icon

Kedy ste si poistili dieťatko proti úrazu + sporenie?

lady1
23. mar 2012

Synček má 2 mesiace a rozmýšľam, že ho poistím (možno poistka od Allianz - Farbička). Kedy ste si vy poistili vaše dieťatko a cez aký druh poistenia. Ďakujem za všetky príspevky. Pekný deň.

31majka12
24. mar 2012

Ahoj my sme maleho poistili ked mal 3 mesiace,mame poistenie allianz farbicku a pripoistil sa k malemu aj manzel.

znamia
24. mar 2012

moja mala ma iba urazove poistenie, od kedy sa zacala hybat. o takom dlhodobom setreni mam rovnaky nazor ako anjelicek26. a poistenie v pripade smrti... otrasne, dieta ti nevrati. a ta farbicka je fakt dost nanic... ako skoro vsetky. skor by som pozrela aegon, vraj ako jediny poistuju aj chorobu, ale este som si to nestihla overit 🙂

sssimi
24. mar 2012

Sarah mala 3 mesiace, tiež sme zvolili alianz. Mali sme to myslené skôr ako sporenie, ale neviem či dám aj druhú poistiť.

wieruss
24. mar 2012

malemu sme dali sporenie s pripoistenim od Aegonu, je to nastavena investicia na urcitu sumu, ktoru bude mat k dispozicii ked vyrastie 🙂 ja som od svojich rodicov tiez dostala par koruniek (predtym to nebolo mozne vybrat ake poistenie so sporenim) a tiez som bola poistena. A pravdaze s manzelom mame zivotne poistky tiez od Aegonu

ladytt
24. mar 2012

Môj drobček je zahrnutý v mojej poistke myslím, že to stačí. Sporíme mu inde, nie na poistke, tam ide veľa na poplatky.

whimy
25. mar 2012

Ahojky, my máme taktiež sporenie s pripoistením od Aegonu...je to fajn, mesačná suma nieje vysoká, dcérku mám poistenú a v 18-tke alebo v 25-tke (podľa toho ako si vyberie) dostane celkom slušný balíček peňazí 🙂

martuska75
25. mar 2012

poistiť treba v prvom rade manžela, alebo toho kto vás živí 😉 Tým sporiacim poistkám pre deti moc neverím. Pamatám ako mňa poistili rodičia, 18 rokov platili mesačne na tie časy veľkú sumu a v čase ked mi to nakoniec poisťovňa vyplatila, tak to bola vďaka inflácií smiešna suma.

xenia23
25. mar 2012

Ahoj, my sme mali v Allianz, ale som to zrusila a dala som Aegon, tam to uz bolo lepsie, ma tam aj urazovu a aj setrenie
tak ako pisali aj wierus ci znamia, Aegon ma aj poistenie proti zavaznym chorobam

hiva
15. máj 2012

ahojte... mozem potvrdit, ze Aegon ponuka poistenie zavaznych ochoreni pre deti.... co sa urazov tyka, ja osobne som proti tomu.... radsej budem setrit peniazky bokom aby ked sa nieco stane a budem musiet zostat s detmi na OCRke aby sme mali z coho vyzit... ono to co clovek dostane z tej urazovky zas nie je az tak vela, vzhladom na to, kolko za to platis.... takze ja s urazovkami nepocitam... skor som potom za nejake to investicne sporenie, nech im to do nejakej tej 20tky nieco zarobi ... ci uz na start na VS alebo do zivota 🙂

aduskatt
15. máj 2012

poistovali sme bohuzial az po urzae, ked sme zistili, ze mat postku, vykrylo by to aspon cast straty na zarobku za dobu, co som bola doma s malym na OCR.....poistenie Lienka v Axe

lady511
15. máj 2012

ahoj,,ja nedám poistit proti urazu,,a sporenie,,idem vytvorit malej,,valstny učet a tam budu prichádzat peniažky,,a po jej 18stke,,sa jej povie že to ma ako taky niaky zaklad,,,ako som to mala aj ja od mojich rodičov a budu to celkom slušne peniažky,,bud na školu alebo ako ona už uzna za vhodne. 😉

lili777
15. máj 2012

Mňa by zaujímalo, koľko mesačne platíte za tie čisto úrazové poistky?

