Ako vyžiť z 5 EUR na týždeň?
Dobrý deň mohla by som pekne poprosiť poradiť ako vyžiť s 5€ na týždeň ? Ocitli sme sa v nie dobrej situácii. Mám syna 2 roky. Priateľ prišiel o prácu a teraz od 27.10 pracuje v zahraničí ale vyplatu dostane až v Decembri. Nemá mi kto pomôcť. Zato som sa obrátila sem že či náhodu nemáte nejaké typy triky. Doma nemáme nič v zásobe. Do rodičovského mám ešte ďaleko. Budem vďačná za každú radu ďakujem
@kandelabra autorka ma dvojročné dieťa a nemajú žiadne zásoby, to pre mňa nie je náhla situácia...
@martinka13 žiaľ uz nie pretože posledné čo som všetko mala sa minulo varením. Dnes som robila posledné lokše a už nemám nič
@veja1122 daj niečo zlate ak máš do záložne ,po mesiaci si to vyberieš a skús rozbehnúť bazar oblečenie veci predáš síce pod cenu keď chceš predať ale dá sa slušne na tom privyrobiť ,alebo sa obrátiť na rodinu .
Žeby najlacnejšia bola ryža ....hmmm..
Normálne by som pozbieral zopár fľašou po vonku a za to nakúpil..
@bobaas no keď to už ty napíšeš..hmmm....práca šlachti..
@veja1122 máš trvalý pobyt v obci,ktorú máš uvedenú v profile?Ak áno,zajtra ráno hanba-nehanba choď na obecný úrad a skús vysvetliť situáciu s ohľadom na dieťa 🥺pokiaľ nie si nejaký problémovi spoluobčan, neverím,že nenájdete riešenia 🙏🏻a do budúcnosti musíš myslieť xy krokov dopredu ,nie zo dňa na deň ...
@rozculena ak niekomu postrazi dieta alebo umyje okna, dostane na ruku. To moze aj bez zmluvy, nikto necaka, ze pojde robit 12ky do fabriky hned. 🙄
@veja1122 je mi veľmi ľúto že si sa v takejto situácii ocitla. Asi žiješ v obci ktorú máš uvedenú , zajtra ráno za starostom , popros susedov . Za mnou keby prišla susedka v takejto situáci , určite by som jej pomohla potravinami . Verím že existuje aj tu skupina Brezno a neverím že by sa tam nenašiel niekto kto by ti dal prebytky , alebo len tak nejaké trvanlivé potraviny.
Ber to ako ponaučenie do života , ako niečo čo ti má ukázať že musíš mať vždy nejakú rezervu , tak keď muž dostane prvú výplatu a ty rodičovský , odkladaj čo sa len dá .
@jozef11111111 ty si taký...skoro zábavný...
@veronka1996 tak nenabadaj a nepíš to tu..
@veja1122 zajtra skoc na mestský urad a spytaj sa, ci nemaju nejaky kontakt na potravinovú pomoc. Urcite maju info o nejakych občianskych združeniach, ktore ti daju nejaky balicek aby si do 15- teho vydrzala. Syna cim skor do skolky a sup pracovat. Alebo obehni charity v meste a kludne aj cirkevné. Požiadať o pomoc nie je hanba.
A muž co navrhol? On tiež nemá rodinu?
Dvaja dospeli ludia nemaju ziadnych priatelov ani rodinu, ktora by im darovala potraviny? Toto je zauzivana klasika.
Akú konkrétnu pomoc očakávaš, keď sa nemá vyjadrovať ten, čo Ti pomoc neponúkne??
Na Fb je ten istý pribeh s tym, ze je zo zvolena. Takze dala by som si pozor
Nikto od nej nepýtal číslo účtu tak sa na to vykašľala.... Spekulantka

Nijako. Nie je to možné. A už vôbec nie s dieťaťom. Takže musíš niekoho poprosiť o pomoc. Alebo daj niečo do záložne, predaj . . Zúfalé situácie si vyžadujú zúfalé riešenia. Inak vážne doma nemáš vôbec nič? Cestoviny, ryžu, niečo v mraziaku....