Poznáte všetky výhody poistenia?
Rozbilo vaše dieťa televízor u známych a tí teraz požadujú náhradu škody? Vedeli ste, že to môže byť hradené z vášho poistenia zariadenia domácnosti? 🙂
@17alexis ano, klobuk dole, tiez mam byvalych kolegov a kolegyne, ktoré mali klientov viac a venuju sa im co sa servisu tyka doteraz....podla mna je to tazka a zodpovedna praca a vazim si kazdeho jedneho, ktory ku tomu takto pristupuje🙂 🙂...samozrejme niektorym ludom to nevysvetlis- ani keby si cokolvek napisala....preto radsej neriesit. Uz davno som sa naucila venovat energiu len tam kde ju treba 😀
@17alexis to mas pravdu, raz za rok da sa.... Ale @katkamario -pisala - ze im je kedykolvek po ruke.. Co je podla mna hovadina
@mar005 musite im byt kedykolvek k dispozicii, vsetky poistne udalosti nahlasujeme a riesime za klientov my. Je to nasa uloha . No berte to tak, ze viac ako polovica agentov fiunguje na tom tak ,ze po podpisani zmluvy ich uz dotycna osoba nezaujima. Vam by vyhovoval agent, ktory by sa o vas zaujimal a bol by vam k dispozicii alebo taky, ktoreho uvidite naposledy pri podpisani zmluvy ?
@ninahandmade - nesuhlasim s tym byt kedykolvek k dispozicii.. Aj agent ma pravo na volno..Skor je otazka co sa nakeca klientom, co maju robit ked nastane poistna udalost..
@mar005 neviem aku pracu vykonavate no podla toho co pisete ju asi nerobite na 100 percent . Aj praca financneho agenta/poistovaka ci ako kolvek ho nazvyte je praca a moj nazor je, ze ak tuto pracu vykonavate a robite ju so srdcom tak budete k dispozicii tomu klientovi 24h denne 7 dni v tyzdni. Ak mate iny nazor a pohybujete sa v tomto obore tak podla mna v nom nemate co robit.
@ninahandmade - hmmm, citate co pisete? 24 hodin denne?To akoze klient Vam klienti volaju aj o polnoci?
@ninahandmade - ak nemate nadhlad nad pracou , stracate profesionalitu
@mar005 nie je to hovadina, lebo ak mu zavolá klient, že niečo potrebuje, či už vybaviť plnenie alebo hocičo, tak im je vždy poruke. Keby si to robil aj ty, vedel by si, že od toho závisí tvoj úspech, lebo ak máš nespokojných klientov, tak sa to rozšíri. Ak máš spokojných, tiež sa to rozšíri. A ani raz za rok sa s každým stretnúť nie je jednoduché, lebo popritom sa stretávaš aj s potenciálnymi, venuješ sa svojim obchodníkom, takže je to tak či onak náročné.
@mar005 Debata je OK, nemusíte súhlasiť so všetkým, čo píše Ambasádorka UNIQA. No poznámky o tom, ako MK narába s vlastným mediálnym priestorom, alebo o Ambasádorke, nijako nesúvisia s problematikou tejto témy. Poprosil by som vás, aby vaše príspevky boli k veci a bez útokov na Ambasádorku. Ďakujem 🙂
Ja musim napisat, ze vcera sa ukoncila moja hlasena poistna udalost u uniqa, mala som poistenie domacnosti (vybavenie bytu) a mam aj poistku bytu u UNIQA, ale tam som nemala ziadnu PU este nastastie.
Ale pokazila sa mi pracka, uhorel elektromotor ci zoskratoval, neviem presne, mala som reviznu spravu od servisaka, nahlasila som telefonicky poistnu udalost, poslala som vyziadane podklady do poistovne a za 2tyzdne je poistna udalost ukoncena a vyplatena. A som spokojna aj s vysledkom PU.
Ja mam tuto poistovnu spolu s uverom PSS - nejak som nehladala na trhu, priam mi padla k noham sama, kedze to bola nejaka ich spolupraca, a som velmi rada. Vcera som vsetkym znamym pisala, ze ked budu poistovat byt, tak odporucam uniqa z vlastnej skusenosti.
