Financie v domácnosti
Ako mate podelené financie v domácnosti s partnerom? My sme to mali tak, že keď sme sa presťahovali ku sebe, kym som bola na RD, takmer všetko platil partner (s tým že rodicak chodil na jeho ucet). Ja som obcas urobila nakup. Teraz chodím do prace už aj ja a väčšinu výdavkov platím ja. Domacnost atd pochopím ale sú to Aj take výdavky ktoré idu zväčša do partnera. Ano, viem, nemala by som to vycitat, ale trochu mi zacina vadiť že zacina “zneuzivat” moje financie. Napríklad tankovanie si nepamatam kedy platil on, pritom cestuje autom vacsinou on, keďže ja mam pracu v mieste bydliska, on každý deň dochádza autom no tankujem ja. Snažila som sa mu to nejak podat že už by mohol aj on platiť aspoň ten benzin no nic sa nezmenilo… (ja to auto takmer vobec nevyužívam, ani nemam vodicak, takze len obcas ho poprosim aby ma zaviezol ale to je tak 1x za mesiac.)povedal že on ma iné výdavky a zdal sa mi urazeny. Trochu ma to mrzi. Neviem ako to vyriešiť bez toho aby to nebral že mu to vycitam alebo som neochotna atd.
@tiezjedna Áno zarábame cca rovnako, cez MD/RD tiež sme platili takto. Som pracovala aj cez rodicak z domu
No u nas je to tak : nas zivot = nase vydavky = nase prijmy..jednoducho nedelime si vydavky. Sme ale manzelia, dve deti a hypo. Obaja pracujeme.

Ak ťa vozí jeden krát za mesiac.tak na čo mu vôbec tankujes? Veď to neprevozis ani 2€..keď on používa auto väčšinu času nech sa oň aj stará