icon

Ako zohnať súrne 20 EUR do piatka?

thunderdome
2. dec 2024

Mám ďalší tak trochu problém poraďte: Do piatka potrebujem 20€. Síce budem mať od utorka do štvrtka brigádu, ale to už ide do januárovej výplaty, čo je hrozne ďaleko. Banka mi nepožičia ani nebankovka lebo nespĺňam požiadavku že musím byť stabilne zamestnaný za posledné 3 mesice. Úžerník zase dáva velmi vysoké úroky, a keďže teraz mi už nechodia 800€ výplaty, tak už neni také jednoduché vrátiť 35 namiesto 20. Kde by sa dalo narýchlo zohnať 20€? Keby dávali na fajront na ruku tak tých 20 v pohode zarobím na tej brigáde aj za deň, len čo mi to pomôže keď potrebujem piatok 20€ a vyplatia mi to až po ôsmom januári. Zálohovaním či kovošrotom nevyzbieram za 3 dni 20€, hlavne keď ešte tento zamestnávatel kde brigádujem neumožňuje zbieranie fliaš. Za rodinou ísť nemôžem lebo vedia že som na brigádach zarobil 150€ a malo mi to vydržať 3 týždne. Ubehli len 2 takže sú v tom že ešte mám 50€.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
kavasmliekom
2. dec 2024

@thunderdome v akých pomeroch žijú rodičia? Pracujú?

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
2. dec 2024

@thunderdome prosím ta, napíš mi, pošlem ti peniaze, nech máš na ten piatok. Môžeš mi ich kľudne vrátiť, ak budeš chcieť a budeš mat.

mandarinka555
Odpoveď bola odstránená
harrisson
2. dec 2024

Rob eroticke masaze 😅

thomas13637
2. dec 2024

@thunderdome bazos, facebook marketplace a predavaj veci ktore nepotrebujes. nemas ziadne uspory ?

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
2. dec 2024

kks a teraz si vezmi, ze nastanu problemy si zubami a potrebujes 300 e, ako ja teraz, je to na slucku, ja aom sice pracujuca, ale momentalne pn cize ako ti tu radili predaj veci, ktore nepotrebujes, ja riesim tak, vezmem kludne aj veci, ktore nikto nechce a nechce sa im s tym zaoberat a predam, proste musis sa vediet v zivote obracat...ale s tou eutanaziou chapem, mam take divne myslienky niekedy, ked dlhodobo sa neviem vyhrabat z nejakeho zdravotneho problemu

podla mna mas adhd, alebo add, alebo nejaku formu nejakej depresie viem o com hovorim

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
2. dec 2024

@thunderdome ja to musim zmenit (nasilu) lebo ma caka navrat do prace a to znamena nahodit matrix mood happy ranneho vstavania 😂 zatial ponocujem so soluxom , chora som

pozri mas realne problemy, nejak to ukocirujes, ale podaj si ziadost o ID, nikdy si neskusal? aj ked tam zase budu chciet odpracovane roky, lebo clovek sa moze snazit ako chce, ale ked v mozgu nefunguju urcite prepojenia je to na prd, ale vacsinou taki ludia ak najdu v sebe dostatok sily skoncia ako podnikatelia, lebo pracu od do dlhodobo nedavaju a vyhorievaju

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
3. dec 2024

@thunderdome drzim palce, to id by ta aspon trochu odbremenilo, skoda, ze rodicia tak "staromodne" rozmyslali, ale neviem ako to bolo kedysi, ci sa dalo popri ID pracovat, jasne, ze ti rozumiem, nie je nic horsie ako sa snazit a necitit sa pri tom komfortne, alebo neustale sa snazit ist za hranice svojich sil

ja tv nepozeram, teda minimalne, ja si pustam podcasty, pozeram youtube

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
nika1971
3. dec 2024

@thunderdome skoc na urad prace a vybav si aspon preukaz TZP...mal by si zdarma cestovanie...aj prispevok na osobnu asistenciu skus

leskovael
3. dec 2024

Keď je situácia, že súrne treba nejaké prachy a nie sú, tak nič nepomôže? Je december.. Od novembra si mohol chodiť na brigády kde velke reťazce robia inventúry, teraz je málo ľudí všade, predávať stromčeky, robiť na trhy... Ak nemáš dlhodobo peniaze, treba byť v lokálnych skupinách a pohnúť zadkom keď ľudia zháňajú niekoho na pokosenie, vypratanie, umyvanie po malovkach a nie zháňať niečo len vtedy, keď už nemám a potrebujem o 4dni.
A mala rada do budúcna, aj keď možno zbytočná. Rob si týždenný rozpočet zo sumy akú máš na mesiac a vybavene. Žiadne ze som minul viac... Účty poplatiť ako prvý, zvysok na stravu a s tým treba čarovať tak, aby si vyšiel a stále samozrejme hľadať ako si zvýšiť príjem, ale nie až keď horí. Smutné že toto treba radiť dospelej osobe..

