Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@slniecko174 dakujeme 🙂. No stym spanim je to uz terax tazke 🙂
@5romanna5 To verim, moje najradsej tancovali v noci 🙂 a nehovoriac o castom nocnom navstevovani WC 🙂
@5romanna5 ja viem, verime tomu 🙂 🙂 🙂
@slniecko174 no aj moji prave zacinaju tancovat, cez den viac oddychovali a teraz si to vynahradzaju 🙂 🙂 🙂
@slniecko174 moje zas v noci v klude oni su zive cez den 🙂. No rebram davaju riadne zabrat 🙂
@slniecko174 aj moji drobci zacinaju hlavne vecer vystrajat...niekedy neviem uz ako lahnut lebo kopu ako divy:Dale aj cez den maju take nalady ze im to ide jedna radost,,,a najlepsie je ked sa zacnu napinat alebo sa vtlacia az dakde dole a kopuu ani sediet sa mi neda:Daj teraz kym toto pisem tak mam take kopce na bruchu ze az
@leamax ja ked som zvracala tak som jedine zjedla mlieko z ceraliami..to bola taka moja najcastejsia strava lebo ine veci som sa bala jest na zaciatku lebo mi bolo stoho zle...a kuracie maso som nemohla ani vidiet...co ani pomysliet nan lebo ma napinalo:Dtak hlavne si daj nieco lahke...a na tvracanie je dobry zazvorovy caj aj ked ochuteny...alebo ja som este jedla ciste rohliky...aspon daco alebo suchare...ja sa mam dnes uz dobre...rano mi bolo tak vselijak lebo som si nedala kavu a aj pocasie take onicom tak som bola taka nijaka..no a drahy mi prikazom o jednej nariadil oddychnut si,normalne ma ulozil a musela som lezat a on siel do prace..tak som si fajne pospala 3 a pol hodiny...a teraz momentalne odfukujem lebo som si zrobila riadnu veceru tak som sa zase prejedla..fuu..a drobci dnes su celkom kludny co som rada..lebo dakedy ma vycerpava aj to ako kopu a napinaju sa 🙂
@nella156 vies co, ja uz som vyskusala asi vsetko - zazvorovy caj, caj pre tehotne, suchare, colu a co ja viem, co este. tiez ranajkujem cerealie s mliekom a niekedy aj tie idu von. a kazdy den je mi tusim zle z ineho jedla. ale naisto viem, ze zemiaky budem jest az ked nebudem vracat, lebo tie teraz neznasam vobec. teraz mi bolo tyzden horsie, lebo som mala aj ATB na ten vytok, dnes rano som dala poslednu, tak verim, ze uz to vracanie prejde. len rozmyslam, ci mam ist uz teraz piatok na ten cukor, ci radsej az buduci tyzden. pondelok mame poradnu 🙂 🙂 🙂
drahy sa pekne stara o teba
@leamax tak ja mam tiez kludovy rezim ale akosi ho nedodrzujem,lahnem si len vtedy ked uz nevladzem,ale na zaciatku tehu som skoro cele dni prelezala a prespala...taraz je vzdy co robit a nikto to neurobi zamna,drahy napr,nevie varit...ale zase poupratuje,povesa pradlo a tak...ale tak donedavna tahal 2 roboty tak ja som musela robit vsetko kedze som nechcela aby sa mu nieco stalo...ale teraz uz viac pomaha...sa necudujem lebo ja dakedy idem uz fakt s posledneho..som rada ze ho mam je taky moj poklad 😵
@nella156 tak moj je teraz doma, chodi obcas na fusky, takze zvlada v pohode aj domacnost. a pekne mu to ide 🙂 a ja som bola do 10tt v nemocke, tak radsej ten kludovy rezim dodrziavam, stacilo mi tam tych 5 tyzdnov. uz tam pojdem len na porod a vratim sa odtial s nasimi zdravuckymi zlatickami v kociku 🙂 🙂 🙂
@leamax haah lepi aj mne...a tie sny ani nehovorim...sa mi snivalo asi 2 krak ze sa mi narodili dvanastorcata ale ze som nevedela ze ci 10 chlapcov a 2 baby alebo vsetko chalani a dalsi sen ze desattorcata chalani a dalsie sny ze som rodila a priatel mi asistoval a take blbosti...ja stale rozmyslam ci si dat spinal alebo celkovu kedze urcite chcem ist cisarskym...ale neviem ako zvladnem tu jazvu potom lebo ja nemam zaludok na take veci...a preto by som aj chhcela celkovu lebo si neviem predstavit ako budem zvladat porod v lokalnej...kedze sa poznam aka som..
@nella156 😀 dobre sny. to mne sa o porode este nesniva
no ja chcem ist tiez cisarskym, aj mi vsetci doktori cisarsky odporucaju. tak dufam, ze v nemocke nebudu vymyslat s prirodzenym. o anestezii asi aj tak rozhoduje anesteziolog, ci spinal, alebo celkovu. ono je to asi jedno, ked to zacne ozivat, tak ten rez asi boli rovnako, ci po spinale alebo po celkovej
@leamax tak to bud rada ze nemas take sny...ja uz som snimi aj draheho nakazila tiez sa mu uz sniva o tom ze rodim... 😀 no tak boliet to bude isto rovnako oto nejde...ja len si neviem predstavit vnimat vsetko okolo seba ako sa tam rozpravaju dr.ze co mi rezu a tak....blee...mam strasne slabu povahu natoto...len zub som bola tahat pred rokom a malla som stoho traumu mesiac lebo mi zle vytiahol 😒 takze pri porode si samu seba neviem predstavit...radsej nech som uplne mimo a hotovo 😉

@slniecko174 dakujeme 🙂 🙂 🙂