Overili ste si už nárok na energopomoc?
Ahojte, uz je spustena moznost kontroly, ci Vam bola priznana energopomoc. Ja sa priznam, ze som bola trosku rozhodena, ked sa hovorilo o trvalom bydlisku. Kedze TP mam od narodenia v rodicovskom byte ale byvam v mojom vlastnom dome, myslela som, ze pomoc nedostanem. Ale pri overovani aj plynu aj elektriny mi napisalo, ze tymto odbernym miestam bola pomoc priznana. Ste tu niekto taky, co ma rovnaku situaciu a tiez bola priznana pomoc? Ano, aj vyska prijmu sa zohladnuje, ale teda prosim o odpoved tych, ktori zarabaju "normalne" a su v hraniciach prijmu a naroku na energopomoc ak by mali TP tam kde aj realne byvaju.
Prosim, neriesme politiku, ani spravodlivost / nespravodlivost, sposoby pomoci a podobne. Na to si zalozte samostatnu diskusiu. Zaujima ma len tato konkretna situacia. Dakujem.
@petri07 presne takto to vyslo aj nam
@bobco13 ja som to preratala kompletne vsetky mzdy s prekracujem prijem o 20e mesačne.
@bykaterina samozrejme, ze sa jedna o hruby prijem, sme hllboko pod hranicou podla tabulky ...
@aaadkaaa to je v riti
Ja som mala v období, ktoré sa ráta len 0,25% úväzok, TP v dome mám len ja a 2 deti, malé. Muž má stále TP u mojich rodičov, máme len elektrinu, ktorá je na neho a uznali nám. Tak neviem, myslela som, že sa nás to nebude týkať…
Ja som mala v období, ktoré sa ráta len 0,25% úväzok, TP v dome mám len ja a 2 deti, malé. Muž má stále TP u mojich rodičov, máme len elektrinu, ktorá je na neho a uznali nám. Tak neviem, myslela som, že sa nás to nebude týkať…
@anonym_8c40a4 ved ked mas taky nizky prijem, mas narok.
@anonym_8c40a4 Nikto tomu nerozumie, ani ten kto vymyslel
Vyzerá že to konečne opravili, už mám priznané pre plyn aj elektriku...
nám plyn nie elektrika áno
Funguje vám tá stránka na overenie ?
@bykaterina no skus si porovnat vyhody TP v Bratislave a v Senci. Lekari, dostupnost sluzieb, skoly, skolky. Ak pracujem v BA, tak tam chcem mat aj deti v skole ci skolke. Nemozem si dovolit mat dieta v skole v Senci, ked cely den som takmer 30 km inde. Dobre vieme, ze ak nie je miesto mimo TP, tak mi dieta nezoberu. Takisto - kedze som denno denne v BA, tak je mi odveci odviest deti do skoly do BA a potom ist k lekarovi do Senca. A mozes rozpravat o slobode volby lekara - vsetci vieme aka je prax.
Dakujem ti za tvoj pohlad na vec. Ty si ries svoj TP a nas ostatnych maj v pazi.
Na matrike mi mozu vysvetlovat co chcu - sama si sem capla zakon, ten je zavazny pre vsetkych, aj pre tych na matrike. Ci sa im to paci alebo nie. MUSI a SPRAVIDLA MA su dve odlisne veci.
@anonym_autor nuž keď bývaš v takej diere menom Senec.
@anonym_autor nuž keď bývaš v takej diere menom Senec.
@katulienkax az na to, ze nebyvam v Senci. Len je to mesto, kam by som "patrila". Ale tam kde byvam - nemenila by som. Je to na skok do BA ale uzivam si rodinny dom a vsetky vyhody pokojneho byvania. Mozno byvas vo vacsej diere 😉

@anonym_autor určite to budem riešiť, ale toto vyzerá ako keby môj dodávateľ elektriny im buď nedodal data alebo dodal zle data...
@petri07 ja tiež som mimo, elekt nemám a plyn mam nárok a TP mam ja a dvaja 16.rocny. príjem nemám vysoky. Niekde som čítala, ze okolo 27.12 by mali byť presne info s pomocou