maya_hi
3. dec 2024

@thunderdome vypni si internet a hneď máš do budúcna ušetrené 😉 ale inak vtipný príspevok a očividne si veľmi inteligentné stvorenie. Gramatika, štylistika neskutočná ak uvážim, že sme na MK. Tebe by som aj požičala. Tak ma to pobavilo 😁

rolandik
3. dec 2024

@hiro vo výkupe elektroodpadu ti dajú za PC podľa váhy pár centov. Aký zázrak z toho robíš, že chceš dať 30€?

hiro
3. dec 2024

@rolandik Ziadny zazrak, bavi ma stary hardver. Poskladat si to, ukazat detom a zobrat na firemnu party 🙂 Ale stary - bezove skrinky - cca starsie ako 2001 rok.
PS: Okrem toho tie zberne elektroodpadu na tom maju cistu ryzu. Ked pomelu stare procesory a dosky na zlato tak z toho maju viac ako 30€ za jednu skrinku. Oni ryzuju majland a ludom za to nic nedaju. Preto su kontainery na elektroodpad zamknute - je to vlastne zlata ruda ktoru oni zadarmo ziskavaju.

dragonko2
3. dec 2024

Pozri sa na ponuky v bankach...často ti pripíšu nejakú sumu za zriadenie účtu. Zdá sa mi, že momentálne 365 banka ponúka 30E+30E (za prevody) a revolut by tiež nejakých 50E mal dať za zriadenie účtu

romino
3. dec 2024

Toto cele vyzera ako nejaky scam. Mozno nejako nalakat ludi, cez sukr. spravu poskytnut cislo uctu,.. aby viaceri naposielali nejake eura.
20e ..zohnat za 3dni ... je dnes strasne smiesne na niekoho, co vie dookola vypisovat prispevky peknou gramatikou.
Tu bezdomovcov vidim, ze si denne kupuji nejaky alkohol, plechovkove pivo atd

mirola
3. dec 2024

@thunderdome tu si vies vyhladat registrovany socialny podnik v tvojom okoli, najst si kontakt a spytat sa na volne pracovne miesto vzhladom na tvoju diagnozu.
https://registre.socialnaekonomika.gov.sk/regis...

evansova
3. dec 2024

Nahodou si v automobilke vydrzal dva tyzdne? Ved ked si mal pracu, mal si sa snazit si ju udrzat, nie "vydrzat" dva tyzdne. Ved vydrz 2-3-4 roky a z vyplat si setri, aby si mal rezervu.
Takto to robi vacsina ludi, je nacase aby si zacal aj ty!

pralinka25
3. dec 2024

mne nejde do hlavy ten prejav. ako clovek z osobitky moze pisat takto (ked naozaj uvazime pisomny prejav mnohych tu a to maju aj maturitu.) celkovo ten prejav sa skrata prilis nehodi k obsahu. aku mas presne diagnozu? tu ti asi lekar povedal.

margotka17
3. dec 2024

@dragonko2 mBank dáva 40€ za zriadenie účtu, aby si neplatil mesačný poplatok.

margotka17
3. dec 2024

@thunderdome čo ja viem, posudky sú bezplatné nie? Či to sa už aj toto zmenilo? Komu budeš platiť za ten posudok?

mama_
Autor odpoveď zmazal
zobaka
3. dec 2024

@pralinka25 ja ho uplne chapem, vela ludi s normalnou aj nadpriemenou inteligenciou pri poruchach adhd ci add sa tazko uplatnuju v zamestnaniach, lebo im nervova sustava sa prilis skoro vycerpa, potom clovek upada do frustracie a nejak sa pretlka zivotom, casto s neprijemnym pohladom rodiny ci okolia ako neschopny, pri com intelektualne je v poriadku, len napriklad je velmi uzky okruh prac, ktore zvladne