icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

nella156
26. aug 2014

@leamax juuj a aky?

leamax
26. aug 2014

@nella156 ten baby jogger city selrct, farba quartz. povodne sme ho chceli z bazaru, ale trikrat nam obcod nevysiel, tak sme sa na inzeraty vykaslali, nasla som dobru akciu a ukecala muzika na novy 😀

nella156
26. aug 2014

@leamax jaaj,,sikovnaa,,,boze to aj mne by uz trebalo riesit asi,,,ako riesila som kociar uz ale nakoniec som si povedala ze co stoho ze riesim ked nesu nato peniaze este,,

leamax
26. aug 2014

@nella156 tak ja chcem do vaniciek este dokupit nejake tie vlozky, oprat ho cely, dokupit adaptery na vyjicka...a samozrejme s nim budem po dome nacvicovat 😀 tak zato ho chcem mat uz doma 🙂
hmmm, tak my sme si uz pred tehu odlozili nejake prasule na kocik, co bol teda fakt dobry napad, inak by sa teraz asi tiez tazsie nakupovalo

nella156
26. aug 2014

@leamax tak moje tehu doslo akosi necakane takze sme nic neodlozili,,a mesiac predtym ako som otehotnela tak sme sa prestahovali do podnajmu kde trebalo dat zalohu 3 mesiace..takze asi tak ale ta dajak to vyriesime a kupime potom

leamax
26. aug 2014

@nella156 hmmm, tak nemohli ste pred pred tehu vediet, ze budete potrebovat a este aj na dvojickovsky kocik. ale isto sa vam podari nejaky fajn zohnat a za dobru cenu 🙂

nella156
26. aug 2014

@leamax tak zatial som aj tu na konikovi nejake pozerala a su aj podla mojho gusta aj cena dobra takze uvidim

leamax
26. aug 2014

@nella156 no vidis 🙂 aky?

nella156
26. aug 2014

@leamax tak mam asi tri druhy vyhliadnute...ABC desing zoom,Easywolker duo,Dorjan danny sport twin

leamax
26. aug 2014

@nella156 tak uvidis, ktory z nich sa ti podari 🙂

mne prave volali vysledok OGTT, ze cukor 6,5 - to je ok, ze?

nella156
26. aug 2014

@leamax fuu tak to ti neviem presne povedat ale sa mi zda ze hej...a asi aj ja som tak mala..si najdi na nete dakde

leamax
26. aug 2014

@nella156 podla netu som ok. lebo mne volala sestricka z gyndy, ze: po zatazi je hodnota 6,5, to by malo byt v norme. kokos, ako ved to by mala ona vediet, nie mi to takto hovori

nella156
26. aug 2014

@leamax tak to by mala...naco tam je...bozee..mne hned vsetko povie ci je ok a tak...ale ja som mala hned papier v rukach z testu takze som si aj sama videla ze je to ok

leamax
26. aug 2014

@nella156 ved keby to bolo nad hranicou, tak by mi isto povedala. ufff, mi odlahlo 🙂

nella156
26. aug 2014

@leamax no tak to hej...hlavne ze je dobre

nella156
27. aug 2014

Dobre ranko tehulky ako sa dnes mate???ja celkom dobre,konecne som sa dobre vyspala nic ma nebolelo rano ako ine rana,,,:D

leamax
27. aug 2014

@nella156 ja presne tak isto. vecer sa drobci tlacili dole, Adamko sa tusim cely natahoval, lebo ma tlacil aj zaludok a cez angelsounds sme ho nasli dole, tak neviem, co tam vyvadzal 😀
dosiel nam kocik, tak sa vytesujemeee 🙂 chyba tam nieco este na zostavenie druhej vanicky, tak som hned tam volala. tak sme ho zatial zlozili takto. fotene mobilom, zato aj ta farba vyzera tak divne, inac je to taka sedo-hneda, ci hnedo-seda (quartz)

