icon

Málo peňazí na karte a vyloženie potravín pri pokladni

16. aug 2023

Ahojte,stalo sa aj vám že ste mali málo peňazí napríklad na karte a ste to zle vypočitali museli ste nejaké potraviny nechať pri pokladni ? Dnes sa mi to bohužiaľ stalo musela som dať preč jogurt za 0,22€ ,bolo to pre mňa veľmi trápne ale bohužiaľ ,chcem vedieť stalo sa to už aj vám ? Ľudia na mňa divné pozerali ale popravde ja som taká osoba že keď som raz videla že staršia pani nemala na zemiaky som jej ich kúpila,ale nie každý sme rovnaký 🙂

Strana
z2
nwnw
16. aug 2023

Ano a nie raz. Ked idem nakupovat s babkou, ta hadze do kosika ze ved ma na karte. Ona kartu zabudla doma a ja som skladala peniaze cast z karty, cast penazenka, cast gastrace a musela som nieco vratit. 🙈

deti95060810
16. aug 2023

tak tovar v potravinách vieš vrátiť...
ale mne sa stalo že som načerpala benzín - plnú a nie a nie sa trafiť do PIN kódu... to bola lepšia zábava...😉

anonymous87
16. aug 2023

Mne sa raz stalo, ze mi to zamietlo transakciu. Neviem dodnes preco. Peniaze na ucte boli…tiez na mna vsetci tak divne pozerali. Ani tomu nechapem ze preco 😂 aj pokladnicka. Nastastie muz cakal v aute. Tak som mu volala a zaplatil to… a ano bolo mi trapne… aj ked vlastne nemalo byt preco, ale tie pohlady 🙄

ivangeline
16. aug 2023

Stalo. Uz neraz som sla platit a....a karta dokoncs ostala doma.. xD

anonymous87
16. aug 2023

@226lenka jezis toto sa mi tiez stalo 🙈 kartu som hodila do tasky na kociku. Samozrejme som na to zabudla. Druhy den som musela nechat cely nakup v obchode 🫣

bobo2433
16. aug 2023

Ja robím za pokladňou už asi v 3 reťazci a ver ,že sa stávajú také veci a aj horšie .takže určite to je každému okolo šuma fuk neboj sa 😊

lalilla
16. aug 2023

Ja som raz mala vypadok myslenia a nevedela som zadat svoj pin. Takze neze jednu vec ale cely nakup.
Nevidim nato nic zle, aj ked si niekto zle orata a potom nieco vrati. Deju sa aj horsie veci

zmrzlinka2021
16. aug 2023

Autorka,
nevycítaj si to, proste si si zabudla inu bankovu kartu, ci hotovost a vzala tú, kde si mala akurat velky prd. To sa moze stat kazdemu.

dzejsik
16. aug 2023

horsie bolo urcite, ked som az na pokladni zistila ze penazenka aj mobil ostali doma v druhom batohu alebo ze mi muz vytiahol kartu, nechal ju v aute a v penazenke menej ako bolo treba 🙈😃 ale predavacka v pohode strcila kosik pod pokladnu a vzdy som do polhodky bola nazad a uz mam kartu radsej aj v mobile

martul
16. aug 2023

Nie je na to nič trápne, že si nemala proste dosť peňazí na karte, ale prečo ti to mal akože druhý zapaltot? Veď si odložila 1 jogurt a? Druhá vec je starý človek, chudobný na pohľad alebo malé dieťa čo si zle spočítalo mince a chce maskrtu....ale prečo tebe, nechápem.

stanulienkat
16. aug 2023

Mne sa to este nestalo. Ale nevidim na tom nic trapne, ani zahanbujuce. To sa moze stat kazdemu. A urcite po tebe ludia nepozerali skaredo.

nikpa
16. aug 2023

Mne sa stalo, že som musela nechať v obchode celý nablokovany nákup lebo som si nechala doma telefón a kartu nenosím. V peňaženke ani floka hotovosť. V košíku som mala vtedy bábätko a starší 3 ročny stepoval pri košíku a plakal, že chce chrumky, prečo si ich nemôže zobrať 🙈 väčšiu hanbu som v živote nezažila. Pozerali na deti ako na chudatka hladné 🙄

Ja som tiež doplatila a nie raz. V lekárni som babke dokonca zaplatila celé lepidlo na zuby a v potravinách minimálne dvakrát keď volake centy chýbali...
Rozumiem ako si sa cítila, kašli už na to, stávajú sa aj také veci, hocikomu.

radkaradix
16. aug 2023

moj pan manezl chodi uplne bezne na nakup bez karty, mysli si, ze ju suchol do vrecka a pritom zabudol.. ani nespocitam kolkokrat sa vracal z Lidla po kartu, kym mal nakup odlozeny pri pokladni bokom :D :D a viackrat predavacka aj vyhlasovala do mikrofonu "Božka, pán nemá peniaze, opakujem, pán nemá peniaze, príď mi to stornovať!" :D :D

mirka438
16. aug 2023

Je to uplne bezne.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
alenamihal
16. aug 2023

chvalabohu mam vzdy dostatok financi na kartach ,ked idem na nakup a nenakupim nikdy na financny doraz...mne sa to este nestalo /vdaka bohu/ ..

barbora19911
16. aug 2023

Jooj a koľko krát sa mi to stalo :D aj celý nákup bože

miskakyska
16. aug 2023

... ale žienky vy ste vôbec nepochopili príspevok 🙈
...autorka je nas**tá,lebo jej nikto nedoplatil tých 22centov...

