icon

Kam idete na leteckú dovolenku?

3. jún 2024

Kam idete na dovolenku (prosím píšte len ti čo idete letecky) a sami alebo s cestovkou? Cena? Dakujem.

rutyruth
3. jún 2024

Ja som minulý rok po dovolenke vyhlásila že tento rok nikam lebo decka furt hundraju. Ale akosi som to v januári keď končili FM nedala a zajednali sme Chorvátsko na 9 dni aj so psom za cca 1500e 2+2+pes s polpenziou. No a potom sa zadarilo v decembri vychytat v decembri Oman AI 2+2 za 2700 e. Deti boli za 1e. Potom v lete ešte pár víkendov Senecke a nejaké chatovacky...

guudy
3. jún 2024

My Turecko, oblast Kemer, 2t, cenu nebudem pisat, lebo mame swim up family room.
Holandsko za dietatom😁, Mnichov na tyzden. To sa asi nepocita, ked tam nejdeme k moru, ci? ;)

vevesh
3. jún 2024

Moja mama kazdy rok ide letecky - vzdy sa jej podari zohnat do 750e al in na 6-8 noci -a kdekolvek eu, kde je more, nikdy 2x na to iste miesto...cize mas na vyber klasiku- taliansko, slovinsko, chorvatsko, albansko, bulharsko, ciernu horu, turecko, cyprus, grecko, portugalsko, spanielsko, malta...

tiezjedna
3. jún 2024

@guudy my do NY tiež neletíme za morom👍😀 Inak Kemer bola super dovolenka, boli sme síce už dávno, ale hrozne sa nám páčilo. Len kamienková pláž ma naštvala, to som si nepozrela predom a v Turecku som to akosi neočakávala😂

majlo1234
3. jún 2024

@snowflakenel mna uz by nikto do chorvatska autom s tak malym dietatom nedostal😄 absolvovala som to pri prvom par krat, cesta katastrofa😒 takze si pri druhom usetrim nervy rovnako

guudy
3. jún 2024

@tiezjedna v ‘nasom’ hoteli na plazi a v mori vyzbierali vacsinu kamienkov, tak sa to v pohode da ;)
Do tohto hotela sa vraciame vzdy, ked nie je chut hladat a skusat nieco nove 🙂

Boli ste aj lanovkou hore na kopci?

tiezjedna
3. jún 2024

@guudy nie, neboli. Vzali sme to čisto ako váľaciu dovolenku (teda s výnimkou toho, kedy sme lietali za deťmi😂)...

tiezjedna
3. jún 2024

@majlo1234 čo kus, to originál😉 naše decká zvládali bez problémov, vrešťania alebo neustálych zastávok... Ale aj tak tam už posledné roky iba lietame, ideál👍

guudy
3. jún 2024

@tiezjedna 😂😂😂😂
My tam tiez chodime na valacku😁. Ale lanovka je fajn, naspat mozes ist padakom. Ta vylozia na tvojej hotelovej plazi😅

anonymous87
3. jún 2024

@guudy mozem ta poprosit nazov hotela v Turecku? By som si ho pridala na zoznam na druhy rok 😅
Dakujem. Pokojne aj do ss 🙂

tiezjedna
3. jún 2024

@guudy kecáš😂😂 to by som šla hneď!😂

guudy
3. jún 2024

@tiezjedna nekecam, fakt to ponukaju😁
Aha https://www.olymposteleferik.com/ ;)

luccija
3. jún 2024

@guudy mohli by ma vyložiť aj v raji🙂)kombinácia lanovka, padák je u mňa na panicky záchvat neznášam výšky.

@rutyruth to si dobre vychytala ten Oman už ste boli či prvý x?

guudy
3. jún 2024

@anonymous87 jasne, Gural Premier Tekirova 🙂

matkahelka
3. jún 2024

peloponez- olympian village, platime si 2 izby samostatne, takze cena cez 5000€/tyzden
severny cyprus- kaya artemis, rodinna izba, takmer 5500€/tyzden
sme 2 dospelaci, 2 deti, ale jedno dieta uz platime ako dospelu osobu. oboje s Ck.

