
sisaka
17. jan 2018

@janka279 veď pozerám počasie a mám dosť obavy, že tam budeme mrznuť, teplo ukazuje až keď sa my vrátime nazad. Kolegyňa sa vrátila minuly týždeň z Cancun a v noci mali raz 10 stupňov, cez deň že bolo fajn.
Da sa kúpať? Voda by mala ma 26 stupňov ... Držím palce, nech sa Vám ešte otepli, prajem peknú dovolenku a veľa zážitkov