icon

Kam idete tento rok na dovolenku k moru?

cukroska
21. jún 2015

Kam sa chystáte tento rok na dovolenku k moru? Respektive kde ste boli?Podeľte sa o svoje dojmy,zážitky,pridajte recenzie, tipy na výlety a miesta ktoré sa určite oplatí vidieť a spoznať.Akú ste mali cestu autom,v akom termíne je najlepšie ísť,aby ste nezastihli na hranici Turkov.Ďakujem za každú recenziu,zážitky,dojmy,poteší každá rada či skúsenosť a prajem všetkým tú najkrajšiu a zároveň pokojnú dovolenku 🙂

babulka82
27. jún 2015

my sme sa vratili cez tyžden z turecka a išla by som zas ,bolo super

oli18
27. jún 2015

@babulka82 My sme boli v min. roku prvá krát, som nadšená, preto sme chceli t.r. zase. Ale pre udalosti v Tunise sa radšej vyhneme moslimskej krajine.

babulka82
27. jún 2015

@oli18 ja by som išla aj teraz nejak nemam z turecka strach a čo sa ma stat sa stane

alsi
27. jún 2015

my sme sa akurát vrátili z grécka a boli sme max spokojní

anoma
27. jún 2015

My sme prisli pre tyzdnom zo Severneho Cypru a mozem len odporucat. Krasne more, znesitelne teplo, uzasna strava a hotel. Boli sme s 15 mesacnou dcerou, takze len pobytovka, ziadne vylety🙂🙂

babulka82
27. jún 2015

@anoma a na ten cyprus leti priamy let?

ena70
27. jún 2015

@anoma v ktorom hoteli ste boli ? my sme chceli ist do Famagusty...

anoma
27. jún 2015

Kedze Severny Cyprus nie je uznany ako samostatny stat nikym inym len Tureckom, vsetky lietadla musia mat medzipristatie v Turecku, inak sa tam nedostanes:( My sme mali v Antalii, na ceste tam to bolo asi 15 minut, spat asi pol hodka. Len natankovali a islo sa dalej. Aj s tym medzipristatim to boli 3 hodiny, takze sa to dalo s malou zvladnut.🙂

ena70
27. jún 2015

@babulka82 ja som tak pocula ze na cyprus sa lieta s medzipristatim v antalyi, v turecku

anoma
27. jún 2015

My sme boli v Kaya Artemis, v oblasti Bafra- je to este taka "prazdna" oblast, su tam len dva hotely( ale samozrejme uz sa stavaju dlasie).
Takze to bol hotel a nalavo, napravo dlhocizna, prazdna plaz, plytka voda, idealne pre deti🙂

babulka82
27. jún 2015

@anoma a to ste prechadzali kontorlami a pasovakami aj v antalii aj na cypre? ena70 mna strašne odradza to medzi pristatie aj ked to tam vyzera nadherne a na cy prus som ani nepočula nikoho nadavat. 😉

ena70
27. jún 2015

@babulka82 mne to medzipristatie nevadi. ked sme leteli na korfu, tak sme mali medzipristatie na Zakyntose! ani som o tom netusila! ale tak postali sme asi 15 min a slo sa dalej. ja sa skor obavam tej vlhkosti, ci tam neni tak vlhko ako v turecku.v turecku ked zavesis mokry uterak vecer, tak taky isty mokry ho najdes aj rano ☹ to iste aj oblecko ☹

babulka82
27. jún 2015

@ena70 tak tak to maš pravdu ale to maš všade kde je more,nie? 😉 je tam vlhky vzduch nie ako u nas.

ena70
27. jún 2015

@babulka82 vôbec nie vsade. to sa mylis!! to zavisi od vlhkosti vzduchu a ta nezavisi od mora... ja som toho precestovala vela, a s tymto som sa stretla len v turecku...

ena70
27. jún 2015

@babulka82 na gréckych ostrovoch toto nemas.... a to je ostrov obkoleseny morom 😉 ...ked som zila v texase, tam bola otrasna vlhkost...furt sme boli ako mysi spoteni, a to sme neboli vôbec pri mori...

anoma
27. jún 2015

V Antalii nebola ziadna kontrola, to sme ani z lietadla nevystupili.
Co sa tyka vlhkosti vzduchu, tam je prave nizka vlhkost vzduchu a tym padom je teplo znesitelnejsie a este aj mierne pofukovalo, proste klima najlepsia aku som zazila a to som uz trochu pocestovala. Nebolo to take dusne teplo aj ked bolo 35 stupnov.

ena70
27. jún 2015

@anoma nemam tu teraz mapu, ale nevies ako daleko je Kaya Artemis od Famagusty? my sme chceli ist do hotela Salamis... tiez som dumala nad tou vlhkostou, lebo v turecku je otrasna....zrejme to bude tym ze je to ostrov, a tam viac fuka....to som rada ze tam neni vlhko, o rok by sme tam asi sli. teraz nam vyfukli hotel, odlet bol len z KE a to nepojdem lebo BA mam za rohom.

anoma
27. jún 2015

@ena70 do Famagusty je to 40 km.🙂

bublinka127
27. jún 2015

my sme zvolili sever Talianska, Lido di Jesolo

zuska_bluzka
27. jún 2015

pôvodne som rozmýšľala nad sardíniou alebo azormi, nakoniec to vyhrala brazília, takže dovolenka bude v južnej amerike 🙂

babulka82
28. jún 2015

@zuska_bluzka ja tiež velmi tužim po sardinii ,snad o rok nam vyjde.

zuska_bluzka
28. jún 2015

@babulka82 aj ja dufam ze o rok sa nam podari tam dostat, spojila by som to aj s vyletom na korziku 😃

oliverceky
28. jún 2015

@anoma Severný Cyprus letí priamo?

anoma
28. jún 2015

@oliverceky nie, musi byt medzipristatie v Turecku( ale len na doplnenie paliva-cca 20 minut)

danulkaja1
29. jún 2015

@alsi môžem sa spýtat v ktorej časti ste boli a v akom hoteli?

alsi
30. jún 2015

my sme boli asi 25km od mesta Thessaloniki a bývali sme v apartmáne More (časť Perea), my nechodíme cez cestovky. letenky sme z budapešti

bernette
6. júl 2015

@lulana79 kde je prosím to aquarium, myslím v ktorom meste?

lulana79
7. júl 2015

@bernette Roquetas de Mar

ena70
7. júl 2015

@deniss111 no ako? este ste v spanielsku? ako tam je? co voda, aj je teplejsia ci furt rovnaka? ja dufam ze sa do nej namocin...tu su horucavy tak isto aj tam,tak sa hadam more prehreje... napis ako je

zuzin78
7. júl 2015

my ideme tento rok na ostrov Pasman v Chorvatsku. uz tam ideme treti rok po sebe.