icon

Dovolenka s dieťaťom v Chorvátsku

lulu2
19. feb 2008

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Chorvatska? My sme si vybrali hotelovy komoplex Solaris pri Sibeniku. Neboli ste tam niekto nahodou minuly rok? Ideme s malym - v case dovolenky bude mat rok a 4 mesiace. Nie je to skoro? Nepoznate tento hotel, ake su tam izby, sluzby, prostredie? Dakujem za vsetky prispevky.

simikas
29. máj 2014

@tulka3 ahoj dakujem apartmán vyzerá pekne ale to je veľa my ideme len dvaja + 6 ročná dcéra, a to je pre 65 osôb ale dakujem 🙂

tulka3
29. máj 2014

@simikas tak si skus pozriet toto : http://www.lopar.sk/

tam mas kopu apartmanovych domov 🙂

simikas
30. máj 2014

@tulka3 dakujem

lucula73
3. jún 2014

ahojte dievčatá,
nemám čas to tu čítať,ale otázku mám............musí mať dieťa vlastný pas,alebo mu stačí zápis v mojom??
bo sme dávno neboli v chorvátsku a malý ma neplatný pas už.....
ďakujem. 🙂

lauraa
3. jún 2014

@lucula73 deti uz musia mat vlastny pas

lucula73
3. jún 2014

@lauraa tak musia,ok vďaka 🙂 🙂

lindos
3. jún 2014

baby poznate v chorvatsku zaton? boli ste tam?

erikams
3. jún 2014

viete mi poradit ktora cestovka sa oplati pre 4 clennu rodinu?myslim cestovne poistenie na 8 dni,vdaka

dada2007
4. jún 2014

@lindos my sme boli v Nine minulý rok.....nie priamo v Zatone, tam sme chodili po večeroch....čo by si potrebovala?

lindos
4. jún 2014

@dada2007 diki 🙂 len to ci je to rovnake ako na obr,ake je tam more,strava ci bola ok a ci sa tam decka zabavia

dada2007
4. jún 2014

@lindos a kde budete ubytovaní? pláž ok......stravu sme mali našu-varili sme si + po reštikách sme sa stravovali......a zábava pre deti tam isto je 😉 či už ihriská, vozenie na koníkovi, po večeroch platené atrakcie ako skákanie na obrovskej trampoške, skákacie hrady, autíčka na baterky.....atd.

dada2007
5. jún 2014

ahojte kočky......a ja sa spýtam........

.........Šibenik....hotelový komplex Solaris-hotel Jure...........má niekto skúsenosť??? 😉 😉 😉

dakujééééém

lindos
5. jún 2014

@ubytovani priamo v apartmane v zaton resorte,chceme aspon ranajky a potom nejake restiky ked bude hlad,aspon na dovolenke si chcem oddychnut od hrncov,dakujem za info a sibenik som tiez pozerala,myslim ze detsky hotel andrija,ale uz bolo vsetko obsadene a prislo mi to ovela drahsie

dada2007
5. jún 2014

@lindos andrija bola pre nás totál obsadená, ale jure je ešte free.....tak uvidíme.
A myslím, že v rezorte je v reštikách strava trošku drahšia ako napr. v dedinke-dojdete pešo.....ale určo nevynechajte večerné animácie pre deti i dospelých....aj denné 😉 je to tam fain.

tamarka1
5. jún 2014

Dobrý deň,

máte niekto skúsenosti s ubytovaním v tomto rezorte?
http://www.zoover.cz/chorvatsko/dalmacie/supeta.... Naše cestovky ponúkajú pavilóny Vrillo a Vlača bol niekto z vás? ďakujem za informácie 🙂

patadam
6. jún 2014

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, či niekto bol v Novograde, Novigrad - Zadar.... Vopred ďakujem za odpovede🙂

anka0212
8. jún 2014

@monika0612 minulý rok mala voda všade tak malo st. My sme boli v Podgore a až mi nohy lámalo a koncom augusta... 🙂

zuzkaja
10. jún 2014

Kocky idemebo dva tyzdne do chorvatska aku vybavu ste brali alebo budete brat do lekarnicky? Nechcem nieco zabudnut 😉

lele3
16. jún 2014

@dada2007 Ahoj prosim ta a kde v Nin ste boli ja nieco hladam ale neviem sa rozhodnut.Dakujem za kazdu jednu radu
😉

dada2007
16. jún 2014

@lele3 pozri tu moje posledné správy........všetko som popísala, dala mapku aj foto 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/piesocna-plaz-chorvatsko-poradte-kde-mame-ist-2/

dada2007
16. jún 2014

@zuzkaja .....ja asi takto....na kasel, na alergie, na hnacku a vracanie, na nadchu, proti teplote a bolesti, fáč a náplaste, sudocrem, fenistil, kynedril, pinzeta, nožničky

lele3
16. jún 2014

@dada2007 dakujem

katik80
16. jún 2014

@erzulik Aj my ideme 10.7. a budeme vyrážať okolo 21,30-22,00 hod. Radšej skôr a my potom v Chorvátsku oddychujeme tak 3-4 hod.

gabrielka94
16. jún 2014

Pakoštane - máte skúsenosti? celkom fajn apartmán sme tam našli pre 8 osob ale neviem ako tam je - typ pláže, prostredie, ceny....poradte. minulý rok sme boli v Igrane a bolo tam super, teraz chceme niečo nové

cicuska210
17. jún 2014

Ahojte co si myslite ísť na dovolenku do Chorvátska s 2 mesacnim babo je dobrý nápad???

timety13
19. jún 2014

ahojte. kam íst na dovolenku s 20 mesacnym dietatom? máte dobry typ?

gabrielka94
19. jún 2014

@cicuska210 tak to by som asi uvažovala...viac menej si neoddýchneš ani ked ideš s 20 mesačným, ale 2 mesačné je fakt ešte bábo a vyžaduje matku 24 hodín...ale pred rokom sa v dome, kde sme boli ubytovaní my ubytovala rodinka asi s mesačným - a užili si to- teda tatko a staršie dieťa určite 😉 a matka si to vychutnávala s večne prisatým a vrieskajucim bábom na balkone 😝

ivanajelinek
19. jún 2014

Ahojte. Bola niektora z vas na ostrove BRAC v oblasto BOL? Vhodne pre deti(3, 5 a 1, 5) Dakujem

patadam
24. jún 2014

Dobrý deň, bol niekto na ostrove Rab, presnejšie Barbat na Rabu?

gangy
24. jún 2014

@gabrielka94 ahoj odporúčam Pakoštane , boli sme minulý rok...tiché mestečko 6 km od Biogradu...tam sa určite chodte pozrieť...