icon

Na čo míňate radi a pravidelne

Včera o 20:52

Na akú vec alebo službu, jedlo, zážitok pravidelne míňate, alebo si doprajete? Napríklad aspoň raz mesačne a potrebujete to mať, neviete si predstaviť byť bez toho.

Strana
z3
anonym_37e1ed
Včera o 20:55

Mihy, nechty, masaz, kava.

anonym_d2a062
Včera o 20:56

Na nechty chodím pravidelne mesačne, ale viem si v pohode predstaviť byť aj bez toho, podobne to mám aj s inými potešeniami, že keby bolo treba šetriť, nemám problém ich vyškrnúť... okrem fitka, ale to neviem či rátaš tiež 😀

akinom0077
Včera o 20:59

@anonym_autor kozmeticke procedury ako plet nechty pedikura zboznujem a doprajem si ich podla moznosti ale viem bez nich vydrzat urcity cas resp posunut cas ale dovolenka NIE nedokazem si to odopriet je to pre mna balzam na dusu srdce telo celkovu pohodu fyzicku aj psychicku

autor
Včera o 21:06

Napíšem aj ja. Kozmetické procedúry na tvár, najlepšie každý mesiac, pedikúra hlavne v lete pravidelne, na nechty nechodím, tie mám najradšej svoje a čo najkratšie ostrihané, čo ma na sebe najviac štve je závislosť na nápojoch v plechovke, vo fľaši mi nechutia, ale zato v plechovke by som pila každý deň.

simsalabim
Včera o 21:08

@anonym_autor plavanie, takze permanentka na plavaren.

enmery
Včera o 21:09

Ja milujem skúšať nové reštaurácie a vždy objavovať nové miesto, cestovať a ešte knihy.

petamich
Včera o 21:15

Nejaky vylet, vecera/wellness/zazitok s manzelom, nova knihy, vino s kamoskami 🙂 a teda asi aj si nieco dopriat/kupit. A dobru kavu a vino.

thereisabear
Včera o 21:16

Knihy

cyberk
Včera o 21:22

Kvalitny steak v dobrej restike :D

doriiis
Včera o 21:27

Nejaká nová kozmetika od novej znacky

anonym_ef5916
Včera o 21:32

@anonym_autor fyzio, knihy, kultúra, umenie, klasická úprava obočia, klasická manikúra, pedikúra, kaderníctvo, ázijská kuchyňa, indická.

anonym_ef5916
Včera o 21:33
@simsalabim

@anonym_autor plavanie, takze permanentka na plavaren.

@simsalabim plávaš sama alebo s trénerom? Máš dobrú techniku? Aké boli začiatky? Ma to zaujíma, lebo aj ja zvažujem 👍

a0
Včera o 21:43

Pohybové aktivity - fitko, box, yoga, pilates, plávanie, tenis… čo si moja hlava zmyslí, to musím vyskúšať, látky - šijem si oblečenie a potom knihy a vzdelávanie - našťastie mi školenia a kurzy prepláca firma.

biba_18
Včera o 21:44

nemám nič také čoho by som sa nevedela vzdať. aj necvičiť by som vedela ak by sa nedalo…

katkaseiner
Včera o 21:49

Citam komentare a rozmyslam
..ja fakt nepotrebujem pravidelne kaderníčku, kozmeticku, nechty, mihalnice... Ja potrebujem dovolenku...zial kazdy mesiac da neda, ale napr vo februari sme boli tyzden na Sicilii, v juni ideme do Tunisu, ale kludne by mi stacilo aj Polsko alebo autom do Talianska. To je moj skutocny relax a dlhsi ako 2 hodiny na nechtoch alebo u kadernicky. Na dovči zboznujem ochutnavat lokalne jedla, len sa tak túlať 💕

anonym_6702f2

Auta.Aspon na par dni.Soferujem 8hod,dnes 12hod,potom doma ked som,takze som rada,ze fakt nemusim soferovat a som vklude doma.