lenkak86
15. máj 2012

ja som zistovala tiez nejake ponuky poistovni... potom som prisla na to, ze nasa mala je kryta voci vsetkym rizikam uz v ramci mojho poistenia, tak som to nechala a teraz hladam uz len nejaku vhodnu formu sporenia...
farbicka ma neuputala, kedze poistenie bolo obmedzene na vek 18 a potom 25 rokov dietata s tym, ze v 18ke sa dala poistka vyplatit len z dovodu: svadba, vysoka skola a este jedna vec, uz si nepamatam, co je pre mna uplny nezmysel... v pripade nudze sa neda z poistky cerpat, lebo odkupna hodnota je chabucka a absolutne sa neoplati... najviac ma zaujala axa, super krytie, ziadne zbytocnosti, poistis skutocne len to, co chces + vyhodne sporenie s moznostou vyberu uz po troch rokoch v pripade potreby (lebo nikdy nevies, co sa stane) s tym, ze poistka sa nerusi, len sa ti ponizi o vybratu ciastku a sporis a v poisteni i sporeni pokracujes dalej... navyse sa da poistit uz od 10 E mesacne, co je super cena a ak sa situacia zmeni, da sa poistne zvysit a nasledne aj znizit opat az do vysky 10 E (teda toho min. poistneho)...
a napokon: ja som urcite za urazove poistenie dietatka... nejde o to, ze by som na nestasti chcela zarabat, ale ak by sa nedaj boze nieco stalo a naklady na liecbu by boli vyssie, ako by nam umoznovala financna situacia (lebo povedze si uprimne, kto si moze byt dnes isty, co bude zajtra?), mam istotu, ze nebudem v tiesni a budem vediet dietatku zabezpecit vsetko, co potrebuje k zotaveniu...

diduska777
1. okt 2012

Ahojte baby, ja spolupracujem so spoločnostou Ae..n (nechcem robit reklamu) a dcerke som zabezpecila aj urazove (denne odskodne aj hospitl) aj kriticke choroby. Ja som to riesila tak, ze aj setrim to, co dostavam od statu - rod. prisp. a cena pripoistenia pre dcerku je 7 ,52 eur mesacne, co su vlastne jej peniazky tak jej ich aspon takto odkladam a 7 platim sama, co je v dnesnej dobe nic...

shaga
1. okt 2012

ahojte ja som si dala poistit dceru az teraz ma 4 roky.Ma poistenie proti urazu a zaroven jej aj setrime peniazky takze ked bude mat 18 si ich kludne moze vybrat 🙂

misela191
Odpoveď bola odstránená
duracelko
28. okt 2012

ja by som dvoj mesačné nepoistovala, až ked začne chodiť je to podla mna viac pravdepodobné ze sa mu niečo stane. môj má 1,5 roka a tiez riešim aku poistovnu vybrat a ake urazove poistenie dat.. bola som zatial len v uniqa. tiez si myslím ze sa neoplati aj setriť takouto formou, lebo sa to neoplatí.. preto aj ja rozmýšlam len nad urazovým poistením.

tatrankamoja
13. nov 2012

ja som si robila prieskum detských poistení - sporení - NAJHORŠIE, ČO DIEŤATKU MôŽETE DAŤ JE INVESTIČNÉ POISTENIE !!!!!
TO SÚ TIE LIENKY, DUKÁTIKY, ŠTVORLíSTKY A PODOBNE ! PRI INVESTIČNOM - INVESTíCIáCH - NEMÁTE GARANTOVANÉ, ŽE DOSTANETE ASPOŇ TO, ČO STE TAM VLOŽILI !!!!

