Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@nella156 ahojte baby, ja som dcerku rodila sekciou v spinalke a bolo to ok. Malinku vytiahli do 5 minut a potom to bolo len nekonecne sitie, doktori sa medzi sebou ani moc nebavili a mna sa snazil rozptylovat anesteziolog 🙂 zotavenie nad ocakavanie vyborne, ziadna bolest hlavy, tak uvidim ako budem hovorit teraz po dvojkach 😉 i ked mam pred sebou este vela tyzdnov. Tiez som bola teraz 12 dni v nemocke s hematomom
@zuzzina Ako ste dopadla ? Je všetko v poriadku ?
Ja som veru dceru rodila v ukoncenom 38 tyzdni, vypytala sa sama, tak sup rychlo na sekciu 🙂 tak teraz to bude urcite tiez skor nez v termine
fuu bola som dnes na internom,lebo som mala ist na odbery...ale ta nakoniec mi ani nerobila lebo by som si musela zaplatit 10e...tak sme sa nakoniec dohodli ze pojdem k mojmu dr. a tam mi urobia uz ako keby predoperacne odbery,,,
@leamax tak doktor este nie ale to doktorka na internom uz predbieha ze keby nahodou sa pytali skor na svet tak aby boli vysetrenia...a najlepsie bude ze vysledky ti platia mesiac...tak som zvedava ze ako sa ty mojio drobci rozhodnu a ci nebudem musiet ist potom este raz na predoperacne...neviem kam sa ponahla,.,ta doktorka...ja mam este caaaas... 🙂
@emina78 mavas to bezne? ja mavam tiez busenie srdca, ale ja mam srdcovu vadu a som sledovana na kardiologii teraz pocas tehu. tep mavam teraz nad 112 a kardiolog mi povedal, ze je to normalne, ze ved to srdce taha tri obehy. tak myslim, ze aj u teba je to normalne. ked si lahnes, ukludni sa srdce?
@leamax no tak to mate pravdu baby este ze mame ten net,,,lebo by sme zblbli doma,,,a aj ja sa stale sledujem,,moj drahy je uz taky vylakany zomna ze az....aj dnes rano vyskocil z postele a utekal zamnou na wc ci som ok...lebo vcera vecer som si odhryzla z rezna a po nejakych 5 minutach mi doslo tak zle ze som myslela ze sa pozvracam,,,,tak rano sa zlakol ked ma nevidel v posteli,,,baby mam otazku,nestava sa vam ze mate na spodnom pradle taky zlty hlien ako sopel to vyzera??,ja to mam uz asi druhy den tak dufam ze to neni ta hlienova zatka,,
@nella156 tak to by sa tvoj drahy pri mne asi zblaznil 😀 piatok tycka 4x, dnes 3x a kazde rano jedna 😝
ja mam stale husty biely vytok. pred dvoma tyzdnami zrazu zozltol a zacal svrbiet, v stere mi nieco vyslo, tak som dostala ATB. myslim, ze by to aj u teba tak mohlo byt, nemyslim, ze je to hlienova zatka

Ano musime myslieť pozitivne ty maš presne kedy termin?