stellarstar

Running sushi 🏃‍♀️🍣 dalej pedi a mani si robím sama a raz do mesiaca si ostrihnem vlasy. Ku kaderníčke už nechodím. Moje kaderníčka kam som chodievala ona už skončila a iné kt som skúšala tie neboli ono tak preto si striham sama. Inak nepotrebujem nič extra

hederamonstera
Včera o 21:51

Ja potrebujem mat denne ticho a samotu, uplne, ziadna hudba, nic, niekedy ma aj zvuk chladnicky obtazuje a nic nerobit/alebo sa ist prejst do lesa. To je jedina moja nutnost, inak sa idem zblaznit a som nervna.

anonym_6702f2

Viem,myslite to opacne.Coho sa nedokazete vzdat,a ja nic take nemam.Clovek po robote je rad,ze je rad.

biba_18

@stellarstar toto potrebujem aj ja… naučiť sa sama strihať… 😏

michaela329
Včera o 21:52

Pohyb a kávu... veľa kávy 🫣

scila
Včera o 21:57

@anonym_autor v pravidelných intervaloch musím mať čokoládu - mangovú Lyru a mliečnu Milku (alebo s celými orieškami).
A obľúbenú cukráreň mám 30 km smerom, ktorým chodím málo, ale keď sa dá tak tam idem na ich skvelú Sacherku, punčák alebo medový krémeš.
A v peknom počasí aspoň raz za mesiac bicykel, v zime knižnica alebo kníhkupectvo.

stellarstar
Včera o 21:59
@biba_18

@stellarstar toto potrebujem aj ja… naučiť sa sama strihať… 😏

@biba_18 nie je to ťažké 😂 na začiatku o nervy 😂😂 ale už som v tom dobrá. Nvm či máš krátke či dlhé vlasy, kuk videa na Youtube a IG. Tie mi veľmi pomohli. Mám dvoje kaderníckych nožníc, 2 rôzne mašinky na strihanie vlasov a 3d zrkadlo. Aj chlapovi ja strihám vlasy

0silvia0
Včera o 22:00
@stellarstar

Running sushi 🏃‍♀️🍣 dalej pedi a mani si robím sama a raz do mesiaca si ostrihnem vlasy. Ku kaderníčke už nechodím. Moje kaderníčka kam som chodievala ona už skončila a iné kt som skúšala tie neboli ono tak preto si striham sama. Inak nepotrebujem nič extra

@stellarstar ja tiez vsetko sama😁, mame toho vela spolocneho🤫

0silvia0
Včera o 22:03

@anonym_autor ja pravidelne minam na kino (minimalne 1x do tyzdna) a aspon raz do mesiaca nejaky dobry koncert. Tie babske veci ako nechty a kozmeticke procedury neznasam. Ked mi raz za sto rokov dcera robi nechty, trpim, neznasam to.

sisaka
Včera o 22:15

@anonym_autor na ničom nie som tak závislá, že by som sa toho nevedela na nejaký ten mesiac vzdať
a nevedieť si predstaviť bez toho žiť.
Rada čítam, plávam, zájdem do fitka, mám rada dobré jedlo a pravidelne chodím do reštaurácií, milujem dovolenky, ale nič z toho nie je závislosť a v pohode vydržím bez.

anonym_bd9a35
Včera o 22:17

Fajnovy obedik v reštike každú nedeľu to si neviem odoprieť s prechádzkou v meste v lete to bude zmrzlina a vlasová kozmetika to kupujem všetko čo vidím 😁

marca12
Včera o 22:23

Na kvety a knihy. Bez nich by som asi prezila,ale nechcem zit bez potesenia.

anonym_a18e3c
Včera o 22:27
@marca12

Na kvety a knihy. Bez nich by som asi prezila,ale nechcem zit bez potesenia.

@marca12 aké kvety? Do väzy či v crepniku do interiéru..?

marca12
Včera o 22:32
@anonym_a18e3c

@marca12 aké kvety? Do väzy či v crepniku do interiéru..?

@anonym_a18e3c V crepniku aj do zahrady. Obcas aj do vazy.

Strana
z3