Koľko peňazí vám necháva muž na domácnosť?
Ahojte keďže som na rodičovskom a mám dve deti tretie na ceste môj muž mi necháva 100-150€ pracuje v zahraničí , a keď pýtam tak sa ma opýta veď mas doma .. ( mám áno, len už je mi to zúfalé a trápne pýtať , už aby som si pri troch detoch robotu hľadala popritom čo som doma ) 😏 koľko nechávajú vám ? Potom mu ukážem tento príspevok koľko muž prispieva iným ženám .. ďakujem ;)
Chcela som som si uz nakúpiť veci do pôrodnice a také te základy. ❤️ ďakujem ;)
150? To nemam ani na tyzden na nakup
11rokov ste manželia, máte tri deti, žijete u tvojich rodičov, a on nevie, že to aj energie treba platiť? Či on tam príde na návštevu? Prepáč, ale moja mama by ho za vajca vytrepala a mňa prefackala asi, že čo za debila som si to dotiahla k nej.
To za 11rokov ste si nedokázali nájsť vhodné bývanie? Veď zarába 4000€, nehanbite sa bývať u rodičov?
Komunikácia zlyhala u vás, hlavne, že zarába a on sa má super.
@sheila121
Toto presne. 👍 Toto je odpoved, ktoru si tu zasluzi precitat asi tak trilion zien. Co si myslia, ze ved sa ma starat stat. Preco by sa mal?
@sheila121 vyprosim si takýto trápny komentár 🙂 nikto vám to tu komentovať nekazal 🙂 ďakujem .
@tosomja bývame tu tri roky 😂😂 to že sme 11 rokov spolu celkovo s toho 3 roky manželia keďže máme 3 r 1 r synov 🙈
@iv007 predstavte si áno pracovala som 4 roky 🙂 ake zaujímavé že ? Vôbec viem pracovať mi ešte napíšte 😂😂😂
To je jedno... Aj on zije zo 150 :3, respektive 4 na ten cas kym je v robote ? ??? Urcite nie .. poznas take, ze ekonomicke tyranie ? Ak nie, nastuduj si to
Autorka, skor si sa ty strapnila tym, ze ma vase deti zivit stat. Vase deti mate zivit vy. Nik iny.
Az moc ty dava ty si tiez dobre prespekulovana osoba ze len tri roky tam byvate u rodicov ? kde ste byvali predtym ? pekne bezte na vlastne naklady zit
@akvi sú manželia a muž vráža všetky peniaze do bývania, vráža ich do spoločného, muž je milujúci manžel a otec (ako píše autorka), tak sa snaží všetko vraziť do domu, aby čím skôr byvali samostatne a žene dáva extra peniaze, aby mala vreckové, lebo podľa toho, čo píše nejaké veľké mesačné náklady nemá.
Muž nevie, že jeho žena sem tam zaplatí elektriku, sem tam internet, taktiež píše, že kupuje deťom stravu, tak buď ona žije zo vzduchu, alebo je to, čo jej rodičia uvaria, takže aj tam ušetrí. Dostáva k rodičovskemu vreckové od muža, lebo muž si mysli, že viac nemá kde minúť a možno vie, že keď jej dá viac, tak to minie, sú totižto ľudia, ktorí nevedia narábať s peniazmi a keď ich majú, tak ich s prepáčením preserú.
@sheila121 kto napísal živiť ? Napísala som že nie je to veľa čo dostávame od štátu .. rodicak to je cele nepotrebujem aby mi deti živil stat ale muž , ale pozorná ste. Niesom Rómka 👍🏻👌
tak ale popravde stat na tie deti dava aktualne viac ako muz a to ze nie si romka si myslela ako vtip ? ak si myslela ako socka tak ano spravas sa ako socka
Tvoj muž asi nevie,čo koľko stojí a čo všetko treba do domácností. Môj tiež pracuje v zahraničí,tiež máme tri deti aké už na 2.stupni ZŠ. Ja mám svoj plat,ten miniem skoro celý a z mužovej si vezmem koľko potrebujem,nepýtal sa. Mám kartu k jeho účtu.
