icon

Je Jeffrey Dean Morgan atraktívny?

Včera o 20:18

Baby, blbá otázka ale príde vám herec Jeffrey Dean Morgan atraktívny ? Vraj všetky dievčatá po ňom letia 🤷‍♀️

Strana
z2
marci9
Včera o 22:45

Musela som si ho vygoogliť, lebo jeho meno mi nič nehovorilo. Áno, celkom symaptický dedko.

dadis
Dnes o 04:49
@enmery

@dadis Pozri si jeho fotky, keď bol 40tnik🙂 a prepáčte dámy, žiadna z vás nemá doma a nebude mať 60tnika, ktorý takto vyzerá. To si treba úprimne povedať namiesto hejtu na jeho vek. Starneme všetci.

@enmery Ved to nie je hejt na jeho vek, pyta sa, ci nam pride atraktivny. Mne nie, je zlaty ale sexualnu pritazlivost k nemu necitim, asi kvoli veku. Okolo 40 vyeral trochu dobre, ale nie ze padnem z neho na zadok. https://vm.tiktok.com/ZNR9vdEsr/ Btw ja by som ho nerozoznala od Javiera Bardema.

elenajezova
Dnes o 05:15

Za mňa vthrava Tom Cruise. 😀

biba_18
Dnes o 07:18

mne sa viac páči javier bardem 😒

biba_18
Dnes o 07:18

a tom hardy sa mi nepáči... na mňa je nízky ...

anonym_77ac41
Dnes o 07:28
@minenkaa

Každý človek je atraktívny

@minenkaa nie je kazdy atraktivny.
@anonym_autor nie je zly na svoj vek. Ked bol mladsi, urcite bol viac sexi. Taky bad boy. Inak toho herca nepoznam, ale mam rada vysokych a urastenych chlapov.

minenkaa
Dnes o 07:58
@anonym_77ac41

@minenkaa nie je kazdy atraktivny.
@anonym_autor nie je zly na svoj vek. Ked bol mladsi, urcite bol viac sexi. Taky bad boy. Inak toho herca nepoznam, ale mam rada vysokych a urastenych chlapov.

@anonym_77ac41 ale je ,vždy je pre niekoho niekto atraktívny

anonym_77ac41
Dnes o 08:01
@minenkaa

@anonym_77ac41 ale je ,vždy je pre niekoho niekto atraktívny

@minenkaa to, ze si niekto najde partnera, neznamena, ze pre neho bol atraktivny. Atraktivita sa podla mna meria aj tym, ci je niekto atraktivny pre velky pocet ludi. Tak ako vyber miss. Samozrejme, ze sa nemusia pacit vsetkym, ale v sirokom meradle su to krasne a atraktivne zeny. Vyraznejsie od bezneho priemeru.

biba_18
Dnes o 08:07

@anonym_77ac41 to je ale tvoja definícia atraktívnosti ... pretože je to všeobecný termín .. nedá sa nejako obmedziť na počet či generalizovať ... vidíš aj na tejto debate - je to subjektívne vnímanie jednotlivca ...

minenkaa
Dnes o 08:30
@anonym_77ac41

@minenkaa to, ze si niekto najde partnera, neznamena, ze pre neho bol atraktivny. Atraktivita sa podla mna meria aj tym, ci je niekto atraktivny pre velky pocet ludi. Tak ako vyber miss. Samozrejme, ze sa nemusia pacit vsetkym, ale v sirokom meradle su to krasne a atraktivne zeny. Vyraznejsie od bezneho priemeru.

@anonym_77ac41 to vôbec nie je pravda čo píšeš , atraktivita a krása sú absolutne neporovnateľne veci
Atraktívny neznamena aj pekný

anonym_77ac41
Dnes o 08:42
@minenkaa

@anonym_77ac41 to vôbec nie je pravda čo píšeš , atraktivita a krása sú absolutne neporovnateľne veci
Atraktívny neznamena aj pekný

