Ako riešiť zablokovaný účet a prístup k peniazom?
riešil niekto zablokovaný účet a peniaze na nom ? peniaze niesu zablokované ako sa k ním dostanem ?
A účet je zablokovaný prečo ? Ak nie sú peniaze zablokované tak ísť do banky si vybrať ?
A účet je zablokovaný prečo ? Ak nie sú peniaze zablokované tak ísť do banky si vybrať ?
@anonym_738b89 ucet je blokovaný kvôli pochybným platbám
@kkkksvvdhxnd ako peniaze niesu zablokované,kým neoblokuju účet nedostaneš sa k peniazom,výplat exekúciu a účet uvoľnia
@minenkaa nejedna sa o exekúciu a normálne mi ukazuje dispobilný zostatok len tie peniaze neviem poslať niekde neviem ani v mínuse
@minenkaa nejedna sa o exekúciu a normálne mi ukazuje dispobilný zostatok len tie peniaze neviem poslať niekde neviem ani v mínuse
@kkkksvvdhxnd a banka povedala čo?
@kkkksvvdhxnd ano a ani sa k mím nedostaneš kým bude účet zablokovaný
V banke riešiš prečo
@kkkksvvdhxnd počuj, a v banke si sa neskúšala pýtať? Vieš, v tej v ktorej máš ten zablokovaný účet na tvoje meno...
@kkkksvvdhxnd a banka povedala čo?
@sili82 na infolinke mi povedala že ona môže len poslať žiadosť ale že nevie co dalej lebo ona toto nerieši sú tam dost nepríjemne
@kkkksvvdhxnd tak si zavolaj do banky..
@sili82 na infolinke mi povedala že ona môže len poslať žiadosť ale že nevie co dalej lebo ona toto nerieši sú tam dost nepríjemne
@kkkksvvdhxnd veď chod osobne do banky
@kkkksvvdhxnd veď chod osobne do banky
@minenkaa skúšala som ist aj do banky povedali mi to iste že oni môžu len poslať žiadosť a viac o tom nevedia
@minenkaa skúšala som ist aj do banky povedali mi to iste že oni môžu len poslať žiadosť a viac o tom nevedia
@kkkksvvdhxnd tak nech daju žiadosť
@kkkksvvdhxnd tak nech daju žiadosť
@minenkaa dali žiadosť ale nevedia ani koľko to bude trvať ani že co s tým vlastne sa bude robiť
@kkkksvvdhxnd tak bohužiaľ môžeš iba čakať. Aké pochybné platby si robila?
@minenkaa dali žiadosť ale nevedia ani koľko to bude trvať ani že co s tým vlastne sa bude robiť
@kkkksvvdhxnd a ďalej ti povedali čo?
kto robil tie pochybné platby?
Ak banka tvrdí, že transakcie sú neoprávnené alebo išlo o podvod, formálne podaj reklamáciu u banky a požiadaj o potvrdenie prijatia reklamácie a o orientačný čas riešenia. Požiadaj aj o písomné vyjadrenie dôvodu blokácie (či ide o dočasné zablokovanie prístupu vs. zmrazenie platieb kvôli podozrivým transakciám) a o presný zápis, aké transakcie sú predmetom vyšetrovania. Ak banka nechce spolupracovať alebo nereaguje, obráť sa na Národnú banku Slovenska, prípadne podaj sťažnosť písomne. NBS zároveň vydáva varovania a odporúčania pri podvodoch.
@kkkksvvdhxnd Ak je to SLSP, tak minulý týždeň sa to tu riešilo. Stačí si len trochu pozrieť históriu, nie zadať hneď otázku:
@kkkksvvdhxnd Ak ti nevie poradit ani banka, tak ti nebudu vediet poradit ani tu 🫤...toto fakt musis doriesit s bankou, iny sposob neexistuje.
@kkkksvvdhxnd Ak je to SLSP, tak minulý týždeň sa to tu riešilo. Stačí si len trochu pozrieť históriu, nie zadať hneď otázku:
@chrobak7 inac ak to bude opat slsp (alebo teda aj ked nie)... tak "zaujimava" info, lebo toto uz hranici s nebezpecnostou / nemoznostou pouzivat riadne ucet... Zaujimalo by ma, ci je to dosledok zavedenia toho checkovania prijemcov alebo preco sa to tak "vyrojilo" v poslednej dobe
@kkkksvvdhxnd na pobočke si skúsila vybrať?
keď si bola zapojená do organizovaného zločinu to bude na dlhšie kým vypočujú všetkých poškodených a spolupáchateľov
@kkkksvvdhxnd prepierala si špinavé peniaze........
https://www.modrykonik.sk/forum/nakupne-poradenstvo/ako-vyriesit-podvod-po-zaslani-penazi/
@kkkksvvdhxnd Tak banka ťa chráni. Aby si neposlal peniaze na podvodné účty, tak ti účet zablokuje. Ak banka má informáciu o niektorom účte, že je podvodný a ty na ten účet ideš odoslať platbu, tak ti účet zablokuje - aby prešetrila, či aj ty nepatríš k tomu podvodnému účtu, alebo aby ti majiteľ podvodného účtu nezobral peniaze.

@kkkksvvdhxnd ako peniaze niesu zablokované,kým neoblokuju účet nedostaneš sa k peniazom,výplat exekúciu a účet uvoľnia