icon

Čakáme dvojičky v apríli 2016

dany30
25. aug 2015

Ahojte, je tu niekto s podobným termínom 04/2016? 😉

gennara
1. okt 2015

@emily203 Ahoj. Dakujem, ten manual sa urcite zide 🙂) Ja som od vcera doma na rizikovom, zacala som 16. tyzden, tak si vychutnavam oddych doma, som zvedava, dokedy ma to bude bavit 🙂 nam na prvom trimestralnom screeningu na ultrazvuku zistili, ze to budu dvaja chlapci, dvojvajecni, aspon si ich nebudeme mylit 🙂 Je to take, aj obavy, aj radost. Jedine, co ma zaujima je, aby dobre dopadlo tehotenstvo a deticky boli zdrave. No a hladame kociky, ktore by sa zmestili do nasho pidi vytahu, zatial je favorit Bumbleride twin. To plati aj pre vas ostatne baby, nepoznate niekoho, kto ma s nim skusenosti? 🙂

emily203
1. okt 2015

Ahoj. Ja som az od 27. sla,,, aj ked ma posielali hned od prvej chvile. 🙂 Doma bolo prve 3 dni ok,,, a potom ma uz mrle zrali. 🙂 Uz som tu spominala, ze mi mame kociar TFK.

kuratko01
1. okt 2015

@xjanulkaax no vzdy ked som volala o vysledky tak bolo vsetko v poriadku a ked Ti mam pravdu povedat uz si to ani nepamatam co mi povedala sestricka ked mi hovorila o vysledkoch 🙂 neriesila som to dalej povedala OK tak OK a bola som spokojna 🙂

emily203
1. okt 2015

@gennara
Ahoj. Ja som az od 27. sla,,, aj ked ma posielali hned od prvej chvile. emoticon Doma bolo prve 3 dni ok,,, a potom ma uz mrle zrali. emoticon Uz som tu spominala, ze mi mame kociar TFK.

xjanulkaax
1. okt 2015

@gennara na ten som citala len a len dobre recenzie.. aj my nad nim rozmyslame.. co sa mi akurat nepaci, ze sportiak je otoceny len v smere jazdy. pre mensie deti zase odporucaju zo zaciatku otoceny ku mame.. kedze do sportiaka budu musiet kvoli uzkym vanickam (tie su asi u vsetkych vedla seba) pomerne skoro, tak ma to odradza.. a ta cena tiez 😀 cez 1200 za komplet kocar s autosedackami mi pride vela.. este rozmyslame nad dorjan danny sport, nemate skusenosti?

magdus999
1. okt 2015

@kuratko01 chodila som do Heliosu v MT 🙂 mne je jedno, čo to bude, hlavne nech sú zdravé, nebránim sa žiadnej kombinácii 🙂

emily203
1. okt 2015

@xjanulkaax
dorjan by som vylucila, videla som ho v obchode, tazka manipulacia,,, ale ""mozno bol iba ten 1 kociar chybny 🙂"" - moja skusenost. My mame tento GREY http://www.kocarky-tfk.cz/twinnertwistduo.php

xjanulkaax
1. okt 2015

@emily203 Vyzera celkom dobre 🙂 vanicky ma aspon vacsie, ci tiez uzucke? Od dorjanu ma ta vaha odradzala - 23 kg je dost

emily203
1. okt 2015

@xjanulkaax
nebudem klamat, maju 28cm 🙂, ale ja lahucky, sama si s nim poradim...

kristin11
1. okt 2015

Mne vysli tie t.testy 1:210,boli hranicne ale len kvoli veku(mala som 33r.a kvoli tomu,ze boli dvaja,lebo tabulky su robene len na jedno dieta).Doktor mi odporucil konzultaciu s genetickou.Vedela som,ze je urcite vsetko ok,ale aj tak som chcela ist na amniocentezu,nech mi to potvrdi.A ta mi to potvrdila a aj pohlavie na 100% urcila.Inak,tehotenstvo som mala uplne bezproblemove,iba ku koncu sa mi zvysil tlak,tak som od 35tt lezala v nemocnici dva tyzdne a v 37tt mi naplanovali cisarsky,kedze som uz bola v dobrom tyzdni.Chalani mali 2830 a 2430gr a neboli ani v inkubatore.Pekne sme isli na 5.den domkov😊

kristin11
1. okt 2015

Baby,na fb je skupina "maminky dvojiciek".Je to utajena skupina,ale velmi si tam vieme poradit s hocicim a dobre debaty su tam...takze sup sup,pridajte sa tam,budeme radi☺

kuratko01
1. okt 2015

@magdus999 ved aj nam to bolo jedno 🙂 hlavne,ze sa podarilo 🙂 my sme chodili do BA Gyn-fiv 🙂

gennara
2. okt 2015

Ahojte baby, ja mam otazku este k tym kocikom. Nepoznate nejaku predajnu v Bratislave a blizkom okoli, ktora by sa specializovala na kociky pre dvojicky? Lebo v obchodoch je vystaveny max. jeden kus, nic na vyber. Nasla som na nete len dve predajne, a to v Mocenku a Skalici. Ako sa to chystate riesit, ci len objednate z netu? Vdaka za odpovede.