@minenkaa viem že atraktívny neznamená automaticky pekný, ale je to veľmi podobné. Definícia čohokoľvek vždy definuje to, co je nadpočet, to čo sa väčšine páči. Niekto je doslova škaredý, ale môže byť charizmatický, tiež sa to nevylučuje. Ale atraktivitu majú ľudia spojenú väčšinou s niečím pozitívnym a pekným. Clovek považuje (vseobecne) za atraktívneho vtedy, ak ho považuje za atraktívneho veľa ľudí. A potom je tá subjektívna atraktivita, kedy sa páči možno len jednému človeku na svete a stále to neznamená, že ten človek (vseobecne) je atraktívny. Je, ale pre toho jediného človeka.

minenkaa
Dnes o 08:48
@anonym_77ac41

@minenkaa viem že atraktívny neznamená automaticky pekný, ale je to veľmi podobné. Definícia čohokoľvek vždy definuje to, co je nadpočet, to čo sa väčšine páči. Niekto je doslova škaredý, ale môže byť charizmatický, tiež sa to nevylučuje. Ale atraktivitu majú ľudia spojenú väčšinou s niečím pozitívnym a pekným. Clovek považuje (vseobecne) za atraktívneho vtedy, ak ho považuje za atraktívneho veľa ľudí. A potom je tá subjektívna atraktivita, kedy sa páči možno len jednému človeku na svete a stále to neznamená, že ten človek (vseobecne) je atraktívny. Je, ale pre toho jediného človeka.

@anonym_77ac41 este raz to nie je pravda,presne ako aj v tejto téme ,každý považuje za pekne niečo iné
Takže keď sa bude taký Pitt páčiť presne polovičke ľudstva a druhej nie ,je pekný alebo nie

tecila
Dnes o 08:52

Mne sa páči príde mi atraktívny, sympatický s pekným úsmevom. Mám ho rada už od greys anatomy

anonym_77ac41
Dnes o 08:56
@minenkaa

@anonym_77ac41 este raz to nie je pravda,presne ako aj v tejto téme ,každý považuje za pekne niečo iné
Takže keď sa bude taký Pitt páčiť presne polovičke ľudstva a druhej nie ,je pekný alebo nie

@minenkaa ano, kazdy povazuje za pekne nieco ine. Ale je to presne naopak ako pises. Kedze Brada Pitta povazuje vela ludi za atraktivneho, tak atraktivny je. To, ze nie pre kazdeho,nie je podstatne. Su zazite normy co pekne je a co nie. Tak ako pri moralke. Je dane zvykom, zakonom, kodexom, spravanim......co je norma a co nie.

minenkaa
Dnes o 09:03
@anonym_77ac41

@minenkaa ano, kazdy povazuje za pekne nieco ine. Ale je to presne naopak ako pises. Kedze Brada Pitta povazuje vela ludi za atraktivneho, tak atraktivny je. To, ze nie pre kazdeho,nie je podstatne. Su zazite normy co pekne je a co nie. Tak ako pri moralke. Je dane zvykom, zakonom, kodexom, spravanim......co je norma a co nie.

@anonym_77ac41 ale aká väčšina ľudí ho považuje za atraktívneho ,presne taká istá väčšina ako považuje za atraktívneho akého kolvek iného chlapa
Zaužívaná norma je pekný chlap,vysoký tmavý,chlpatý ,s bradou ,pitt taký nie je
Ake sú vlastne tie normy zaužívané ,pred štyridsiatimi rokmi to boli chudé blondínky,teraz sú svalnaté brunetky,tak kde je pravda

minenkaa
Dnes o 09:04
@anonym_77ac41

@anonym_77ac41 ako to je s tým Pittom ,keď sa nebude páčiť rovnakému množstvu ľudí ,tej druhej ktorej sa bude páčiť
Či staci potom už iba jeden človek čo zmení názor

biba_18
Dnes o 09:04

@minenkaa a to sme ešte iba u nás doma. čo afrika, ázia alebo južná amerika? 😉

minenkaa
Dnes o 09:05
@biba_18

@minenkaa a to sme ešte iba u nás doma. čo afrika, ázia alebo južná amerika? 😉

@biba_18 no to si ani neviem predstaviť ake sú tam normy na pekného a atraktívneho človeka

tilly
Dnes o 09:10

To je ten z walking dead? Z toho seriálu mal najväčší sex appeal

minenkaa
Dnes o 09:19
@tilly

To je ten z walking dead? Z toho seriálu mal najväčší sex appeal

@tilly ano

Strana
z2