Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@miselka11 ja nemam, ale viem, ze @bettynka222 pisala, ze ich mozno kupi, tak ma mozno viac info zistenych
baby,mate niektora.angelsound? som v 15tt,ale stale neviem najst druhe babo.jadno krasne pocujem,ale druhe nic.
@roberta31 ja mam, ale este nepoužívam. Podla mna je skoro a moze sa ti stat ze zachytis skor tvoju tepnu. Chapem ze sa bojis...ka sa snažím odolávať zatial. Som zvedava dokedy to vydržím 😁
@bettynka222 ked ste boli v tom mocenku, tak vas obsluhovala ta majitelka, alebo tam mala niekoho ineho? Kolko kocikov tam mali na ukazku? Ako ste sa tam citili, boli prijemni? Mohli ste tam stravit dost casu vsetko vyskusat? Ja by som najradsej vsetko vyskusala. Polohovanie, vymenu vaniciek za sportiak... a to bude trvat asi dost dlho 😀 ty si sa neskusala pytat, ci sa tam da ist aj niekedy v sobotu? Dakujem
@haimi pozerám ze obidve zas nespime 😝 nepýtala som sa ich na sobotu, ale na stránke maju cislo, cez ktore sa objednáva, takze sa ich mozes spýtať 😊
Majiteľka vtedy odbehla. Pani co bola pri nas bola milá, ale kedze ma tam nic neoslovilo, tak som tam vela casu nestrávila... Ale kocikov mali dosť neboj 😉 len mne nesedeli na výšku 😝
@bettynka222 dakujem. Jasne ze nespim, ako kazdy vecer. Zase budem kukat do pol 3 do plafona 😀
@haimi ja by som aj spala, ale vzdy sa po dvoch hodinách zobudim a vraciam do rana. Tak ten "spánok" radsej oddalujem 😀 ale teda dnes som konecne nevracalaaaaaaa. Od siedmej rana az doteraz som sice zvládla zjesť len jeden maly chlebík s maslom a jeden vývar, ale vydržalo to vo mne 😵 ale teda včerajšok radsej nekomentujem 😂
@bettynka222 takto vracat v 19tt, to asi nie je celkom normalne. Uprimne ta lutujem. Neda sa na to nieco vymysliet? Ci len infuzky v nemocnici?
@haimi no ved uvidim co mi povedia v stredu. Este zajtra musim volať kvoli tej stitnej - mozno mam hyperfunkciu a preto tak chudnem a vobec nespim... Vcera som si povedala ze uz nevladzem, ale dnešok bol naozaj fajn. A verim ze aj zajtrajšok bude. Len uz viackrát sa mi po dlhom zlom obdobi uľavilo, a potom zase začalo nanovo.
Ale stale sa cítim lepsie ako pri malom - to som mala este o 7 kíl menej 🤐 to bola čistá katastrofa...
Cuate baby! No to je zle, ze nemozete spat...ked sa babatka narodia, to uz vobec nie 😉 Ale nie, to len strasim...bude to fajn. Chcela som sa len spytat, ci niektora nepotrebujete stary dvojickovsky kocik. Ja mam u rodicov taky, co sme pouzivali ked som isla k rodicom, nemusela som vozit v aute svoj. Vobec neviem, co je to za znacku. Mozem potom poslat fotku.
@roberta31 my ho mame a v pohode vieme najst srdiecka.jedno je na jednej strane a druhe na druhej.obcas sa s nami hraju na schovavacku,lebo jedno najdeme dost rychlo a druhe hladame.srdiecka hladaj uplne na spodu.ja som si uz vsimla ze najprv pocujem take bublotanie a kusok od toho aj pekne srdiecka.
@haimi
@bettynka222 tak to vam nezavidim,ze v noci nemozete spat.ja skor mam problem zaspat sle uz som zacala pred spanim lustit tajnicky a potom rychlejsie zaspim.
@bettynka222 dufam, ze ti na tej endokrinologii nieco najde, co je riesitelne. V stredu ides kam? Do hlohovca, alebo Stefanikovej?
@bettynka222 uz nestresujem,uz som dnes nasla 🙂)))))
@bettynka222 tepnu a srdiecko rozoznas hned.skus 🙂
@roberta31 ja viem. To len kamoske sa raz stalo, ze namerala tepnu a potom utekala k dr, ze dieta ma nizky tep - sa zlakla 😁 ja som nemeriavala v 15tt (vtedy sa jej to stalo), preto dom myslela ze aj ty nemozes nájsť, ze to je proste skoro.
Ja to nechcem pouzivat - bojim sa závislosti 😁 a ze ci im to nejak neškodí. Aj ultrazvuku sa trochu obávam. Pri malom ma sonovali stale, lebo som hrozne krvacala a obávam sa, ze je z toho akčný 😂
@bettynka222 tak v sobotu ideme do mocenku. Som zvedava. Asi stale funguje, ze maju jednu sobotu v mesiaci otvorene. Aspon si nemusi nikto brat dovolenku.

@miselka11 mozes si dat ten monitor, kt sa dava na plienku. Potom ich mozes mat v jednej http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...