Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@nella156 tak ja chcem do vaniciek este dokupit nejake tie vlozky, oprat ho cely, dokupit adaptery na vyjicka...a samozrejme s nim budem po dome nacvicovat 😀 tak zato ho chcem mat uz doma 🙂
hmmm, tak my sme si uz pred tehu odlozili nejake prasule na kocik, co bol teda fakt dobry napad, inak by sa teraz asi tiez tazsie nakupovalo
Dobre ranko tehulky ako sa dnes mate???ja celkom dobre,konecne som sa dobre vyspala nic ma nebolelo rano ako ine rana,,,:D
@nella156 ja presne tak isto. vecer sa drobci tlacili dole, Adamko sa tusim cely natahoval, lebo ma tlacil aj zaludok a cez angelsounds sme ho nasli dole, tak neviem, co tam vyvadzal 😀
dosiel nam kocik, tak sa vytesujemeee 🙂 chyba tam nieco este na zostavenie druhej vanicky, tak som hned tam volala. tak sme ho zatial zlozili takto. fotene mobilom, zato aj ta farba vyzera tak divne, inac je to taka sedo-hneda, ci hnedo-seda (quartz)
@leamax oj aj nasi drobci sa vcera vecer riadne tlacili a tiez tak dole,,,nas Lucasko robil asi to iste lebo som miestami myslela ze sa vytlaci bud s jednej alebo druhej strany,,,strasne sidla su to a hlavne vecer,,,teraz prezmenu Mathiasko sa tlaci dakde do mojho bedra ci do nohy ci kde 😀 vcera som mala pocit ze sa tam biju alebo co....kociarik je pekny...len skoda ze tie kociare vyrabaju teraz vacsinou v tmavych farbach,,,ty mas stastie ze je svetly..ale ja vsetky co som nasla tak su tmavej farby,,,radsej by som nieco zivsie...minule som nasla jeden taky krasny,,,zeleno-bielocierny..ale siroky nevosiel by nam ani do panelaku 😒
ahojte dievčatá, našla som túto tému. môžem sa k vám pridať? termín máme začiatkom decembra 🙂
@leamax - cakame dvojvacejcne dvojcata. Chlpca a dievcata. Momentálne sme 26tt. Zvládame to celkom v pohode. Zostala som na PN lebo uz som nevladala cestovať do práce a bolo to pre mňa už zložitejšie. Ale inak je to zatiaľ v pohode, čomu sa veľmi teším. I keď je cítiť, že už sú väčší a ja sa pomalšie hýbem a som komotnejšia ale je to v pohode. Nesťažujem sa. A ty ako? Ste aj vy na pn alebo ešte chodíte do práce?
@domeska jeeej, super, budete mat parik 🙂 ja som od zaciatku PN, bola som 5 tyzdnov na zaciatku v nemocke a teraz mam kludovy rezim. tak cele tyzdne lezim a muzik obskakuje. rano este vraciam aj. ja tiez citim, ze uz su vacsi, hlavne ked sa tak moc pucia ako aj dnes 🙂
@nella156 tak to by mohli relativne stacit, casom aj tak kupis nieco lahsie 😉

@leamax juuj a aky?