Koľko míňate týždenne na stravu?
Ahojte ☺️ neviem ci veľa míňame ale naopak malo, na stravu na týždeň mienieme cca 100-120e sme dvaja dospelí a 1 dieta každý deň varim čerstvé ... koľko minate vy?
100-150€, 2 deti -jedia v škole a v škôlke, +muž obedy v práci cca 30€ týždenne
100 eur cca.ale aj drobna kozemtika v tom.niekedy viac.
nechapem kde sa to mina. jeme len doma.
@anicka777777 my cca 450-500e mesacne a sme 5+1. Ale mame domace maso, vajka, kozie mlieko mimo zimy, zeleninu zo zahrady v lete.
200 tyzdenne (strava+hygiena)
800 eur na mesiac,čo cca vychádza na 200 týždenne,čo je pre nás celkom dosť veľa ,keďže nekupujeme nejaké bio a špeciálne veci,akurát veľa zeleniny,ovocia ,syrov a celozrnné výrobky. Skúšam to skresať,keby to vyjde na 150 týždenne bola by som rada. A v tom nie sú zarátané občasné návštevy cukrárni a jedla vonku.
100€ cca týždenne. Ale mäso nekupujeme, to kupujeme kvalitne, domáce.
200-250 týždenne 2+2
@anicka777777 podobne cca 150 aj viac podľa toho či mám zásoby nakúpené.Dve jeme komplet doma sme 3.A varím každý deň občas obden.
@anicka777777 tak 400 EUR mesačne so všetkým sme dvaja dospelý a dve deti
Aj s reštikami týždenne 200-250e, deti nemáme
@anicka777777 ja tolko miniem len na svoje obedy v praci mesacne
Bez reštaurácií cca 15 € na osobu a deň. Je nás 5.
150 eur týždene sme dvaja dospelý muž nema obedy ale k výplate peniaze stravne.Ja si navarim chodim na 4 hodiny do roboty od 7 do 11 a podnikam doma mám prevadzku kde bývam niekdy si idem kúpiť obed takže ako kedy.
150 - 200€ týždenne. Sme dvaja, deti nemáme. Mäso nekupujeme. V tom je zahrnuté aj 3x jedlo v reštaurácii a posedenie v kaviarni/cukrárni. Kupujeme ovocie, zeleninu, syry, sladkosti, pečivo z pekárne...
tak vidim ze ja s mojimi 100-150 eurami za 3 osoby som este celkom setrna a to mam dieta co vymysla s jedenim, a zelenina ovocie jogurty vzdy musia byt
tak vidim ze ja s mojimi 100-150 eurami za 3 osoby som este celkom setrna a to mam dieta co vymysla s jedenim, a zelenina ovocie jogurty vzdy musia byt
@balerina2025 to ako robíš?
@balerina2025 to ako robíš?
@pikachu999 150 eur na tyzden som mala na mysli
@pikachu999 150 eur na tyzden som mala na mysli
@balerina2025 aha ja som pochopila že na mesiac pardon 😄
@balerina2025 aha ja som pochopila že na mesiac pardon 😄
@pikachu999 preto som sa cudovala tvojej reakcii. praveze mam pcit ze este by som mohla dakde ubrat.
@pikachu999 preto som sa cudovala tvojej reakcii. praveze mam pcit ze este by som mohla dakde ubrat.
@balerina2025 my sme dvaja ale môj zje za dvoch..takže sme mesačne aj na 700e 😐
Sme traja - 2 dospelí, 1 dieťa, týždenne na stravu miniem 80 - 100 EUR, ale ja všetko kupujem v akciách, mám naštudované letáky a lietam, trvanlivé veci kupujem do zásoby atď.
Sme traja - 2 dospelí, 1 dieťa, týždenne na stravu miniem 80 - 100 EUR, ale ja všetko kupujem v akciách, mám naštudované letáky a lietam, trvanlivé veci kupujem do zásoby atď.
@dzulli1980 lietaš hore dole aj s dieťaťom ?
@dzulli1980 lietaš hore dole aj s dieťaťom ?
@mullerova46 Nie, o dieťa sa vtedy stará muž.
200 eur, 2 dospely, 2 deti, z toho 2 celiatici
Ja som spravila v piatok nákup v Tesco za 100€ a v pondelok už nič nebolo...čiže nám 100€ nestačí ani na víkend nieto na týždeň ... 🤷🏻♀️ Pritom deti moc nechcú jesť a na obed sme v sobotu boli u svokry ..
Ja som spravila v piatok nákup v Tesco za 100€ a v pondelok už nič nebolo...čiže nám 100€ nestačí ani na víkend nieto na týždeň ... 🤷🏻♀️ Pritom deti moc nechcú jesť a na obed sme v sobotu boli u svokry ..
@amore_suomi_kawaii inac my sme boli v sobotu a minuli sme tiez tak a v utorok pozeram ze kde je to jedlo? 😨

@anicka777777 manzel minie cca 45 na obedy v práci a ja nakupujem za cca 150 možno. Kupujem drahšie mäso a mäsové výrobky a niekedy ovčie jogurty čo nie je najlacnejšie takže minieme okolo 200e týždenne tiež rodičia a jedno 2 ročné dieťa. Určite by sa dalo u nás ušetriť ale nepáčia sa mi mäso vo veľkých obchodoch