Autorka, možno stačilo otvoriť vrátka a osloviť ľudí nablízku...nie každý každého sleduje a v momente si domysli, že platiacemu pred ním chýba pár centov..☺️

mk1111111111
16. aug 2023

@miskakyska zbytocne je"nasrata", nikto nie he povinny jej doplacat. To len k tomu, ze sme to pochopili dobre.

Ja nemam problem ani bezdoovcovi potraviny nakupit, ale je to moja slobodna vola a robim to dost casto, a ak mi v penazenke chybalo, necakam, ze mi niekto doplati. Nekupim a hotovo a na nikoho sa nehnevam. To sa predsa moze stat hocikomu a nie je to ziadna hanba

hortenziaj
16. aug 2023

stalo sa mi, rusila som ucet a vraveli ze este mesiac mi bude fungovat karta a bum, po tyzdni nesla, ja v penazenke 50 centov, vsetko som vratila a iba rozky som za tych 50centov vzala, kedze som ich ochytala, aj ked tie mi neboli najnutnejsie

marca12
16. aug 2023

Mne sa tiez stalo,ze dochodkyna predomnou musela vyberat,co vrati z nakupu,lebo nemala dostatok penazi. Chcela vratit mlieko,doplatila som jej ho. Inokedy zase chlapec asi 7 rocny rom,nemal dost penazi,zaplatila som mu vtedy cely nakup. Ale to neznamena,ze to tak musi robit kazdy. Nemozes sa hnevat na niekoho,ze ti nedal na ten jogurt. Je to blba situacia,ale ziadna hanba.

lilly16
16. aug 2023

Ja som raz musela celý nákup v Lidl vracať..trapas ako hrom..ale prežila som 😁

tamitamitami
16. aug 2023

Nie nestalo, vždy mám niaku rezervu.....ale stali sa mi dva prípady kedy mi takto bolo trápne pri platení 😅.

Raz som šla do obchodu svoju peňaženku som nechala v aute lebo priateľ mi dal telefón nech zaplatím jeho kartou v mobile (ukázal mi ako sa to robí že mám 3 krát kliknúť, dať pin a pôjde to). Nakúpila som, vyložila nákup na pás a idem spraviť to čo mi ukazoval a miesto karty mi vyhodilo foťák 😂 skúšam 1-2-3 krát a stále foťák. Predavačka čaká na priloženie karty a pozerá na mňa že čo to tam vyvádzam, ľudia tiež (ja samozrejme stres panika) 😂.... našťastie som mala vo vrecku hotovosť tak som to po neúspešných pokusoch zaplatila ňou ale lovila som tam centy kade tade. Nasadnem do auta a hovorím mu že mi to nešlo (ja som miesto 3 krát klikala 4 a miesto karty mi ukazovalo foťák) 🤦.

Druhý prípad mala som dva účty na jeden som si posielala niaku menšiu sumu (na druhom som mala zvyšok)....deň predtým som z účtu kde mám menej vytiahla a zabudla si preposlať naspäť z hlavného účtu. Zobrala som tú kartu kde nebolo nič 😂 peňaženku nechala doma (druhá karta aj hotovosť bola tam), mobil tiež veď však vybehnem iba po na malý nákup tu do Jednoty. Idem platiť a platba neprešla 🤦 aj mi hneď došlo prečo. Tak som sa ospravedlnila (predavačka mi dala nákup lebo sa poznáme) a ja som rýchlosťou blesku bežala domov pre peňaženku aby som to išla zaplatiť 😂. Od vtedy mám už iba jeden účet a o starosť menej 😂.

Ale áno keď vidím že niekomu chýba pár centov tak bez problém doplatím (veď stať sa môže každému).

ema22270
18. aug 2023

Jejda ja si pamatam taku top situaciu. Isli sme na nakup do rakuska 😁 prvy x, velmi sme sa tesili na to. Bolo to uz davno a tam sa proste nedalo platit kartou 😄😄😄 a my sme mali uplne velky nakup. No hanba to bola celkom. Teraz sa uz da platit vsade kartou.

mima1608
18. aug 2023

Stalo sa mi, že som išla do obchodu (hotovosť ja nemám v peňaženke nikdy), pani mi nablokovala dosť veľký nákup a ja kuk do peňaženky a karty nebolo 🤣 to bol trapas ako hovädo. Bývali sme vtedy oproti tomu obchodu (bola to jednota), tak som utekala rýchlo domov. Predavačka bola ešte taká ústretová, že vyhodila blok ako platbu v hotovosti a ja som si cestou vytiahla peniaze a zaplatila. Ešteže majú zvonku bankomat.

Strana
z2