Tie peniaze by som na tvojom mieste riesila cim skor, v dome za vas nebude nikto nic platit. Ja byt milujuci manzel, tak nenwcham zene 150 e a ako chlapa, NORMALNEHO chlapa by ma hanba fackovala zene a detom nechat tak malo a hodit ich na krk svokrovcom. A ty este pysne napises ze si zaplatis pausal sama 😅😅😅 vy ste sa nasli
Ja mám svoju výplatu (nie najväčšiu) a muž mi posiela ešte 1500€ mesačne. Z toho aj odkladám.
Tak na to, že ty si pracovala štyri roky, manžel zrejme stále tak sa môžete obaja hanbiť že za 11 rokov nie ste schopní nájsť si samostatne bývanie a ste nasackovani u tvojich rodičov. No hnus!
Mne sa to malo nezdá. My šikovné gazdinky by sme z toho aj odložili. Mne príde, že koľko jej dá, toľko minie. Ma okolo 500€ +- a veľa nákupov platí on. Takže, až tak zle zasa na tom nie je.
@sisaka mne to nemusíš vysvetľovať, čítať viem. Ja proste nechápem, ako niekto v manželstve delí veci na moje a tvoje a ako niekto niekomu vydeluje peniaze bez toho, aby tušil, čo všetko ten druhý platí. A samozrejme aj opačne, že žena netuší, na čo minie chlap celú výplatu. To, že niekto nevie hospodáriť s peniazmi, o tom tu reč nie je. Ak by jej daval 2000 a ona fnukala, že má málo, tak ok, ale 150 éčok? Veď to ani na stravu nie je dosť. A samozrejme opäť jedna z tých, čo celý rodicak a "príspevok" od muža celý minie na o. i. živenie a šatenie aj jeho detí. To je akože ok? A to bývanie u rodičov "zadarmo", to mužovi tiež nedochádza? Mali by platiť polovicu nákladov minimálne. Hanbila by som sa bývať roky u rodičov a neprispievat im. Neviem si predstaviť, že by sme s mužom netušili, kto kolko a na čo minie. A v tomto prípade chlapovi situácia evidentne vyhovuje. Komunikácia tu úplne zlyháva.
A kde ste žili 8 rokov?
Vy ste tu niektoré jak hyeny.
Manžel ti nič nedáva, ak ti teda dá peniaze, tak to zrejme chce, aby si si niečo pekné kúpila za to , ak ti teda dáva. A ak dáva na svoje deti , tak to teda pekne málo dáva.
Mame 1 ucet a ani ja a ani muz sa nepyta na to kolko kto minie. Ked treba kupi sa a hotovo.
@tomika tak dnes tam boli aj veci na oslavu. To tiež patrí k výdavkom. Ale nič extra. Keď sme to s dcérou vylozili mali sme pocit, že nič moc som nekúpila. Ovocie, zeleninu, jogurty, mlieko, smotanu, pečivo, nejaké trvanlivé potraviny,kuracie prsia balíček, hovädzie mäso na gulaš, majonézu, nejakú konzervu hrasku, kukurica, mexická zmes,niečo z drogérie ( sprchác, deodorant, farbu na vlasy, čistiace prostriedky)fľašu vína, detské sampano, džús. Trochu sladkosti. Proste normálny nákup.
100 euro nechám jak nič na týždennom nákupe a kde sú zvyšné tri týždne a ostatné poplatky?
Nič mi nedáva potrebujem kúpim, všetko máme spoločné

@orangiiina myslím, že väčšinu rozohnilo to, ako je téma nazvaná, lebo teda "koľko vám necháva muž na domácnosť" akože WTF??? Už z toho je úplne jasné, aké postavenie má autorka v tomto šťastnom páriku.