icon

Na čo míňate radi a pravidelne

Včera o 20:52

Na akú vec alebo službu, jedlo, zážitok pravidelne míňate, alebo si doprajete? Napríklad aspoň raz mesačne a potrebujete to mať, neviete si predstaviť byť bez toho.

tenerifka
Včera o 22:32

Letenky.... Fakt prakticky kazdy mesiac niekam letim, ci uz na susedny ostrov, do Madridu alebo niekam na dovolenku. A kazdy tyzdeñ obed v restike, vzdy ked mame s muzom volno, mame dve oblubene a striedame ich....

amelie2017
Včera o 23:33

Vecera alebo obed aspon raz mesacne s manzelom, len my dvaja, kde nam navaria a obsluzia nas. Aj ked sa potom stazujeme, ze jedlo bolo hrozne, obsluha este horsia ( profesionalna deformacia), ale vzdy tomu dame sancu.
Ale naozaj by som nedokazala zit bez objatia. Mozno je to klise, ale naozaj niekedy potrebujen objat muza/deti - stat tak 5 minut, nic nepovedat, len ich objimat a vonat. Je to zadarmo, ale niekedy najdrahsie. Ked mozem objat maminu, 2-3 krat do roka - to uz je vrchol vsetkeho.

anonym_1c12fc
Včera o 23:34

@anonym_autor na víkendové obedy v reštaurácii.

anonym_38a934
Včera o 23:43

Na nákup kvetov, rastlín (kríky, stromy), semienka, kurzy prírodných záhrad atď. ...

anonym_ae0ea8
Dnes o 00:15
@tenerifka

Letenky.... Fakt prakticky kazdy mesiac niekam letim, ci uz na susedny ostrov, do Madridu alebo niekam na dovolenku. A kazdy tyzdeñ obed v restike, vzdy ked mame s muzom volno, mame dve oblubene a striedame ich....

@tenerifka v dobrom závidím

anonym_d0a227
Dnes o 01:06
@anonym_ae0ea8

@tenerifka v dobrom závidím

@anonym_ae0ea8 vážne? A čo? To neustále lietanie? Vyčakávanie na letiskách, potom sedieť ako sardinka v lietadle, kde lietadlo hučí, ľudia sú nechutní - tuční, hluční, prdiaci, hnusné jedlo, ktoré na palube ponúkajú… keby sa dalo dostať všade na aute, tak radšej volím pohodlné auto, lietanie len strpím, keď letím na dovolenku.

anonym_ae0ea8
Dnes o 03:56
@anonym_d0a227

@anonym_ae0ea8 vážne? A čo? To neustále lietanie? Vyčakávanie na letiskách, potom sedieť ako sardinka v lietadle, kde lietadlo hučí, ľudia sú nechutní - tuční, hluční, prdiaci, hnusné jedlo, ktoré na palube ponúkajú… keby sa dalo dostať všade na aute, tak radšej volím pohodlné auto, lietanie len strpím, keď letím na dovolenku.

@anonym_d0a227 si riadne negatívna

ria_sprout
Dnes o 04:09

Ja rada míňam na vylety. Nechodím ku kadernícke, ani na nechty, ale na výlet mimo našu republiku rada miniem peniaze aspoň raz do mesiaca a aspoň na jeden deň.

mirage
Dnes o 05:35
@anonym_d0a227

@anonym_d0a227 mne to tiez nevadi. 😅

anonym_1708d8
Dnes o 05:37

internet, auto, bicykel, kavenky

anonym_f1130d
Dnes o 05:42
@anonym_d0a227

@anonym_d0a227 no z ostrova nemas moc moznosti, ako sa niekam dostat.

anonym_e2a563
Dnes o 05:47

Ja rada míňam na knihy, kvetiny do záhradky rada sadim a starám sa o to. A najradšej mám prírodu a výlety s mojimi deťmi, spolu traveny čas si užívam pokiaľ sa ešte dá.
Také kraslovacie procedúry mi nič nehovoria. Nemalujem sa, nechodím na nechty ani kadernícke. Vyzerám dobre ak bez toho.

anonym_f44447
Dnes o 06:11

@anonym_autor áno na jedlo míňať pravidelne, každý týždeň raz idem na nákup, lebo jesť potrebujeme. Ostatné nás dá zariadiť aj inak či menej pravidelne

lenka.25
Dnes o 06:14

Sushi , matcha , minimálne raz za týždeň musí byt . A keďže už nemám malé deti , musím aspoň nášmu psovi kúpiť raz za dva / tri týždne kúpiť novu hracku a on sa z toho vždy veľmi tesi .