nella156
27. aug 2014

@leamax oj aj nasi drobci sa vcera vecer riadne tlacili a tiez tak dole,,,nas Lucasko robil asi to iste lebo som miestami myslela ze sa vytlaci bud s jednej alebo druhej strany,,,strasne sidla su to a hlavne vecer,,,teraz prezmenu Mathiasko sa tlaci dakde do mojho bedra ci do nohy ci kde 😀 vcera som mala pocit ze sa tam biju alebo co....kociarik je pekny...len skoda ze tie kociare vyrabaju teraz vacsinou v tmavych farbach,,,ty mas stastie ze je svetly..ale ja vsetky co som nasla tak su tmavej farby,,,radsej by som nieco zivsie...minule som nasla jeden taky krasny,,,zeleno-bielocierny..ale siroky nevosiel by nam ani do panelaku 😒

leamax
27. aug 2014

@nella156 no ja co som ho pozerala na bazare, tak tiez len tmave boli. ja neviem, preco baby kupuju take tmave kociky. som rada, ze som nakoniec vybrala tuto farbu, aj muzik je spokojny 🙂
nasi sa teraz zas nejak viac pucia, vymyselnici moji mali 🙂

leamax
27. aug 2014

@nella156 pekne farby 🙂 tento sa vam nezmesti?

nella156
27. aug 2014

@leamax no hej to je ten co sa nezmesti a velmi sa mi pacii,,,

domeska
27. aug 2014

ahojte dievčatá, našla som túto tému. môžem sa k vám pridať? termín máme začiatkom decembra 🙂

leamax
27. aug 2014

@nella156 hmmm, smola, co narobis. my byvame v dome, tak toto som vobec nemusela pozerat, ze aky je siroky.
@domeska vitaj medzi nami 🙂 kolky ste tt? cakate jednovajecne, ci dvojvajecne babatka?ako to zvladas?

nella156
27. aug 2014

@leamax tak tebe fajne ze v dome,,aj my sme mali byvat ale nakoniec sa to vsetko zmenilo,,takze teraz sme v panelaku..a preto mam aj vyhliadnute tie tri druhy kocikov koli rozmerom,,inak tento je taky ako chcem ale maju ho v dvoch sirkach..79 a 93 a ten je akurat 93cm..

leamax
27. aug 2014

@nella156 aha, to som nevedela, ze existuje v dvoch sirkach. zas ten sirsi by bol asi pohodlnejsi pre drobcekov, nie? ako siroke ma vanicky a sedacky ten uzsi?

domeska
27. aug 2014

@leamax - cakame dvojvacejcne dvojcata. Chlpca a dievcata. Momentálne sme 26tt. Zvládame to celkom v pohode. Zostala som na PN lebo uz som nevladala cestovať do práce a bolo to pre mňa už zložitejšie. Ale inak je to zatiaľ v pohode, čomu sa veľmi teším. I keď je cítiť, že už sú väčší a ja sa pomalšie hýbem a som komotnejšia ale je to v pohode. Nesťažujem sa. A ty ako? Ste aj vy na pn alebo ešte chodíte do práce?

nella156
27. aug 2014

@leamax vanička: dlžka 82 cm šírka 30 cm výška 20 cm

sedačka: dlžka 88 cm šírka 30 cm výška 47 cm

leamax
27. aug 2014

@domeska jeeej, super, budete mat parik 🙂 ja som od zaciatku PN, bola som 5 tyzdnov na zaciatku v nemocke a teraz mam kludovy rezim. tak cele tyzdne lezim a muzik obskakuje. rano este vraciam aj. ja tiez citim, ze uz su vacsi, hlavne ked sa tak moc pucia ako aj dnes 🙂
@nella156 tak to by mohli relativne stacit, casom aj tak kupis nieco lahsie 😉

nella156
27. aug 2014

@leamax no hej mohli by...a pozeram ze na ceskych stankach ho maju aj zo sirkou 60,,co je malinkoo