Koľko ste dostali energopomoc?
ja som šekom dostala 8,71 za 2i byt, 1 osoba.
@anonym_autor ja nic, ale ked sme pozerali tak pisalo ze nas "panelak" bude mat narok😂
@anonym_f9d84c 3izbovy byt
@zuzik1407 tak je to neskutocne vela? ved to ani v rakusku tolko mesacne tolko neplatia pri 3izbaku.
@anonym_f8b281 a ja píšem niekde že o tom rozhodujem? píšem že je to na hlavu. lebo ak má LEGÁLNE na 4 nehnuteľnosti, neexistuje aby mal nárok na energopomoc…
@biba_18 minule som pozerala v tv a energo pomoc vysla aj mnohym politikom,myslim,ze ti kradnu dost a ,,pomoc,,,nepotrebuju aj tak ju dostanu.
@biba_18 minule som pozerala v tv a energo pomoc vysla aj mnohym politikom,myslim,ze ti kradnu dost a ,,pomoc,,,nepotrebuju aj tak ju dostanu.
@anonym_0d86d9 tak vies, nie nadarmo hovoria,ze vyska zavisi aj od m2 , oni ziju v palacoch.... ja by som velmi chcela vidiet ich danove priznania a uznane prijmy.
@anonym_0d86d9 tak vies, nie nadarmo hovoria,ze vyska zavisi aj od m2 , oni ziju v palacoch.... ja by som velmi chcela vidiet ich danove priznania a uznane prijmy.
@anonym_f9d84c toto by malo byt povinne zverejnovane,nech ich ludia kontroluju.Alebo kazdy pekne,ziadny podnikatel,prijem max 2000eur a robit len tuto pracu.Ziadnu inu.
@anonym_f9d84c toto by malo byt povinne zverejnovane,nech ich ludia kontroluju.Alebo kazdy pekne,ziadny podnikatel,prijem max 2000eur a robit len tuto pracu.Ziadnu inu.
@anonym_0d86d9 suhlasim. dufam ze aj oni maju chudaci 4 investicne byty a na kazdy dostali adresnu pomoc
@anonym_0d86d9 suhlasim. dufam ze aj oni maju chudaci 4 investicne byty a na kazdy dostali adresnu pomoc
@anonym_f9d84c maju energo pomoc,ved to tam hovorili,ze mnohi z parlamentu.
@anonym_f9d84c maju energo pomoc,ved to tam hovorili,ze mnohi z parlamentu.
@anonym_0d86d9 curaci. na vysmech
@anonym_autor ja nic, ale ked sme pozerali tak pisalo ze nas "panelak" bude mat narok😂
@klotildabazarik stale to musi prist tebe, ci mužovi. Neviem vi mate byt spolocbe, ci len 1 z vas. Mne to iste pisalo, nasa bytovka ma narok a nakoniec teraz došlo
@klotildabazarik stale to musi prist tebe, ci mužovi. Neviem vi mate byt spolocbe, ci len 1 z vas. Mne to iste pisalo, nasa bytovka ma narok a nakoniec teraz došlo
@hellwant sak hadam daco poslu, byt je oboch,
@anonym_f8b281 neexistuje. píšem o legálnom spôsobe. fakt poznáš niekoho kto by zdedil 4 nehnuteľnosti? okrem toho - ak by aj zdedil - a podľa teba tam nemusí mať nájomníkov - tak nech 2 predá a stále by pomoc nepotreboval…
proste nikto kto má 4 nehnuteľnosti nie je odkázaný na pomoc štátu. to nemá nič spoločné so šikovnosťou…
@biba_18 Určite existuje, potom, čo sa dorieši problém s TP našich detí, ktoré pri zmene akosi na polícii zabudli prepísať, by sme mali dostať energopomoc aj my. Zmestíme sa do 1930€/os. A to žijeme v dome plus máme 4 byty s nájomníkmi. A energošeky, dva už prišli, im započítam do nájmu, teda ja z toho nebudem mať nič.
