Kolko vás vyšla letná dovolenka?
Máme možnosť ísť na dovolenku do apartmánu k známym zadarmo. Letenky do danej destinácie ale stoja 1300 eur za celú rodinu. Mne sa to zdá strašne veľa, ale zas zároveň je to náš jediný náklad. Muž hovorí, že ľudia platia za dovolenku oveľa viac. Koľko ste zaplatili toto leto za dovolenku? Prosím napíšte mi len sumu, lokalitu a počet osôb. Pomôže mi to urobiť si obraz. Ďakujem pekne !!
@daniela2202 ubytko, cesta, aj jedlo?
Cyprus bez cestovky 14 dní 2500 e, 2+2.
@ksebejka po celom svete cestujes s letenkami za 20-60e? Co je pre teba cely svet? Ja mam tiez precestovane, ale neexistuje, aby si mala letenky do Austalie, Indonezie, JV Azia, USA, juzna Amerika, Afrika za taku cenu.
Grécko 2+1, 7 nocí 3300 € All inclusive
8000 2+2 (14,8) Cyprus, 11 dní , AI dvojizbový apartmán so súkromným bazénom. Doteraz to bývalo okolo 5-6 bud Grécko, alebo Cyprus
@ksebejka tak pri vašom doterajšom cestovaní jasné, že táto suma je ,,šok,, ale toľko stoja dovolenky a letenky v rezortoch. Ale zarátaj si ešte stravu.
Tak to je super cena. My severny cyprus, 2 dospeli, deti 3 a 10 rokov, 11 noci, 5400€ s poistenim 🤷♀️
@ksebejka zaton holiday rezort chorvatsko, 8 dni, 2dosp + 4 deti, apartman, 3 000€ bez stravy (cisto len ubytovanie)
@fadama to ste si rezervovali polku Lučenca? :DD
Turecko all inclusive 3+infant, 2600, 10 dni
1300 letenky za 4 osoby nie je vôbec veľa.
Mallorca tento rok All inclusive, krásny hotel, 7 noci, 1300€/os 😊okrem hotelu a letenky sme minuli len na požičanie auta, nič iné.
Všeobecné chodíme na dovcu k moru každý rok a nikdy nás to nestalo menej ako 1000€/os
Španielsko 3 dospelí cca 3000..12 dní.nie cez ck.
Tunisko 10 nocí, 2 dospelý,1 dieťa All inclusive 2080 e. A bolo supeeeer ♥️🍀
Kanarske ostrovy, 3800 eur, 3 dospele osoby, 15 dni. Bez cestovky, V cene su zaratane komplet vsetky vydavky ako letenky, ubytko, strava, prenajom auta, benzin, vylety, poistenie.

@ksebejka chorvátsko 2 dospelí/ 8 dni.... 700e 😂👍👍👍