Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@5romanna5 a to morfo sono sa robi aj okolo toho 30tt, ze? chcela by som nan ist niekde, kde sa budu dat drobcekovia pozriet aj tym 3D, lebo muzik na samotne 3D odmieta ist, ze naco. nam ich na poradni meria teraz uz podla hlaviciek, bruska a stehennej kosti, ale nepovedal nam nic
@nella156 ahoj, tak po vcerajsej kontrole viem, ze aj moje su jednovajecne so spolocnym vonkajsim, ale kazdy ma vlastny vnutorny obal. Placentu maju spolocnu. Budem sledovana kvoli moznemu transfuznemu syndromu, ale verim, ze to zvladnu.
Pocuj aj ty mas kontrolu kazde dva tyzdne?
@lolitka25 nie nemam kazde dva tyzdne...usg mi robi kazde 4 tyzdne alebo podla potreby....a poradne mam tak ze raz do mesiaca..neviem akosi to nesledujem lebo vzdy sa daco najde...tu na odber,tu na poradnu,tu hento tamto...my uz sme v tej nemocnici ako doma sme tam dakedy aj 3 krat do tyzdna...:Da sledovat ta budu viac lebo pri dvojkach je to normalne a pri jednovajecnych zo spolocnou placentou uz duplom
@5romanna5 no on robi toto sono aj vo svojej sukromnej ambulanci, aj v nemocnici. minule nas ale objednal do nemocnice, ze cakame dvojicky a u seba uz ma plno. a v nemocnici sa to na 3D nedalo prepnut. tak dufam, ze teraz sa mi podari objednat k nemu. sice ked budem takto na to zabudat, tak mozno aj nie, co 😀
Mamicky prajem Vam krasne a bezproblemove tehotenstvo 🙂 Hlavne sa teraz vela setrite a spite 🙂 Bo ked uz budu drobci pri Vas uz toho moc nenaspite 😉 Moje dvojicky uz maju 3 roky 🙂 Drzte sa!

@5romanna5 wooow, krasne vahy 🙂 panva ta neboli? teda panvova kost? mna uz teda dost