icon

Trápenie po strate kamarátky. Vidí jej duša môj smútok?

Včera o 12:19

Ahojte, mala som jednu kamošku kedysi sme si boli veľmi blízke, časom sme sa odcudzili a už sme boli iba v sporadicky kontakte, žiaľ pred par dnami zomrela. Už druhý deň plačem, vracia sa mi všetko pekne. Bohužiaľ, ja som bola ta co sa snou nekontaktovala a asi jej aj ublížila. Prosím, nesudte ma,viem ze som sa mala zaujímať kým žila. Myslíte si, že to jej duša vidí ako ma to trápi? Ako za nou plačem a ze mi je všetko ľúto?

zmrzlinka2021
Včera o 12:21

@anonym_autor ak si nemala záujem o vzťah s ňou, prečo tieto výčitky? Proste niektoré kamarátstva sú len na určite obdobia.

anonym_d907a7
Včera o 12:24

Nato ti nikto neodpovie, ci to dusa vidi. Nie su k tomu ziadne dokazy len konspiracne teorie. Ale ak ti to pomoze, mozes tomu verit, ze ano. Ale ja osobne na taketo veci, ze ludia nieco vidia alebo citia po smrti neverim. Netvrdim, ze neexistuje posmrtny zivot ale nato, co sa pytas neverim. Ja by som si z toho zobrala ponaucenie, spravat sa k zivym z mojho zivota tak, aby som potom nemusela lutovat, ze som im ublizila. Kym su nazive mas prilezitost urovnat vztahy, ospravedlnit sa, vydiskutovat problemy, potom uz je neskoro.

anonym_6311c0
Včera o 12:27

Živí vedia, že zomrú, ale mŕtvi nevedia nič. Niet pre nich viac odmeny, lebo ich pamiatka je zabudnutá.
Aj ich láska, aj ich nenávisť, aj ich horlivosť dávno zanikli a nemajú už podiel na ničom, čo sa deje pod slnkom.
Kazateľ 9,5-6

Všetko, čo tvoja ruka nájde k práci, urob podľa svojej sily, lebo niet práce ani uvažovania, ani poznania a múdrosti v podsvetí, do ktorého ideš.
Kazateľ 9,10

martinmmartin
Včera o 12:39

tvoja kamoska vidi presne to co videla pred svojim narodenim. Zabudni na to

anonym_6d4478
Včera o 12:41

Ano, vidi. Zapal jej sviecku, povedz, co mas na srdci a popros, nech ti odpusti, ze ta to trapi. Ak je to pravda, ze ta to trapi. Rozluc sa s nou. Ma to velku silu.

anonym_994adb
Včera o 12:45

Ak si veriaca a tak sa za ňu modli. Pretože modlitby je to čo zosnuli potrebuju . Odpustí jej. Ty ju tu svojím plačom držis .Treba ju pustiť a odpustiť.

7miriam77
Včera o 12:47

Vyplač sa, zapáľ sviečku a nevyčítaj si, už to aj tak nevieš nijako zmeniť. Žiaľ, niekedy až keď stratíme, tak si uvedomíme.... A či to jej duša vidí ako smutiš, záleží od toho čomu ty sama veríš. Na také veci, dôkazy nie sú

anonym_9659b0
Včera o 14:25

Mne zomrela pred par tyzdnami spoluziacka, boli sme kedysi v uzkom kontakte, potom redsie. Ked som ju naposledy volala, nezdvihla. Volala som jej muza, povedal, ze je po mozgovej v nemocnici. Zavolal mi este raz o nejaky cas, ze uz sa z toho dostala, nech jej zavolam. Nestihla som, zomrela. Nic si nevycitam, vsetko bolo, ako bolo. Nezvratim to.

anonym_94ffc0
Včera o 16:27

@anonym_autor 🫂💙

anonym_83125d
Včera o 20:18

@anonym_autor modli sa za ňu hlavne, to je to najviac čo si kedy pre ňu mohla a môžeš urobiť. A áno, vie to