Som vyčerpaná a unavená. Kam na dovolenku?

1lili
13. feb 2014

Caute baby, som slobodna mamicka, totalne vycerpana a zo vsetkeho unavena, tak zvazujem, ze niekam sama odletim a zrelaxujem, vypnem... Nemam ziadnu slobodnu kamaratku, ktora by mohla ist so mnou, chlapa uz vobec ziadneho, no nervy "v kybli" a citim, ze potrebujem na chvilu niekam vypadnut. Myslim, ze som tu niekde zaregistrovala, ze to minimalne nejaka mamicka uz tak urobila a pomohlo jej to. Dajte nejake tipy.

sissy27
13. feb 2014

@1lili jasné že to pomôže... a kam? no podľa toho, čo máš rada a aký máš rozpočet...

zita19
13. feb 2014

@1lili Ja som bola takto zresetovat hlavu v kupeloch. Navaria, povysvaju, pomasiruju ta, este k tomu dalsie prcedury. Vecer ticho a klud na izbe, ked sa mi chcelo, tak prechadzka alebo nejake Kupelne mechce" (to sa mi nechcelo ani raz). Kozmetika, kadernicka...Po tyzdni som bola kompletne zregenerovana.
Zavisi od toho ci chces nejeke rusnejsie alebo total klud. Ja som skor, ze tie tiche. Ale odporucam samozrejme hociktore slovenske. Cenovo sice vychadzaju ako more, ale zas men to vyhovuje viac.

1lili
autor
14. feb 2014

@zita19 tiez dobry napad.. ano, presne chcem klud, relax... Rusna mam doma dostatok 🙂

tenerifka
14. feb 2014

@1lili zalezi na tvojom rozpocte, vyber nejaky 4* - 5* hotel s welnes, kde sa o teba budu starat od rana do vecera po vsetkych strankach a ty budes len relaxovat

tinkax
14. feb 2014

len si to uzi nech ides kdekolvek, ked ti ma kto postrazit a mas na to financie tak parada, mne by stacili aj Vysoke Tatry, pripadne Vyhne hotel Sitno ale co tak skocit aj na Jamajku alebo do Thajska 😎 slnko more plaz ňuňu to by bolo nieco 😝

zdenka411
14. feb 2014

odporucam hotel Kaskady, nemusis letiet daleko a budes sa citit aj na svk ako na luxusnej dovolenke.....

dionyzka
14. feb 2014

@1lili ... alebo, ak tych penazi na relax nie je az tak vela, dobre precisti hlavu i vysokohorska turistika - napriklad Tatry a vecer nejake Welnes - masaz, kuknut dobry film a konecne spat bez raneho budika. Mozno by stacil i predlzeny vikend.

megika1
14. feb 2014

@zita19 áno,myslím že kúpele sú to pravé orechové.....telo aj duša sa zregeneruje,lebo je to spojená nádoba 🙂

rodinnevikendy2
27. feb 2014

Podte s nami, deti si to uziju s animátormi a vy si oddýchnete 🙂 🙂 🙂
Najblizsie VEĽKONOČNÉ JARNÉ ČAROVANIE

https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

luciack
26. mar 2014

Na toto je jednoznačne dobrý hotelový komplex z ktorého netreba vychádzať, všetky služby sú poruke v blízkosti bazéna, all inclusive, blízko k pláži a hlavne animátorov pre deti. Absolútny relax na lehátku a o všetko je postarané.

odporúčam napr hotelový komplex Aqua Queen