tiezjedna
3. jún 2024

@guudy no to vypadá super! Ja mám síce paniku z výšok, ale vždy sa nechám nahovoriť 😂 naposledy vo februári na Gibraltare, vyviezli sme sa na Top of the Rock, pretože som chcela vidieť tie drzé makaky zblízka😂 A výhľad tam bol prekrásny👍

chovancova27
3. jún 2024

my vlani Mallorca na vlastnú päsť, 10 dní 2+2, polpenzia, 3200€ vrátane suvenírov a výletov. Tento rok šetríme, tak 5 dní Slovinsko - hory, turistika, hotel v 1600mnm + potom pokračujeme dolu do Chorvatska týžden ostrov Brač. rátam do 2 tis že sa vmestíme. ale ja mám teda väčšie deti, 13 a 9., v rezortoch už sa mi nudia, potrebujú akciu. v Chorvatsku sme už dlho neboli, ked boli menší točili sme Turecko a tá Mallorca. My chodíme už iba bez cestovky

nelka93
3. jún 2024

Korfu, all inclusive pre dvoch 1100 cez CK

gab1sol
3. jún 2024

@anonymous87 áno, hotel Limak, len ja som si to už priradila na oblasti, resp. podľa hotelov som si vytvorila oblasti, lebo muž si to nevedel zapamätať, kde je ktorý hotel. Keďže sme pozerali aj Limak, aj Arkin, aj na južnom Cypre pár hotelov. A ten Arkin je “ten bližšie k letisku so strapatými bielymi slnečníkmi” podľa fotky. 😂 A Arkin je teraz druhú sezónu komplet zrekonštruovaný, tak som zvedavá ako bude, čítala som len samé dobré recenzie. Jediné, čoho sa obávam, že to je turecká časť a teda nás Turecko vôbec neláka - neviem, ako veľmi tam to “Turecko” cítiť. Pár rokov som bola v Pafose a páčilo sa nám, ale to je teda už južný Cyprus. A ďakujem, snáď bude dobre. 😉

rutyruth
3. jún 2024

@luccija prvý krat

anonymous87
3. jún 2024

@gab1sol po pravde, ja som tvrdila, ze mna do turecka nikto nedostane 😅 minuly rok sme boli v Limaku a teda bolo to top. Aj co sa tyka sluzieb. A tento rok ideme origos do Turecka, prave preto, ze sme boli spokojni. proste tie sluzby su podla mna uplne niekde inde ako v Grecku 🤷‍♀️

guudy
3. jún 2024

@luccija to je ok, ja som sa takmer pototo aj v samotnej lanovke🤭. Ale, je tam ta moznost ist dole padakom 😁
Par km od plaze kopec 2300+ m vysoky, take nemas vsade😊

guudy
3. jún 2024

@tiezjedna no mna raz ukecali na tu lanovku v turecku a povedala som, ze to bolo poslednykrat. Ale pokojne moze ist rodina skocit si bezo mna…😂

guudy
3. jún 2024

@anonymous87 inak este odporucam aj Rixos Premium Tekirova. Tie rodinne izby (swim up) su super.

luccija
3. jún 2024

@guudy ja do lanovky len zatvorenej.Ja som si tak spravila fóbiu, keď som ako tehotná v 3m išla lanovkou na Oščadnici a vtedy ma chytil strach dole som išla pešo v blate bolo to na jar topil sa sneh topánky 5 kg blato všade nedalo sa chodiť.Odvtedy mám strach z výšok.Raz sme boli na Chopku v medzi stanici kúpený lístok ďalej a prišla búrka a vypli lanovku.Cakali sme kým to spojazdnia a to som už dostala blok, že nejdem, lebo čo ak zase vypnú a zostaneme hore vo vzduchu visieť.Aj sme to otočili späť dole.Mne vadí aj ten banán za člnom a na bicykli na vode len blízko nie ďaleko.Kolotoce ani reči...

veronika2021
3. jún 2024

@veronikaszabova to zneje ako mitsis,ci sa mylim?

veronika2021
3. jún 2024

@melanta kam na Kretu?Ja stale nad nou rozmyslam,ale ked pozeram hotely,tak vsade na fotkach plazi vidim vlny….a ja mam rada kludne more,kezde v nom travim velku cast dna😁

evka64
3. jún 2024

Turecko cez Satur, 11 dni 2+2, e3800.

darina77
3. jún 2024

Turecko Club Ali bey 2 osoby 2600

melanta
3. jún 2024

@veronika2021 Fodele beach & waterapark holiday resort - vraciame sa tam na želanie mužovho syna, že tam chce ísť znova. Ja som tiež "morský živočích", nepamätám si, že by som mala problém s tým, že sú veľké vlny. Lebo to vadí aj mne. Opýtam sa aj muža keď príde domov.