Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
Však je to také zo života, normálni ľudia, štandardná rodina ... či čo to mal Dvorský naspievať? ... očividne to účel splnilo, drvivú väčšinu ľudí to pozitívne/negatívne zaujalo ... o tom je biznis ... zaujať ... nič "sofisitkovanejsieho, uhranejsieho nazvoslovia" nebolo treba ... to by bola nuda.
@number19
@dzulli1980 "očividne to účel splnilo, drvivú väčšinu ľudí to pozitívne/negatívne zaujalo ... o tom je biznis ... zaujať ... nič "sofisitkovanejsieho, uhranejsieho nazvoslovia" nebolo treba ... to by bola nuda."
Mas pravdu na slovenksu to tak je. A tak to slovakom stacu. Lebo su velmi pregresivni. 🙂
@number19 Zaujimalo by ma v com z tej reklamy si ty nacitala tolko "primitivizmu,bezkultury" a zloby ktorou srsi tvoj prispevok?
@levandula7 a teraz si budem zase spievať "Ahoj Kikuš, naši išli na viiiikend preč..." Tak diky 😁😁😁
@mius86 tiež sa pripájam k tým, čo si myslia, že určite by sa k tej téme lepšie hodilo iné slovíčko ako spermie, ale no čo už. Muž aj tak hneď prepína keď idú reklamy tak nejako to do Vianoc prežijem 🙂
A poznám chlapov, čo baby nehľadajú a nie sú inak orientovaný, takže nechápem, prečo by mal byť hneď gay.
Akože,keď to počula moja dcéra 13 ročná tak sa až striasla 😂 že fuj 😃 asi je dôležitejšie nie čo si o tom myslíme my staršie,ale ako to pôsobí na mládež 🤷♀️ mne tam tiež nesedí to slovo a to vôbec nie som proti 🌈
@maminkadeticiek Kazda zivotna situacia sa da pomocou reklamy vykreslit kultivovane, sofistikovane..nemusi sa hned siahat na bazalne nazvoslovia...vacsina reklamnych agentur pretlava tieto ideologie ale fakt sa vyhyba direktnym nazvosloviam. Ale da sa to istou kultivaciou....vieme o co ide, vsade aj v liberalnom Holndsku, ale skratka servirujme to kultivovane...nechcem mat predstavu vianoc vo vztahu so spermiami...
To len na SK su vsetci : jej Vianoce - spermie...prirodzene nie?
@number19 Chapem ze ta to pohorsilo,vyrusilo,ani ta nejdem presviedcat o opaku lebo to by bolo aj tak zbytocne.Ber to mozno len trosku s nadhladom.Ja reklamy ani nepozeram,strata casu.Podla mna je posolstvo krasne,respekt by mal nabrat na sile v nasej spolocnosti a spermie vnimam ako srandu,troska recesie,nic viac.
Kto si pamata na tu vianocnu reklamu Jednoty, kde si Santa Klaus odskocil na salasi pod jedlicku? Je divne, ze vykonavanie potreby vymyslenou nekrestanskou vianocnou bytostou pospolity a bohabojny slovensky lud nepoburilo 😀
len jedna otazka-ked budu pocas nasledujucich vianocnych tyzdnov reklamy na vlozky alebo proti hnacke tak to bude ok? ..a pokial ide o zavetrenie, ze by chalan mohol byt gej-tak pohorsujuci stale nepochopili hlavnu myslienku svojej viery...aj keby chalan povedal-vonku ma caka snubenec-stale by to bola krajsia verzia. nez reklama na pivo,ktora minuly rok v kuse bezala- lebo ako to tam odznelo: to su tie prave vianoce..s chlastom ok,ale spermie ci gejovia nie...a reklamy su urcene aj pre modernych ludi, nikto nema licenciu na vianoce ani na to,ako maju vyzerat..tv je tiez pre vsetkych...poznamocka-citanie a chapanie s porozumenim-na tom by v skolach mali popracovat...
ja som sa na tom zasmiala😀 ale je pravda,že z roka na rok vymýšlajú väčšie a väčšie blbiny len aby zaujali.A ktovie ktorý somár to aj vymýšla🙂 zachvilku tam budú naháči tancovať medzi vločkami aj bez cenzúry😀
dobre sa bavim na tejto teme 🙂 sa tu zislo zas par ludi, ktori vidia dzendzer ideologiu este aj v reklame, kde chalan vobec nemusi byt gej :D
(pre tych, co si myslia, ze kazdy slobodny chlap si zakonite VZDY hlada babu - mam kamosov, ktori su normalni citilvi ludia a po rozchode nehladali hned niekoho dalsieho. to je divne, ze aj taki existuju, co?)
@mius86 reklama na mňa nejako špeciálne nezaposobila. Takto to v rodinách býva, večne otázky, tie spermie sú normálnou súčasťou života, bez nich by sme tu neboli. Ale ani vajíčka ci maternicu nespomínali, tak ani spomínať spermie vo vianočnej reklame nebolo potrebné. Inak nič moc, ani vtipné, ani trefne. Proste nemám z toho žiadne pocity, denne vidíme ďaleko viac pohorsujuce veci 🤷♀️
Mne sa reklama celkom páči, aj keď spermie ma trochu prekvapili 😂 a áno, tiež mi napadlo, že nehľadá dievča kvôli inej orientácii, ale teda niekto z Telekom napísal do komentára k videu na YouTube, že každý si to môže vysvetliť inak, či už je chlapec inej orientácie alebo je po rozchode a nechce momentálne iné dievča.
Uz som ju pocula 2x..mimo obraz..dnes som normalne musela prist pred TV reku co to za blbost.
No otras 🤦🏻♀️ akoze horsiu reklamu som neviděla...a este takto si zabit"vianočnú reklamu" no 👏👏👏
A to bol T-mobile kedysi Topka na Vianocne reklami
Ved aj ty si niekedy bola spermia.
@mius86 môj muž to akurát našiel na YouTube keďže tv nesledujem.
Normálne mi vyšla slza, Krásna reklama, má svoje posolstvo.
A spermie? V Tom nevidíme problém, sú súčasťou života.
@guiseppinka
Vieš prečo to vzbudili debatu? Lebo veľa ľudí žije životy iných a nie sú šťastní
@zmrzlinka2021 absolutne suhlasim, telku nepozeram, takze som to videla iba tu. a je to krasna, realisticka reklama ♥️
@zic môj manžel je čistý hetero a dievča nehľadal, on mi sam vravel, ze bol spokojný sam zo sebou, on potreboval hlavne svoj vlastný priestor a dievča nepotreboval k tomu, aby bol spokojný.
Neviem keby svolili inu piesen este 9k alae tiez sa mi to moc nepaci
Ja neznasam vsetky vianocne reklamy bez rozdielu. Najviac tie od mobilnych operatorov. Spajat predaj produktu s hrou na city je cele zle. Ale teraz maju u mna jedno male, bezvyznamne plus, ze tomu dali aspon lepsiu myslienku 😉.

Myslim, ze reklama trafila presne to, co chcela - vyvolat debatu a zvysit sledovanost... Ci uz kvoli spojeniu spermia a vianoce alebo kvoli koncovej otazke...