Dcéra vidí mŕtvych ľudí
Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.
@anonym_c34bec a v com presne chore? Sorry, ale ja som presla vsetkych lekarov, testy, nechces vediet, Pretoze som chcela logicky dovod preco sa mi nieco deje. Ale mne nic nebolo. Okrem migren sa nic nenaslo. Uzavreli to na neuro ako spankovu paralyzu.
@kiki68 mňa nezaujíma, čo máš alebo nemáš ty. Tu sa rieši konkrétna vec a dievča nebolo u psychiatra. Takze tvoje príbehy sú absolútne zbytočné. Treba začať od piky a nie tu laici idú špekulovať s kňazmi. Ako zdravotník som jasne poradila, iné ma nezaujíma.
@kiki68 a tebe ani na chvíľu nenapadlo , že aj s tebou nie je po zdravotnej stránke niečo v poriadku?
@koniarova napadlo. Pisala som, ze som chodila po lekaroch a dufala, ze nieco najdu. Ale nic okrem znizenej hladiny drasliku nenasli. Tiez preco sa to viazalo na jedno miesto? Preco teda nie vsade? Prave ja som na to isla velmi racionalne.
@kiki68 mňa nezaujíma, čo máš alebo nemáš ty. Tu sa rieši konkrétna vec a dievča nebolo u psychiatra. Takze tvoje príbehy sú absolútne zbytočné. Treba začať od piky a nie tu laici idú špekulovať s kňazmi. Ako zdravotník som jasne poradila, iné ma nezaujíma.
@anonym_c34bec tiež som zdravotnik a zaroven dcera kňaza,o veciach medzi nebom a zemou by som mohla rozprávať....je dosť dôkazov o tom,ze podobní ĺudia nemusia byť psychicki chorí
@koniarova napadlo. Pisala som, ze som chodila po lekaroch a dufala, ze nieco najdu. Ale nic okrem znizenej hladiny drasliku nenasli. Tiez preco sa to viazalo na jedno miesto? Preco teda nie vsade? Prave ja som na to isla velmi racionalne.
@kiki68 ani neurológ nič nenašiel? Psychiater to uzavrel ako normálnu vec?
@anonym_c34bec tiež som zdravotnik a zaroven dcera kňaza,o veciach medzi nebom a zemou by som mohla rozprávať....je dosť dôkazov o tom,ze podobní ĺudia nemusia byť psychicki chorí
@janinah už vylúčili túto možnosť, ktorá je najpravdepodobnejšia? Nevylúčili. Tak netreba špekulovať. Dievča sa toho bojí, je psychicky v riti a ešte z nej ideme robiť médium….nemám slov. Hlavne psychológovia pre 3 ročné deti sú tu vždy prvé rady, ale keď má pomaly dospelé dievča takéto ťažkosti, tak treba volať kňaza 🫠
V mojej praci chlapec zacal pocut a vidiet hlasy a nakoniec to bola cysta na mozgu
@janinah už vylúčili túto možnosť, ktorá je najpravdepodobnejšia? Nevylúčili. Tak netreba špekulovať. Dievča sa toho bojí, je psychicky v riti a ešte z nej ideme robiť médium….nemám slov. Hlavne psychológovia pre 3 ročné deti sú tu vždy prvé rady, ale keď má pomaly dospelé dievča takéto ťažkosti, tak treba volať kňaza 🫠
@anonym_c34bec najpravdepodobnejsia? Povedal kto?
@koniarova v podstate je jedno kde taký clovek začne nieco riesiť...psychiater pošle za kňazom,kňaz pošle za psychiatrom,kedy ako treba
@janinah Presne tak treba to začať riešiť a kňaz ak bude vidieť, že je to na psychiatrické vyšetrenie pošle ich tam alebo začať od lekára a ak sa u lekárov nič nenájde, treba skúsiť aj kňaza.
@yollanda Šiesty zmysel s Willisom je o tom. Nie je to porucha ani choroba. Je to dar. Len to treba pochopiť a naučiť sa s tým pracovať. Psychológ a psychiater, hlavne lieky sú v tomto prípade na 💩, len z nej spravia zeleninu.
@yollanda mam to aj ja od mala.. Asi s tym nic nespravis..
@zara3 Zaujala ma len jedna tvoja veta: Boh by nikdy nedovolil. Uvedomuješ si, aké bizarnosti, nechutnosti, bolestivé , nepochopiteľné a nespravodlivé veci ten Boh dovolí a že ozaj stále? Nehovorím už ani o rozmanitosti Bohov v rôznych krajinách , keďže viera tu bola od nepamäti, lebo sa s ňou ľahko udržiavali v poslušnosti masy ľudí ? K tomu či je to reálne sa nevyjadrujem. Nemám k tomu potrebné vzdelanie, ale pracujem v blízkosti ľudí, ktorí trpia schyzofreniou, a niečo muselo byť spúšťačom, sú niektorí aj vyštudovaní, neboli chorí od mala.