huxy
13. nov 2012

my máme na malú 2 poistky,obe sú v kooperative-venové poistenie.je v tom zahrnuté sporenie,pri dovŕšení 18-teho roku života bude vyplatená vopred dohodnutá suma.tiež je tam nejaké úrazové pripoistenie,a tak.jedno poistenie dala robiť svokra,čije je to jej dobrá vôľa,no a druhé muž,ale platím ja 😀 no ja som jej chcela pôvodne len sporiť napr.na vkladnej knižke.ale nakoniec som rada,že máme to venové poistenie.preplatím za 18 rokov cca 100€ čo sa mi teda nevráti ako nasporená suma,ale za to ju mám celú dobu poistenú pre prípad úrazu.
a zabudla som dodať,že svokra dala malú poistiť možno 2 mesiace po narodení,a manžel možno ako pol ročnú,už si presne nepamätám,nechce sa mi hľadať v papieroch

zuzin78
13. nov 2012

Ahoj moje obe holky su poistene a aj my s manzelom niektori rodicia nepoistuju ze je to zbytocne , ale ked sa stane uraz pom placu zeprisli o tolko a tolko penazi , ked museli byt s dietatkom v nemocnici a vypadol jeden prijem do rodiny je o na zvazeni kazdeho , my sme sa rozhodli ze deti a seba poistime co najlepsie , a ked by sa im alebo nedaj boh nieco stalo , maju z coho zit ...... Klop klop klop
My sme ich poistili co najskor uz si presne nepamatam kolko mesiacov mali ale boli malinke 😵

fomarik
13. nov 2012

My sme našu malú dali poistiť hned po narodení...v Unione. mesačne platím 35euro, je poistená proti urazu, invalidite, tr. následkom, pobytu v nemocnici. POistenie možem zrušiť v 15.roku jej života, rsp. vybrať si sumu financiíí ak by som náhodou potrebovala,a a ak nie, pokračujem v sporení do jej dospelosti. je to aj poistenie, aj sporenie zároven. Ak počas sporiaceho obdobia - 18 rokov urobím mimoriadny vklad min. 160 - 1000 euro, je moja nasporená suma zvýhodnená 18% urokom. Toto isté som dalla urobiť aj manželovi, a velmi rozmýšľam, že aj sebe.

zuzka1008
13. nov 2012

my sme tiež rozmyslali nad fabičkou, nakoniec sme nedali žiadne, sama poistovacka ma odradila 😖

chovancova27
13. nov 2012

Máme farbičku, asi od 2 mesiaca života, je v pohode, len 20€ mesačne a čosi sa mu našetrí za tých 18 rokov...

katka90
Odpoveď bola odstránená
tamia3
23. jún 2013

zuzka1008 : toto hovori za vsetko! Este keby aj prezradila, aku ma za to proviziu 🤐

biancal
23. jún 2013

My v tom nevidime ziaden zmysel 🙂 Peniazky sa daju vyuzit rozumenejsie 🙂 skor by som sa snazila tym urazom predchadzat, ako si platit nezmyselnu poistku 🙂 Ale ved niekto nam to zarobit musi 😀

lieeenka30
26. jún 2013

biancal tak teraz ti trosku zaoponujem, proti urazom mozes predchadzat, ale len dovtedy, kym si pri detoch ty 🙂 moj syn chodi do skoly a tam si rozbil hlavu ☹ tomu som zabranit nemohla, hlava sa sice zahojila, ale rozbite okno trebalo zaplatit 😒 no a moja rocna dcerka dostala zapal obliciek ☹ skoncili sme v nemocnici, kde sme za jednu noc platili 20 E 😢 no a toto vsetko dohromady bola celkom slusna kopa penazi, ktoru za mna zaplatila poistovna 😀 ale neuveris kym nezazijes

lucia030209
Odpoveď bola odstránená
katkaan
Odpoveď bola odstránená
katkamario
12. feb 2016

ahoj🙂 v prípade, že chceš popri poistnej ochrane svojmu dieťatku aj nasporiť peniaze do budúcna, je vhodné Detské kapitálové poistenie (napr. http://www.uniqa.sk/home/01_produkty/zivot/zdet... ) samozrejme čím skôr začneš-tým viac nasporíš 😉