Práca z domu
Ahojte ak by ste mali záujem o prácu z domu,tak mi kľudne napíšte. ☺
@dadka_bb mohla si to hneď takto napísať. Ide o to zo začiatku hľadať nových ľudí s rovnakým nadšením pre život, ktorých nebaví ten istý kolotoč za peniazmi každý mesiac a chcú zmenu,robiť sami na seba nie na niekoho. Dá sa to robiť aj ako prívyrobok ale väčšina ľudí keď zistí,že vie zarobiť mesačne napríklad 1000€, ktoré ti budú chodiť každý mesiac na účet,chcú viac. V tejto práci nemáš strop,záleží na tom koľko chceš. Keď sa tomu budeš naplno venovať môžeš dostať od firmy aj firemné auto,alebo dovolenku v hodnote 3000€ zadarmo (samozrejme s celou rodinou).
Alebo registruješ dovolenkárov,ktorý nechcú takto zarábať ale iba lacno cestovať a spoznávať nové krajiny. Ja sa tomu venujem naplno a som rada,že som do toho išla a spoznala veľa nových,zaujímavých ľudí. Veľká výhoda tejto firmy je,že u nás nie je ešte tak známa a preto máš viac možností. Veď na dovolenku chce ísť každý a za čo najmenej peňazí.
mam zaujem 🙂 poprosim Ip
Aj ja by som poprosila viac info 🙂
Máte ten pocit,že pyramídových hier,alebo tzv.MLM je na svete málo?Toho už bolo dosť aj na slovensku.Jediní,čo na tom získali,je tých horných desať.ktorí to začali.
@jelenec448 Tak potom nechápem,že prečo na tom zarábam. Ja som tú firmu nezaložila😀
@jelenec448 Klasická pyramída vytiahne z ľudí peniaze a nič im neponúkne. Tu máš za svoje peniaze dovolenku od začiatku. Čokoľvek je pyramída. Pozri sa na štát hore máš prezidenta - to je vrch pyramídy potom je Danko a spol potom senát atd a potom úplne dole my idioti.
V každej firme to isté. Hore riaditeľ potom management potom vedúci oddelení potom ovečky (rozumej normál zamestnanci a nakoniec upratovačky) a zákazníci. Čo je to iného ak nie pyramída????
Sa zobuďte.Solídna práca od nikoho nežiada vstupné poplatky.Pracujeme za danú mzdu,s ktorou každý musí vopred súhlasiť.Porovnávať tu štát a pyramídu je veľmi jednoduché.Treba sa niečím oháňať, ak chcem niekoho ogabať,že áno.Aj BMG invest a ďalšie iné inštitúcie toho sľubovali veľa a kde sme dnes??To rovno môžem aj pre Herbalife robiť.Presne taká istá situácia ako toto tu.Aj tam je pár,ktorým to čosi hodilo a veľa tých,čo nedosiahli nič.Prečo?? Stačí sa zamyslieť.Žiadnu dovolenku za svoje peniaze tu nemá človek.Je to len registračný poplatok.
@jelenec448 Pracujte ďalej ako ovečka za danú mzdu. Pekný večer vám prajem☺
@jelenec448 nemáš pravdu, že všade v MLM zarobí len tých horných 10...tiež jeden robím, u nás je veľmi spravodlivý systém, kto robí má, kto nerobí nemá...dokonca registrovaný "podomnou" môže mať viac ako ja ak je šikovný a naplno sa tomu venuje...nezáleží kedy si do systému prišiel
prosím o akú prácu ide?
Prečo nenapíšete rovno o akú prácu sa jedná za akých platovych podmienok ? Každý druhý mail je že poprosím info do správy. Keby sa jednalo o niečo seriózne asi by to nebolo také tajné .Celý internet je plný podobných inzerátov.
@evcare veď som čítala ale nič konkrétne som sa nedocitala 😉 reprezentant cestovného klubu je široký pojem. Predpokladám že zhanas klientov pre hotely a koľko ich zoženies toľko vyplatia províziu. Bola už raz taká dovolenkova pyramída že sa sprostredkovali klientom apartmány v zahranici za výhodnú cenu, sami si platili transfer a keď prišli na miesto určenia tak o nich nevedeli. Tak prepáč že mi to príde podozrivé, nechcela som sa ťa dáko dotknúť.
@evcare ahoj poprosila by som o bližšie informácie ohľadom práce
Zdravím ak je to este aktuálne poprosim vas info do spravy dakujem
Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂

@evcare ved sa nerozculuj, ja som Len slusne napisala ze by to pre mna nebolo, pise sa ze Len 2% zo vsetkych reprezentantov na tom zarobia a potom tie poplatky co sa platia vstupny a potom kazdy mesiac .. tak Preto pisem ze nieco serioznejsieho by som chcela.. ale vsak kazdemu vyhovuje nieco ine, co tebe ide nemusi ist mne.