icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

leamax
16. aug 2014

@5romanna5 wooow, krasne vahy 🙂 panva ta neboli? teda panvova kost? mna uz teda dost

5romanna5
16. aug 2014

@leamax nie neboli ale za to rebra..obe su priecne hlavickami pri sebe takze jednu mam ptiamo pod rebrami ☹ uz vies vahu tvojich?

leamax
16. aug 2014

@5romanna5 aj nas Adamko je obcas az na mojej peceni a to potom riadne citim. A Misko zas dole na mechuri a crevach cvici😀
Boli sme v 21tt na morfo utz a vtedy nam povedali vahu 358g a 386g,teraz mame poradnu 25.8. ale ktovie,ci nam vahu povie.

5romanna5
16. aug 2014

@leamax tak to mali super vahy 🙂 🙂. ja si kazdu poradnu pytam aby mi ich pomeral..teraz ma caka 3D v utorok...uz sa neviem dockat kedy uvidim tie ich tvarivky 🙂 🙂 🙂

leamax
17. aug 2014

@5romanna5 a to morfo sono sa robi aj okolo toho 30tt, ze? chcela by som nan ist niekde, kde sa budu dat drobcekovia pozriet aj tym 3D, lebo muzik na samotne 3D odmieta ist, ze naco. nam ich na poradni meria teraz uz podla hlaviciek, bruska a stehennej kosti, ale nepovedal nam nic

nella156
18. aug 2014

@5romanna5 fuu ta ja ani napr.nevyzeram ze cakam dvojky...pribrala som 9 kg..ale ani nevidno...akurat ze brusko mi narastlo...ale na postave sa to nikde neukazuje...som zvedava kolko budu mat drobci vahu o 2 tyzdne....

5romanna5
18. aug 2014

@leamax ano cca v 30tt,ja idem zajtra a plus je ktomu 3D s fotkami a videami... 🙂

5romanna5
18. aug 2014

@nella156 jeej ty budes mat chlapcov?dvojvajecnych?urcite pekne rastu 🙂 ja som sa na poslednej poradni bala ci nieco pribrali kedze som mala tazky mesiac ale obe nabrali po 600g 🙂

leamax
18. aug 2014

@5romanna5 tak to aby som sa uz niekde objednala 🙂

5romanna5
18. aug 2014

@leamax noo pomaly uz aj ano 🙂. Ja som sa objednavala pred mesiacom... 🙂

leamax
18. aug 2014

@5romanna5 zajtra zavolam, ak nezabudnem 😀

lolitka25
19. aug 2014

@nella156 ahoj, tak po vcerajsej kontrole viem, ze aj moje su jednovajecne so spolocnym vonkajsim, ale kazdy ma vlastny vnutorny obal. Placentu maju spolocnu. Budem sledovana kvoli moznemu transfuznemu syndromu, ale verim, ze to zvladnu.
Pocuj aj ty mas kontrolu kazde dva tyzdne?

nella156
19. aug 2014

@5romanna5 no ano chlapcov ale jednovajecnych,,,no to ze neviem ako rastu,,na poslednom usg v 23tt mali 500 a 451g...tak som zvedava kolko budu mat teraz...tiez sa trosku obavam lebo akosi mi vaha stoji tak neviem

nella156
19. aug 2014

@lolitka25 nie nemam kazde dva tyzdne...usg mi robi kazde 4 tyzdne alebo podla potreby....a poradne mam tak ze raz do mesiaca..neviem akosi to nesledujem lebo vzdy sa daco najde...tu na odber,tu na poradnu,tu hento tamto...my uz sme v tej nemocnici ako doma sme tam dakedy aj 3 krat do tyzdna...:Da sledovat ta budu viac lebo pri dvojkach je to normalne a pri jednovajecnych zo spolocnou placentou uz duplom

5romanna5
19. aug 2014

@nella156 mna doktor ukludnil ze aj ked nasa vaha stoji male priberaju dalej 🙂

5romanna5
19. aug 2014

Tu su foto s dnesneho usg 🙂. Uz mame 1517g a 1637g 🙂

leamax
19. aug 2014

@5romanna5 ake krasne fotky 🙂 moj muzik odmieta ist na 3D, tak budem len dufat, ze na tom morfo utz v 30tt nam to prepne dr aj na 3D a budeme mat aspon nejake 3D fotky 🙂
a jasne, ze som tam zabudla dnes zavolat, debilko 😀

5romanna5
19. aug 2014

@leamax dakujem 🙂 pokial ma 3D tak by ti ich mal urobit 🙂 skus popytat 🙂

nella156
19. aug 2014

@5romanna5 no tak dufam ze je to tak....fotecky krasne aj my mame ale musim prist nato ako ich tu dat:D

nella156
19. aug 2014
leamax
19. aug 2014

@5romanna5 no on robi toto sono aj vo svojej sukromnej ambulanci, aj v nemocnici. minule nas ale objednal do nemocnice, ze cakame dvojicky a u seba uz ma plno. a v nemocnici sa to na 3D nedalo prepnut. tak dufam, ze teraz sa mi podari objednat k nemu. sice ked budem takto na to zabudat, tak mozno aj nie, co 😀

5romanna5
19. aug 2014

@nella156 krasny su 🙂

5romanna5
19. aug 2014

@leamax aha 🙂 neboj nezabudnes 🙂. Inak ja od kedy cakam dvojky tak moja hlava je ako vygumovana 🙂

nella156
19. aug 2014

@5romanna5 haha aspon niesom sama aj ja odkedy som tehu som akosi mimo dakedy...akokeby mi dakto stal na vedeni...uz som si myslela ze to len ja som mimo ale teraz viem ze nie,,,:D...a dakujem to boôo pred 5 tyzdnami

leamax
19. aug 2014

@5romanna5 mi hovor o tom. minule segra vravi, ze hovori frajerovej neteri (nahodou z tej istej ulicky ako my byvame), ze v decembri na nasej ulicke pribudnu dve babatka. a ja ze: a kto tu este caka babo? 😀 uplny debil, mi vobec nedoslo, ze sak nase dve 🙂

5romanna5
19. aug 2014

@leamax ja len dufam ze je to docasne 🙂

5romanna5
19. aug 2014

@nella156 ja som mimo asi uz stale 🙂 obdivujem mm ze to este somnou zvlada 🙂

leamax
19. aug 2014

@5romanna5 no to dufam aj ja, lebo inak neviem, neviem 😀
@nella156 nie si sama, to je tehu demencia 😀

nella156
19. aug 2014

@5romanna5 no moj priatel sa tak smeje somna ze az....uz dakedy len pozrie namna a smiech ani nic uz nehovori....no dufam aj ja ze to je len docasne...ale dakde som citala ze niektore zeny su v tehu trosku mimo..takze je to ok

slniecko174
19. aug 2014

Mamicky prajem Vam krasne a bezproblemove tehotenstvo 🙂 Hlavne sa teraz vela setrite a spite 🙂 Bo ked uz budu drobci pri Vas uz toho moc nenaspite 😉 Moje dvojicky uz maju 3 roky 🙂 Drzte sa!