Koľko ste dostali energopomoc?
ja som šekom dostala 8,71 za 2i byt, 1 osoba.
včera som dostala email od správcu s novými zvýšenými zálohami,teplo na kúrenie a ohrev vody zvýšené o 50% !!! z dôvodu,že dodávateľ zdvihol ceny.
Nárok na energopomoc podľa kalkulačky ministerstva nemám,lebo vraj dodávateľ nezdvihol ceny.Podľa iných kalkulačiek nárok mám....
Sme 2 dôchodci s príjmom 1000eur
@rozculena To je zaujímavá informácia, podľa pravidiel by bytový dom mal mať nárok na pomoc, ak sa zvýši jednotková cena o viac ako 20 € za mwh. Pomoc na konkrétny byt už závisí od bonity. Možno je zvýšenie menšie. Každopádne je takmer nemožné odkontrolovať tieto sumy a tiež sumy na energošekoch.
@rozculena To je zaujímavá informácia, podľa pravidiel by bytový dom mal mať nárok na pomoc, ak sa zvýši jednotková cena o viac ako 20 € za mwh. Pomoc na konkrétny byt už závisí od bonity. Možno je zvýšenie menšie. Každopádne je takmer nemožné odkontrolovať tieto sumy a tiež sumy na energošekoch.
@miro25 urcite cela tato akcia nie je objektivna.
@michalka4193 ved toho sa obavam, ze ked pride viac, ze nam aj viacej nauctuju. ale teda vam riadne dvihli. to ste kde, zevraj Krompachy mali velke dotacie, cca 300 na byt.
@anonym_f9d84c kežmarok boli sme au v spravach nam dvihli zalohove platby mesacne zo 179 na 270 a to je len voda a kurenie
@anonym_f9d84c kežmarok boli sme au v spravach nam dvihli zalohove platby mesacne zo 179 na 270 a to je len voda a kurenie
@michalka4193 to si robíte srandu
@michalka4193 krompachy boli tam 300 eurove seky dostavali tak by som chcela vidiet to navysenie....a vam aspon tiez pekna suma dosla na seku?
@michalka4193 krompachy boli tam 300 eurove seky dostavali tak by som chcela vidiet to navysenie....a vam aspon tiez pekna suma dosla na seku?
@anonym_f9d84c my mame mesacne navysenie i 100€ zo 170 na 270€ a prislo nam 260€ na 3 mesiac ecize este 40 eur musime zaplatit zo svojho to navysenie
@anonym_f9d84c my mame mesacne navysenie i 100€ zo 170 na 270€ a prislo nam 260€ na 3 mesiac ecize este 40 eur musime zaplatit zo svojho to navysenie
@michalka4193 tak ro vam prislo paradne oproti tym sekom co ludia davali na fb. A oni nepreplacaju cele navysenie je to len pomoc...mozes byt spokojna s takou sumou
358 eur. 89 m2 byt.
358 eur. 89 m2 byt.
@michalka4193 tak az taka katastrofa to nie je, ze?
len mnohi nechapu ked dostanu nic ci malo, ze jednoducho je to pre nich asi lepsie lebo nebudu mat take navysenie.
@anonym_cd849c to je zatial najvacsia suma co tu citam. a navysenie platieb musite mat tiez riadne vysoke? uz viete?
len mnohi nechapu ked dostanu nic ci malo, ze jednoducho je to pre nich asi lepsie lebo nebudu mat take navysenie.
@anonym_cd849c to je zatial najvacsia suma co tu citam. a navysenie platieb musite mat tiez riadne vysoke? uz viete?
@anonym_f9d84c niekto tu písal viac ako 2000........
@anonym_f9d84c niekto tu písal viac ako 2000........
@rozculena 2000 eur na 3 mesiace neverim..to nejaky poslanec mozno s haciendou
@slavomira236 bolo to tu na koňovi v jednej diskusii,prečo by som si vymýšľala....to si skôr vymyslel ten dotyčný anonym
@slavomira236 ano ano zabudla som, ano taky ma isto 100000m2
@slavomira236 bolo to tu na koňovi v jednej diskusii,prečo by som si vymýšľala....to si skôr vymyslel ten dotyčný anonym
@rozculena je to pravda zabudla som
@anonym_f9d84c žiadne navýšenie nemáme. Cena nám ostáva rovnaká ako minulý rok. Platíme málo. Celkovo 180 eur je celý predpis. A každý rok preplatok.
@anonym_f9d84c žiadne navýšenie nemáme. Cena nám ostáva rovnaká ako minulý rok. Platíme málo. Celkovo 180 eur je celý predpis. A každý rok preplatok.
@anonym_cd849c no tak vam asi energosek nedosiel ze?
@anonym_cd849c no tak vam asi energosek nedosiel ze?
@anonym_f9d84c došiel ako som písala 358 eur. Sama sa divím lebo aj prijmovo sme úplne mimo. Pravdaže máme aj nárok na elektrinu.
60€ sme dostali, byt 79m2 a zálohové platby mesačne 330€🤷
@anonym_f9d84c došiel ako som písala 358 eur. Sama sa divím lebo aj prijmovo sme úplne mimo. Pravdaže máme aj nárok na elektrinu.
@anonym_cd849c tak to je ozaj divne, ak nemate navysenie, preco mate energo pomoc.
@anonym_autor 70€ potešili.💕
60€ sme dostali, byt 79m2 a zálohové platby mesačne 330€🤷
@anonym_3c7f6d to je ako zaloha nie len na teplo ale cely balik najomneho spravne chapem?
@anonym_ff3931 a o kolko dvihli poplatok za teplo a teplu vodu mesacne?
@anonym_ff3931 co ta na tom tesi? Platit budes este viac.
@anonym_ff3931 co ta na tom tesi? Platit budes este viac.
@natalka13 ja neviem, ci su ludia mimo. sa tesia ze dostali ale nik tu nespomina riadne, o kolko im realne dvihli. jedna pani tu pise ze nedvihli a dostali cez 300 euro. nechapem, nevadi.
@natalka13 ja neviem, ci su ludia mimo. sa tesia ze dostali ale nik tu nespomina riadne, o kolko im realne dvihli. jedna pani tu pise ze nedvihli a dostali cez 300 euro. nechapem, nevadi.
@anonym_f9d84c nemusi spravca dvihnut zalohy, ale moze. Vo vyuctovani budu ceny vysoke 100%. Lebo ceny pojdu hore.
@anonym_3c7f6d to je ako zaloha nie len na teplo ale cely balik najomneho spravne chapem?
@anonym_f9d84c áno...
@anonym_f9d84c nemusi spravca dvihnut zalohy, ale moze. Vo vyuctovani budu ceny vysoke 100%. Lebo ceny pojdu hore.
@natalka13 to ano ale cela energo pomoc nie je transparentna ked clovek ani nevie, o kolko mu budu dvihat

@anonym_f9d84c volala som na tú infolinku a nikto to nedvíha.
mám 61,netajím sa tým😀
@rozculena Tak vidis, dnes som ti ustedrila poklonu, lebo teba som tipovala na 50 max.