anonym_de4fb9
Dnes o 06:54

2x do týždňa tréning s trénerkou vo fitku, vlasy, nechty a fyzioterapia. Na pravidelnej báze cez rok 😊

anonym_c28ec0
Dnes o 07:03

Každy týždeň sa teším ako objímem svoju mamu, dáva mi to silu a energiu na celý týždeň...vekom som zistila, že nepotrebujem veľa materiálnych veci, ale doprajem si: výlety, dobrá reštaurácia, wellness, o pleť sa starám doma denne (mám doma viac veci ako kozmeticka, som maniak, ale ja kupujem len kvalitnu kozmetiku, nie z drogérie), nechty nosím krátke a bez laku, vlasy si ostriham a zafarbim sama, radšej kúpim letenku do Európskeho mesta a spoznavame iné krajiny....máme na zozname už 18 krajín

simsalabim
Dnes o 07:12
@anonym_ef5916

@simsalabim plávaš sama alebo s trénerom? Máš dobrú techniku? Aké boli začiatky? Ma to zaujíma, lebo aj ja zvažujem 👍

@anonym_ef5916 plavam sama, v podstate od detstva. Ale uvazovala som nad trenerom, chcela by som skusit motylik, ale to sama neviem, takze by bolo fajn, keby ma to niekto naucil. Ale zatial som sa k tomu nedostala.

gaia14
Dnes o 07:14

Masaz

sense
Dnes o 07:17

Pravidelne asi na nic. Pravidelne chodím do fitka, tam mám rocné predplatné , občas s dcérou do kina, v lete pedikuru

ivik4
Dnes o 07:45

Denne kava v meste ,pripadne aj restiky ale tie zas uplne denne nie 🙂 . Vzdy mi kava chuti lepsie von ako doma ,hoci mam kavovar. Kazdopadne, najlepsie s kamoskami alebo mojimi chalanmi. Ale idem kludne aj sama
Aj cvicim aj si doprajem ine ale na tom zavisla nie som

anonym_5068d1
Dnes o 07:50

Ja rada minam na kvalitne jedlo. Kvalitnu kozmetiku. A dovolenky. Vacsina zimy na horach a vacsina leta na juhu.

anonym_8d70a5
Dnes o 07:55

Kvety do vázy, knihy, zákusok 💫🥰

lanka999
Dnes o 07:55

pekne nove oblecenie, knihy, pernamentka na cvicenie, drinky

lucik194
Dnes o 11:07

kazdy mesiac kadernicka.

a potom v kazdom mesiaci jeden vikend niekde s kamaratmi na chate/chalupe.proste vylet s prespanim.

a tiez 1x do mesiaca nejaka vystava/divadlo/muzeum (vBA je tych moznosti dost). ale aj ked niekam ideme mimo BA

lodkadiz
Dnes o 11:18

@anonym_autor výlet s rodinou, od kedy mame syna mame tradíciu že kazdy mesiac niekam ideme
Januar je to vždy wellness vikend, apríl ZOO, august Chopok, november tatralandia každý rok, ostatne mesiace si tiež vždy cosi vymyslíme ale tieto mame tak už 5tym rokom

kofa77
Dnes o 11:24

Chcela som napisat, ze sa zaobidem bez vsetkeho. Ale nie- masaz, ta musi byt. Keby sa dalo, lezim tam kazdy druhy den. Akoze kebyze nemam na to, tak smola, ale chybala by mi uplne najviac.

anonym_d0a227
Dnes o 12:57
@anonym_ae0ea8

@anonym_d0a227 si riadne negatívna

@anonym_ae0ea8 to je realita leteckého cestovania v ekonomickej triede.

anonym_d0a227
Dnes o 12:58
@mirage

@anonym_d0a227 mne to tiez nevadi. 😅

@mirage super, gratulujem.

anonym_d0a227
Dnes o 13:00
@anonym_f1130d

@anonym_d0a227 no z ostrova nemas moc moznosti, ako sa niekam dostat.

@anonym_f1130d veď jasné, že nie, ale závidieť niekomu, že keď chce odtiaľ niekde ísť musí absolvovať zakaždým let? Ale tak ľudia závidia kadečo, aj neustále prepravovanie sa lietadlom.

lacibo
Dnes o 18:23

@anonym_autor pilates hodiny, kávičku s kamoškami