Kam idete tento rok na dovolenku k moru?
Kam sa chystáte tento rok na dovolenku k moru? Respektive kde ste boli?Podeľte sa o svoje dojmy,zážitky,pridajte recenzie, tipy na výlety a miesta ktoré sa určite oplatí vidieť a spoznať.Akú ste mali cestu autom,v akom termíne je najlepšie ísť,aby ste nezastihli na hranici Turkov.Ďakujem za každú recenziu,zážitky,dojmy,poteší každá rada či skúsenosť a prajem všetkým tú najkrajšiu a zároveň pokojnú dovolenku 🙂
my sme sa akurát vrátili z grécka a boli sme max spokojní
My sme prisli pre tyzdnom zo Severneho Cypru a mozem len odporucat. Krasne more, znesitelne teplo, uzasna strava a hotel. Boli sme s 15 mesacnou dcerou, takze len pobytovka, ziadne vylety🙂🙂
Kedze Severny Cyprus nie je uznany ako samostatny stat nikym inym len Tureckom, vsetky lietadla musia mat medzipristatie v Turecku, inak sa tam nedostanes:( My sme mali v Antalii, na ceste tam to bolo asi 15 minut, spat asi pol hodka. Len natankovali a islo sa dalej. Aj s tym medzipristatim to boli 3 hodiny, takze sa to dalo s malou zvladnut.🙂
My sme boli v Kaya Artemis, v oblasti Bafra- je to este taka "prazdna" oblast, su tam len dva hotely( ale samozrejme uz sa stavaju dlasie).
Takze to bol hotel a nalavo, napravo dlhocizna, prazdna plaz, plytka voda, idealne pre deti🙂
@babulka82 mne to medzipristatie nevadi. ked sme leteli na korfu, tak sme mali medzipristatie na Zakyntose! ani som o tom netusila! ale tak postali sme asi 15 min a slo sa dalej. ja sa skor obavam tej vlhkosti, ci tam neni tak vlhko ako v turecku.v turecku ked zavesis mokry uterak vecer, tak taky isty mokry ho najdes aj rano ☹ to iste aj oblecko ☹
V Antalii nebola ziadna kontrola, to sme ani z lietadla nevystupili.
Co sa tyka vlhkosti vzduchu, tam je prave nizka vlhkost vzduchu a tym padom je teplo znesitelnejsie a este aj mierne pofukovalo, proste klima najlepsia aku som zazila a to som uz trochu pocestovala. Nebolo to take dusne teplo aj ked bolo 35 stupnov.
@anoma nemam tu teraz mapu, ale nevies ako daleko je Kaya Artemis od Famagusty? my sme chceli ist do hotela Salamis... tiez som dumala nad tou vlhkostou, lebo v turecku je otrasna....zrejme to bude tym ze je to ostrov, a tam viac fuka....to som rada ze tam neni vlhko, o rok by sme tam asi sli. teraz nam vyfukli hotel, odlet bol len z KE a to nepojdem lebo BA mam za rohom.
my sme zvolili sever Talianska, Lido di Jesolo
pôvodne som rozmýšľala nad sardíniou alebo azormi, nakoniec to vyhrala brazília, takže dovolenka bude v južnej amerike 🙂
@zuska_bluzka ja tiež velmi tužim po sardinii ,snad o rok nam vyjde.
@babulka82 aj ja dufam ze o rok sa nam podari tam dostat, spojila by som to aj s vyletom na korziku 😃
@anoma Severný Cyprus letí priamo?
@oliverceky nie, musi byt medzipristatie v Turecku( ale len na doplnenie paliva-cca 20 minut)
@alsi môžem sa spýtat v ktorej časti ste boli a v akom hoteli?
my sme boli asi 25km od mesta Thessaloniki a bývali sme v apartmáne More (časť Perea), my nechodíme cez cestovky. letenky sme z budapešti
my ideme tento rok na ostrov Pasman v Chorvatsku. uz tam ideme treti rok po sebe.

my sme sa vratili cez tyžden z turecka a išla by som zas ,bolo super