@anonym_6f8d74 pozri to ze Boh zkusa vieru cloveka v nej, zlou situaciou, zkuskami atd. Je nieco ine ako ked ta tie "duse" priru navstivit a desit. Tie dve nemozes dat dokopy to je daco ine.
... vlastne nebudem sarkastická,napíšem to rovno, duchov sa nedá vidieť, pretože neexistujú. Akokeby som položila otázku kresťanovi, či verí na mimozemský život. Verí? Pracuje decká fantázia.
@zuzanita1609 Netrep.... ja som tiež neverila, až kým som ich skutočne nestretla...
@zuzanita1609 Netrep.... ja som tiež neverila, až kým som ich skutočne nestretla...
@rusalkablack Pretože existuje posmrtný život, existujú duchovia, ktorí len príležitostne navštevujú svojich blízkych a priateľov. Odporúčam vám prečítať si rozhovory alebo knihy dvoch mystičiek uznaných Cirkvou – Rakúšanky Marie Simmy a Talianky Natuzzy Evolo. Démoni sa však často maskujú ako duše.
No nič. Vypínam upozornenia. Lebo už ste tu niektorí ozaj mimo. Autorka, si dobrá mamina. Choďte prosím najprv k lekárom. Nenechaj sa uchlácholiť týmito fabuláciami. Držím palce.
@yollanda
Skúste najprv lekárov, a ak bude psychicky a fyzicky v poriadku ,,teda ak to nebude nič vážne a ak sa stav nebude zhoršovať, tak je to duchovná záležitosť , ale " bosorky" typu pomôžem neodporúčam
Akurát dnes som čitala v Živote o dospelej žene, ktorá sa tiež v noci budila a videla postavu. Mala v spálni zrkadlo. Hovorí sa, že v izbe nemá byť zrkadlo,hlavne ak je staré. Že sa do neho pozeralo veľa duší. Kým jej muž bol na služobke, vyhodila ho a začala konečne dobre spávať. Obrátila by som sa na nejakého dobrého ezoterika o vyčistenie priestoru.
Take zakladne veci co ma napadaju.Za toho cloveka dat omsu,zapalit sviecku na cintorine,vydimit byt bielou salviou.Moj syn ako babatko videl mojho mrtveho brata.Male deti to dokazu.Je velmi saujimave,ze ma tento "dar"aj ako takmer dospela.
Treba ju vziať k psychiatrovi. Ak to trvá už dlhšie a graduje, pravdepodobne sa u nej začína na plno prejavovať schizofrénia. Aj vekom to sedí. Držím palce, nech dcére dokážeš pomôcť.
@terry2003 ju to desí
@yollanda najdi niekoho kto ju s tym nauci pracovat a zit nie niekoho kto ju bude povazovat za pomateneho blazna... Viem o com hovorim mam to aj ja aj moja dcera v trosku inej forme ale vela krat sa stalo ze sme dokazali vytusit veci ktore sa stanu nesuviseli s nicim znamym proste v urcitych momentoch vieme toto sa stane a aj sa to stane... Obe to mame od malicka... Tiez dokazem vycitit pritomnost mrtvych aj ked ich nevidim ale nejako viem ze su tu pri mne v niektorych situaciach presne viem ze prave tu je ten a ten koho som poznala za zivota, alebo viem vycitit energiu daneho cloveka preto je velmi tazke alebo skor nemozne ma presvecit ze nie neni to tak toto si nekyslim ked ja presne viem ze ano... Neviem preco j eto tak ale ja mam kusok pred 50 a mam to takto odjakziva... Pamatam si mnohe minule zivoty, miesta ludi ktorych som vtedy poznal aa teraz ich stretnem znova....
Ahoj, ja ti verim, tvoja dcera si nevymysla, taketo veci existuju, ak ches pokec o tom, mozes napisat ss 😉
@yollanda má 17 r a píšeš,že to má od detstva.Moze mať úzkosti ako ty citlivú povahu a nejako sa to prejaví.Ale dala by som ju vyšetriť u psychiatra.Ako znáša odlúčenie od teba?Mniskam by som určite nepísala

@zuzanita1609 ale co s tym chces spravit? Myslis, ze do decka napchaju len tak nejake antipsychotika? Lebo vidi duchov ludi? Takto veci nefunguju. A tiez co ked Psychiater povie, ze je inak zdrava, mineraly a hormony v poriadku.
@kiki68 a tebe ani na chvíľu nenapadlo , že aj s tebou nie je po zdravotnej stránke niečo v poriadku?