emily203
2. okt 2015

@gennara
Ahoj, my sme si len porovnali na nete (d x s x v, hmotnost), co bolo v predajniach sme pozreli a potom objednali cez net, vychadzalo to lacnejsie. Nasa skusenost. 🙂

juditam
2. okt 2015

@gennara v brendone majú vystavené viacero druhov... 😉

didia
2. okt 2015

@gennara neboj vsetko sa da, ja ked sa nam narodili , tak sme mali 2,5 rocneho syna a mam ho doteraz doma a da sa to zvladnut, ako vravime, dvojicky samotne hotovy oddych☺

didia
2. okt 2015

@xjanulkaax my sme mali firstwheels twin, super sa ovladal..

didia
2. okt 2015

@gennara skus pozriet aj firstwheels twin, ja som tiez pozerala bumbleride a tento vyzera velmi podobne..

didia
2. okt 2015

@xjanulkaax aj ja som chcela deti vidiet preto ten kocik co som pisala hore☺

xjanulkaax
3. okt 2015

@didia dakujem, idem ho pokukat
@gennara chceli by sme tie kociky najskor vidiet a vyskusat a potom pripadne z netu objednat.. aj ked mi to pride este skoro ale dr.sa vyhraza, ze ma v robote necha uz len do novembra, max.decembra takze chceme chytro pokukat, vybrat a potom objedname z netu asi

gennara
3. okt 2015

@xjanulkaax Ahoj, presne preto to chcem riesit aj ja teraz. Aj ked mam velky strach to riesit takto dopredu, lebo pred rokom sme prisli o dietatko v 6. mesiaci a keby som uz mala pre nase dievcatko pripravene veci, tak sa zblaznim. Bolo to strasne tazke aj bez toho... Ale uz som na PN, nastastie s neobmedzenymi vychadzkami a navyse len koncim 4. mesiac a vidim ten rozdiel oproti predchadzajucemu tehotenstvu. Pridem si taka nemotornejsia, hned sa zadycham. Tak to chcem stihnut, kym este vladzem 🙂

xjanulkaax
3. okt 2015

@gennara joj to ma mrzi, teraz drobci nech sa drzia a rastu 🙂 ked ono sa to ani nezda ale uteka to riadne.. a keby som aj na pn nemusela ist, tak uz budem neschopna nieco riesit.. a to planujeme este do polska zbehnut na vybavicku..

gennara
15. okt 2015

@emily203 Ahoj. Tak uz rozmyslame nad kocikmi a vyzera to, ze asi vyberieme TFK. Prosim ta, ked ho mas doma, mohla by si mi premerat, kolko ma centimetrov v najsirsej casti a ake je na sirku rozpatie zadnych kolies? Dakujem ti velmi prevelmi 🙂

emily203
15. okt 2015

@gennara
Ahoj. Toto info isto mas (http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...). Tuto farbu mame my (

https://www.youtube.com/watch?v=uISfOpWnZI8

A parametre konstrukcie: v najsirsom mieste (rukovat) je 76cm, kolesa male 47cm, velke 70cm. Ak cosi, tak este zbehnem do pivnice premerat. 🙂 Ale ak su klasicke dvere 80-tky, tak si tam s prehladom. 🙂

gennara
15. okt 2015

@emily203 Vdaka za info 🙂 Riesime to hlavne kvoli vytahu, mame dost maly vytah, na sirku je 80 cm, ale spodok je kvoli vetracej liste este uzsi - 78 centi. Ale podla tychto rozmerov vojdeme aj do vytahu 🙂 Boli sme si ho dnes pozriet v Mocenku a uplne sme zabudli zmerat rukovat, majitelka vsak povedala, ze na sirku ma 76 centimetrov. Tak som sa pytala hlavne pre istotu. Vybrali ste si peknu farbu. My ideme asi do tej verzie classicblue.

emily203
15. okt 2015

@gennara
My konstrukciu nechavame v pivnici a hore ideme uz len s vanickami. 🙂

emily203
15. okt 2015

@gennara
Objednavali sme ho tu - vychadzal najlacnejsie. 🙂
http://www.kocikyskalica.sk/

gennara
15. okt 2015

@emily203 My nemozme nechavat kocik v pivnici, chodi k nam do baraku za matkou jeden fetak a ten ma zahadny talent vyzistit vsetky nove veci v pivniciach. Nam uz takto "odisli" dva bicykle a vykradol vlastne vsetkych. Inak nam teraz vychadza najlacnejsie ten Mocenok, asi o 50 eur menej ako co som pozerala ten link v Skalici, nie je to vela, ale predsa, da sa za to nieco ku kociku dokupit 🙂

emily203
15. okt 2015

@gennara
🙂 to musis ist na to ako moj manzel,,, dal im cenu, a oni privolili. 🙂 Skuste aj takto, ved za to nic nedas. 🙂

rybkanz
19. okt 2015

@kristin11 ahoj, ako sa viem pridat do tej "tajnej" skupiny?

Inak dievcata my cakame dvojicky, tp 28.2. 2016 tiez teraz riesime dilemu s kocikom... Zatial sa nam najviac pozdaval tfk, len ta cena ☹ahoj