Koľko míňate týždenne na stravu?
Ahojte ☺️ neviem ci veľa míňame ale naopak malo, na stravu na týždeň mienieme cca 100-120e sme dvaja dospelí a 1 dieta každý deň varim čerstvé ... koľko minate vy?
100-150€, 2 deti -jedia v škole a v škôlke, +muž obedy v práci cca 30€ týždenne
100 eur cca.ale aj drobna kozemtika v tom.niekedy viac.
nechapem kde sa to mina. jeme len doma.
@anicka777777 my cca 450-500e mesacne a sme 5+1. Ale mame domace maso, vajka, kozie mlieko mimo zimy, zeleninu zo zahrady v lete.
800 eur na mesiac,čo cca vychádza na 200 týždenne,čo je pre nás celkom dosť veľa ,keďže nekupujeme nejaké bio a špeciálne veci,akurát veľa zeleniny,ovocia ,syrov a celozrnné výrobky. Skúšam to skresať,keby to vyjde na 150 týždenne bola by som rada. A v tom nie sú zarátané občasné návštevy cukrárni a jedla vonku.
@anicka777777 podobne cca 150 aj viac podľa toho či mám zásoby nakúpené.Dve jeme komplet doma sme 3.A varím každý deň občas obden.
150 eur týždene sme dvaja dospelý muž nema obedy ale k výplate peniaze stravne.Ja si navarim chodim na 4 hodiny do roboty od 7 do 11 a podnikam doma mám prevadzku kde bývam niekdy si idem kúpiť obed takže ako kedy.
150 - 200€ týždenne. Sme dvaja, deti nemáme. Mäso nekupujeme. V tom je zahrnuté aj 3x jedlo v reštaurácii a posedenie v kaviarni/cukrárni. Kupujeme ovocie, zeleninu, syry, sladkosti, pečivo z pekárne...
tak vidim ze ja s mojimi 100-150 eurami za 3 osoby som este celkom setrna a to mam dieta co vymysla s jedenim, a zelenina ovocie jogurty vzdy musia byt
tak vidim ze ja s mojimi 100-150 eurami za 3 osoby som este celkom setrna a to mam dieta co vymysla s jedenim, a zelenina ovocie jogurty vzdy musia byt
@balerina2025 to ako robíš?
@pikachu999 150 eur na tyzden som mala na mysli
@balerina2025 aha ja som pochopila že na mesiac pardon 😄
@balerina2025 aha ja som pochopila že na mesiac pardon 😄
@pikachu999 preto som sa cudovala tvojej reakcii. praveze mam pcit ze este by som mohla dakde ubrat.
@pikachu999 preto som sa cudovala tvojej reakcii. praveze mam pcit ze este by som mohla dakde ubrat.
@balerina2025 my sme dvaja ale môj zje za dvoch..takže sme mesačne aj na 700e 😐
Sme traja - 2 dospelí, 1 dieťa, týždenne na stravu miniem 80 - 100 EUR, ale ja všetko kupujem v akciách, mám naštudované letáky a lietam, trvanlivé veci kupujem do zásoby atď.
Sme traja - 2 dospelí, 1 dieťa, týždenne na stravu miniem 80 - 100 EUR, ale ja všetko kupujem v akciách, mám naštudované letáky a lietam, trvanlivé veci kupujem do zásoby atď.
@dzulli1980 lietaš hore dole aj s dieťaťom ?
@dzulli1980 lietaš hore dole aj s dieťaťom ?
@mullerova46 Nie, o dieťa sa vtedy stará muž.
Ja som spravila v piatok nákup v Tesco za 100€ a v pondelok už nič nebolo...čiže nám 100€ nestačí ani na víkend nieto na týždeň ... 🤷🏻♀️ Pritom deti moc nechcú jesť a na obed sme v sobotu boli u svokry ..
Ja som spravila v piatok nákup v Tesco za 100€ a v pondelok už nič nebolo...čiže nám 100€ nestačí ani na víkend nieto na týždeň ... 🤷🏻♀️ Pritom deti moc nechcú jesť a na obed sme v sobotu boli u svokry ..
@amore_suomi_kawaii inac my sme boli v sobotu a minuli sme tiez tak a v utorok pozeram ze kde je to jedlo? 😨

@anicka777777 manzel minie cca 45 na obedy v práci a ja nakupujem za cca 150 možno. Kupujem drahšie mäso a mäsové výrobky a niekedy ovčie jogurty čo nie je najlacnejšie takže minieme okolo 200e týždenne tiež rodičia a jedno 2 ročné dieťa. Určite by sa dalo u nás ušetriť ale nepáčia sa mi mäso vo veľkých obchodoch