@mar005 žiadny klient ti nebude volať o polnoci, to je jasné, ale stalo sa, že občas niekto okolo 22:00 zavolal a on to normlne zodvihol a vybavil. Jednoducho klient je tvoj pán a tomu musíš byť k dispozícii. Ex pracuje aj cez víkendy, ak má dohodnuté stretká. Nie každému sa dá stretnúť v pracovných dňoch.
@mar005 keby ste priamo robili v tejto branzi tak by ste pochopili preco to tak pisem .... je to cast tejto prace, byt k dispozicii. Tak ako praca ucitelky je deti naucit dane veci.
@ninahandmade - praca ucitela je otvorit im dvere ku vzdelaniu...to ci sa rozhodne prest tymi dverami je uz jeho slobodne rozhodnutie za ktore nesie nasledky....Mate pravdu nie som vo Vasej lige.Ja som obchodnik, ktory ma svoju sebauctu a vzdy ide systemom win-win
@mar005 podstata agenta, skutočne dobrého agenta, spočíva naozaj v tom, že je k dispozícii 24/7 - to však ale neznamená, že pôjde niekomu vybavovať napr. poistnú udalosť o pol noci. Znamená to toľko, že áno, ak niektorý klient v strese po poistnej udalosti agentovi zavolá (a ten nespí, alebo spí a nemá stíšené zvonenie), tak ten telefón v noci dvihne, klienta minimálne upokojí a pokiaľ nejde o život, tak poistnú udalosť ráno porieši. Samozrejme ak ide o život, tak nikto nebude volať svojmu poisťovaciemu agentovi, ale zavolá si čísla 158,155, 150 alebo 112 🙂.
A taktiež je to o tom, že klient nie je pán, klient je partner, ktorý je isto dostatočne inteligentný na to, že ak mi zrovna nehorí strecha domu, tak nebude svojmu agentovi volať napr. o druhej hodine ráno.
@mar005 a samozrejme ešte, ak je napr. štedrý deň a ktosi si zrovna zmyslí, že potrebuje práve v tento deň niečo riešiť, tak mu treba slušne vysvetliť, že tak ako strávi sviatky on so svojou rodinou, tak ich strávim aj ja a zavolám mu napr. 27.12. o 10:00 a zložím mobil = byť klientovi stále k dispozícii, no súčasne platí, že klient je partner a partneri majú isté pravidlá fungovania 🙂
@katkamario Každé poistenie má svoje výhode, treba mať však poistenie dobre nadstavené a najmä poznať dobre obchodné podmienky tej svojej vybranej poisťovne.
@mar005 vidim, ze mate svoju pravdu a nikto vam ju neberie. kazdy pracuje po svojom a ma svoj system. a k tomu ucitelstvu - ucitelia vzdelavaju a my agenti ucime ludi ako sa v zivote mat lepsie, ako sa zabezpecit do buducnosti a ako hospodarit tak aby z toho aj nieco mali ... vy- ako ste povedal ste obchodnik a to znamena ze vy idete za ziskom nie za ucelom pomoct klientovi....
@andreah25 napisali ste to uplne presne, byt k dispozicii ale v ramci istych pravidiel 🙂
@andreah25 uplne s tebou súhlasím 🙂
@ninahandmade - takto- vy to to robite zadarmo?alebo platite este klientovi? Ak ano, rad si necham od Vas poradit 🙂
@ninahandmade - neda mi este zareagovat na vasu vetu ,, ucime ludi lepsie hospodarit" .. to pridete ku klientovi a poviete: Pan klient nefajcite - usetrite 100€ mesacne.. Alebo poviete mu- pan klient neberte pozicku na televizor , lebo skor sa Vam pokazi televizor ako skonci pozicka?Tomu sa vravi ucit ludi hospodarit.

@mar005 môj bývalý priateľ robí sprostredkovateľa a za 7 rokov má klientov neúrekom. Predstav si, že s každým jedným sa minimálne raz za rok stretne - dáva si to ako povinnosť, každé plnenie vybavuje on, nie oni sami. Keďže som s ním bola dlho, tak viem, že skutočne pristupuje ku klientom max zodpovedne, jeho klientmi sú dokonca niektorí riaditelia pobočiek bánk a poisťovní (zas nie všetci, aby si si nemyslel, ale má asi štyroch). Netreba hádzať každého do jedného vreca.