@miro25 nie je to o tom že sa nemôžeš nejakým divným prepočtom dostať do príjmu kde máš nárok na pomoc, ale ak máš viac ako 1 byt, nepotrebuješ pomoc od štátu - a určite ju nepotrebuješ na všetky nehnuteľnosti kde jasne že nemôžeš naraz bývať, že…
toto proste nie je adresná pomoc tým čo to potrebujú…
@miro25 nie je to o tom že sa nemôžeš nejakým divným prepočtom dostať do príjmu kde máš nárok na pomoc, ale ak máš viac ako 1 byt, nepotrebuješ pomoc od štátu - a určite ju nepotrebuješ na všetky nehnuteľnosti kde jasne že nemôžeš naraz bývať, že…
toto proste nie je adresná pomoc tým čo to potrebujú…
@biba_18 Ja som ani nikde nepísal, že súhlasím s touto energopomocou. Za mňa by to malo byť tak, že nebude žiadna, ceny budú trhové a ak má niekto pocit, že to nezvláda, tak tu máme inštitút hmotnej núdze, príspevky na bývanie a iné. Na získanie ťa ale riadne preklepnú a berú do úvahy aj majetok, nie len príjem.
Mne by pomoc nechýbala, ale nepríde mi férové, aby kvôli mne boli potrestaní nájomníci.
@miro25 tých 90% je mýtus. jedine že sa počítajú aj také domácnosti ako máte vy, že 1domácnosť a 4 nehnuteľnosti. v mojom okolí nemá energopomoc nikto kto má menej ako 2 deti
@biba_18 My mame jedno dieta. A 65 eur. Nebude to aj tym, ze zena ked je na rodicaku a teda iba prijem chlapa tak schvalia?
@miro25 tých 90% je mýtus. jedine že sa počítajú aj také domácnosti ako máte vy, že 1domácnosť a 4 nehnuteľnosti. v mojom okolí nemá energopomoc nikto kto má menej ako 2 deti
@biba_18 Ak sú dvaja s jedným dieťaťom do 14 rokov, tak pomoc majú do príjmu domácnosti 4 246€ = (1+0.7+0.5)*1930. Ak má niekto nad, tak je to určite nadpriemer a navýšenie energií musí zvládnuť.
@anonym_171ba3 v mojom okolí nemáme malé deti. nie všetky rodiny majú malé deti 😉
@anonym_autor Dookola vsade po nete tieto otazky. Ludia konecne si uvedomte, ze cim viac prisiel sek, tym viac sa bude platit mesacne po navyseni platieb. Komu pride menej nebude mat az take navysenie platieb.
@anonym_171ba3 presne tak, logicky keď míňam viac, platím viac a budem platiť viac, tak energopomoc je vyšší
nám zatiaľ 0, ale my sme rod. dom tak by to malo prísť vo vyučtovaní - predp. niekedy na jar. a možno nepríde nič.
@deti95060810 ak sa prihlásite na webovu stránku alebo ich aplikáciu, príde oznamenie do mailu
@anonym_autor tak 1 osoba ozaj nemoze mat bejaku velku spotrebu ze? 🙂
@anonym_f9d84c tak aby si nebola prekvapená, starý nájomný byt a platba vyššia ako známi za veľký dom.
@anonym_171ba3 No lebo to je fakt markantná pomoc 🤦
@kjara27 Ja nepisem, ze to je pomoc 🤦♀️🤦♀️. Pisem, ze ak je zena na rodicovskom a teda je len jeden prijem manzelov, ze zrejme schvalia.
@amy234 To platí iba pri elektrine a plyne. Pri dodávke tepla nie, pomoc je paušálna, nezávislá od spotreby.
@miro25 takze ak byt je neobyvany a radiorator vypnuty, aj tak mi dojde? aby som vedela ci mam ist do schranky. ja som aktualne bez prace a otec na dochodku. tak sa mozem radovat ? ked pises ze teplo je pausalne.

Mame narok,ale kolko este neprislo.Asi to pride vo fakture ako tu niekto pisal.Mame rod.dom,a mame iba elektrinu,kde zase mame fotovoltiku,takze spalime mozno rocne za 500,600eur a k tomu tam posielam o 20eur kazdy mesiac viac ako mame predpisane.