Je možné získať hypotéku pre učiteľa do 30 rokov?
Dobrý deň,
je tu prosím nejaký učiteľ do 30 rokov, ktorý zarába od 1200€ do 1500€ v čistom a bola mu schválená hypo a mohol si sám kúpiť vlastné bývanie? Už ma nebaví sa pretĺkať v prenájmoch...😔
Ďakujem.
@anonym_autor si sama na hypo? Veľké mesto?
Kmotra je učiteľka ale brali dvaja, kmotor pracuje vo výrobe, byt / v novostavbe kupovali na hypo
@anonym_autor si sama na hypo? Veľké mesto?
Kmotra je učiteľka ale brali dvaja, kmotor pracuje vo výrobe, byt / v novostavbe kupovali na hypo
@anonym_5bee70 Áno. Jedná sa ho mesto do 20 tis. na západe Slovenska.
zarabam v cistom podobne a k tomu mam 2 deti, hypo mi dali ale jasne ze nemozem pomyslet na stvorizbak v centre ba, ale byvame v takom na aky mame aby sme mohli zit bez stresu ci po zaplateni hypo oatane aj na nejake lepsie ovocie ci nejaku inu dobrotu
zarabam v cistom podobne a k tomu mam 2 deti, hypo mi dali ale jasne ze nemozem pomyslet na stvorizbak v centre ba, ale byvame v takom na aky mame aby sme mohli zit bez stresu ci po zaplateni hypo oatane aj na nejake lepsie ovocie ci nejaku inu dobrotu
@anonym_87a627 Ďakujem. Mala si aj vlastné zdroje na základ hypo alebo si si k hypo zobrala spotrebný úver?
@anonym_87a627 Ďakujem. Mala si aj vlastné zdroje na základ hypo alebo si si k hypo zobrala spotrebný úver?
@anonym_autor ano mala som vlastne
dajú , pracuješ v profesii kde je istota že budeš mať vždy pracu , čo ti môže vyvažit faktor platu .. idealne nemat žiadne karty , malé pôžičky ..
dajú , pracuješ v profesii kde je istota že budeš mať vždy pracu , čo ti môže vyvažit faktor platu .. idealne nemat žiadne karty , malé pôžičky ..
@anonym_ff96ea Vďaka. Nič z toho nemám.
@anonym_ff96ea Vďaka. Nič z toho nemám.
@anonym_autor skoc do banky,oni ti tam raz dva prepocitaju kolko ti vynde hypoteka.A budes vediet.
áno dajú ti ale nie vysokú. Ja budem brať koncom roka 50 tisíc, ale to preto, že mi rodičia a starí rodičia dali veľmi vysokú sumu, ktorá pokryje takmer celý byt. Tiež som učiteľka
áno dajú ti ale nie vysokú. Ja budem brať koncom roka 50 tisíc, ale to preto, že mi rodičia a starí rodičia dali veľmi vysokú sumu, ktorá pokryje takmer celý byt. Tiež som učiteľka
@anonym_6f025b Wow, takú možnosť nemám. Som na to úplne sama.
@anonym_autor nepoznám ta, ale držím ti palce, nech ti to vyjde. Musíš mať aspoň 10% našetrené.
@anonym_autor Vyjde. Ale málinko. Neviem, či za to kúpiš jednoizbák. A máš 10-20% našetrené?
@anonym_autor popytaj sa na hypo pre mladych do 35 rokov. Ideálne ak si najdes dobre hypo poradcu, maju prehlad a nic ta to nestoji. Prihliadnu na to, ze tvoj prijem je z platu ucitela a ze je istota, ze ti výplata pride kazdy mesiac. Drzim palce. Tuto je skoda, ze stat nepodporuje ucitelov zvýhodneným úrokom alebo podporou z štátneho fondu rozvoja byvania. Za mna si to ucitelia urcite zaslúžia pri ich náročnej praci.
Tiež som učiteľka plat mám trochu vyšší a jedno dieťa a vyšlo mi len 87000€.
@anonym_autor a co asistent ucitela s prijmom okolo 850 🤣stale snivam
Tiež som učiteľka plat mám trochu vyšší a jedno dieťa a vyšlo mi len 87000€.
@katka13katka Kúpili ste si za to niečo alebo nie?
@katka13katka Kúpili ste si za to niečo alebo nie?
@anonym_autor mala som zdedený byt, takže som ho predala a doložila na väčší. Nič by som za to asi nekúpila max garsonku alebo starý dom pri osade🙈

Hypo ti daju, len vzhladom na prijem to asi nebude vysoka ciastka..