Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
Ahojte aj my čakáme dvojčatá =) SOm v 22 týždni. A pravdepodobne budeme mať Párik.
Dievčatá a mám ešte otázkú aké kupujete kočíky pre dvojčatá ja som pozerala značku Bebeto 42 sú cenovo ceľkom dostupne, aké máte vybrané vy?
Ja tuzim po baby jogger city select ake novy neprichadza do uvahy.
Ahojte Baby. Chcela by som oznamit, ze 11. 6. na nase velke prekvapenie deticky sa rozhodli,ze teraz je ten spravny cas prist na svet v 31+6 tyzdni. Adamko 1950 gr a Bella 1600 gr. Bella sama dychala od prveho momentu, Adamko potreboval na jeden den podporu oxigenom. Mame sa dobre, uz musime len vyrast 🙂
Okrem toho ze som mala pocit ze som zo spodu prechladla a boleli ma oblicky ziadny naznak nebol. O 9.00h som mala ist na poradnu a o 8.45 ma pichlo do brucha, zacala som jemno krvacat. Okamzite som isla ku gyn, kde uz ma nevedela vysetrit lebo vak bol tak dole. Zavolali rychlu sanitku, 10 min cesta do nemocnice, ziadne bolesti. Ked ma napojili na ctg uz boli 7 minutove kontrakcie,vak totalne dole. O 11.15 som bola na sale. Mala som spraveny serklaz v 20. tyzdni, odvtedy bolo vsetko ok, ale Adamko sa az tak tlacil ze praskol serklaz a totalne som sa hned otvorila. Dakujeme, snazime sa
@linda4444 mala som zlu skusenost potrat v 24tt a navyse ten krcok sa mi pomaly a nenapadne skracoval, mne ho dr. poctivo meria utz kazdu poradnu. Neviem si predstavit ze by mi to nespravila. Kedze teraz cakame dvojky to zn. dvojnasobna zataz na krcok tak dr. rozhodla ze nebudeme cakat kym nebude neskoro a preventivne mi spravili serklaz u Kocha.
Dakujeme. Ja som sa otvorila kvoli infekcii v 20 tyzdni na 13mm,ale v kazdom pripade ma chcela preventivne zasit. Pravidelne kontrolovala UZ krcok,infekcia sa vyliecila a serklaz drzal doteraz. Potom uz nebol problem.

@mazura ano,mala som plánovanú,začiatok 38tt.ja uz som bola veľmi veľká-a aj chalani už boli moc veľký.