icon

Práca z domu

evcare
2. aug 2018

Ahojte ak by ste mali záujem o prácu z domu,tak mi kľudne napíšte. ☺

Strana
z2
zara2012
3. aug 2018

@evcare ved sa nerozculuj, ja som Len slusne napisala ze by to pre mna nebolo, pise sa ze Len 2% zo vsetkych reprezentantov na tom zarobia a potom tie poplatky co sa platia vstupny a potom kazdy mesiac .. tak Preto pisem ze nieco serioznejsieho by som chcela.. ale vsak kazdemu vyhovuje nieco ine, co tebe ide nemusi ist mne.

evcare
autor
3. aug 2018

@dadka_bb mohla si to hneď takto napísať. Ide o to zo začiatku hľadať nových ľudí s rovnakým nadšením pre život, ktorých nebaví ten istý kolotoč za peniazmi každý mesiac a chcú zmenu,robiť sami na seba nie na niekoho. Dá sa to robiť aj ako prívyrobok ale väčšina ľudí keď zistí,že vie zarobiť mesačne napríklad 1000€, ktoré ti budú chodiť každý mesiac na účet,chcú viac. V tejto práci nemáš strop,záleží na tom koľko chceš. Keď sa tomu budeš naplno venovať môžeš dostať od firmy aj firemné auto,alebo dovolenku v hodnote 3000€ zadarmo (samozrejme s celou rodinou).
Alebo registruješ dovolenkárov,ktorý nechcú takto zarábať ale iba lacno cestovať a spoznávať nové krajiny. Ja sa tomu venujem naplno a som rada,že som do toho išla a spoznala veľa nových,zaujímavých ľudí. Veľká výhoda tejto firmy je,že u nás nie je ešte tak známa a preto máš viac možností. Veď na dovolenku chce ísť každý a za čo najmenej peňazí.

evcare
autor
3. aug 2018

@zara2012 ja sa nerozčuľujem☺ kde sa píše,že len 2% na tom zarobia?😀 Ak si pozerala to video a aj si sa sústredila na to čo sa v ňom hovorí,tak po privedení 4 nových členov mesačné poplatky neplatíš☺

dadka_bb
3. aug 2018

@evcare a napln prace? hod mi ip.ja mam precestovane hodne vela. o co tam vlastne ide?

dory123
3. aug 2018

mam zaujem 🙂 poprosim Ip

krissmac
3. aug 2018

Aj ja by som poprosila viac info 🙂

jelenec448
3. aug 2018

Máte ten pocit,že pyramídových hier,alebo tzv.MLM je na svete málo?Toho už bolo dosť aj na slovensku.Jediní,čo na tom získali,je tých horných desať.ktorí to začali.

evcare
autor
3. aug 2018

@jelenec448 Tak potom nechápem,že prečo na tom zarábam. Ja som tú firmu nezaložila😀

evcare
autor
3. aug 2018

@jelenec448 Klasická pyramída vytiahne z ľudí peniaze a nič im neponúkne. Tu máš za svoje peniaze dovolenku od začiatku. Čokoľvek je pyramída. Pozri sa na štát hore máš prezidenta - to je vrch pyramídy potom je Danko a spol potom senát atd a potom úplne dole my idioti.
V každej firme to isté. Hore riaditeľ potom management potom vedúci oddelení potom ovečky (rozumej normál zamestnanci a nakoniec upratovačky) a zákazníci. Čo je to iného ak nie pyramída????

jelenec448
3. aug 2018

Sa zobuďte.Solídna práca od nikoho nežiada vstupné poplatky.Pracujeme za danú mzdu,s ktorou každý musí vopred súhlasiť.Porovnávať tu štát a pyramídu je veľmi jednoduché.Treba sa niečím oháňať, ak chcem niekoho ogabať,že áno.Aj BMG invest a ďalšie iné inštitúcie toho sľubovali veľa a kde sme dnes??To rovno môžem aj pre Herbalife robiť.Presne taká istá situácia ako toto tu.Aj tam je pár,ktorým to čosi hodilo a veľa tých,čo nedosiahli nič.Prečo?? Stačí sa zamyslieť.Žiadnu dovolenku za svoje peniaze tu nemá človek.Je to len registračný poplatok.

evcare
autor
3. aug 2018

@jelenec448 Pracujte ďalej ako ovečka za danú mzdu. Pekný večer vám prajem☺

mijka88
3. aug 2018

@jelenec448 nemáš pravdu, že všade v MLM zarobí len tých horných 10...tiež jeden robím, u nás je veľmi spravodlivý systém, kto robí má, kto nerobí nemá...dokonca registrovaný "podomnou" môže mať viac ako ja ak je šikovný a naplno sa tomu venuje...nezáleží kedy si do systému prišiel

evcare
autor
3. aug 2018

@mijka88 Presne tak. Neviem či nerobíme pre tú istú firmu😀

jana2213
5. aug 2018

prosím o akú prácu ide?

mixi27
7. aug 2018

@evcare mozem poprosit info

rainee
18. aug 2018

Prečo nenapíšete rovno o akú prácu sa jedná za akých platovych podmienok ? Každý druhý mail je že poprosím info do správy. Keby sa jednalo o niečo seriózne asi by to nebolo také tajné .Celý internet je plný podobných inzerátov.

evcare
autor
18. aug 2018

@rainee stačí čítať komentáre vyššie

rainee
18. aug 2018

@evcare veď som čítala ale nič konkrétne som sa nedocitala 😉 reprezentant cestovného klubu je široký pojem. Predpokladám že zhanas klientov pre hotely a koľko ich zoženies toľko vyplatia províziu. Bola už raz taká dovolenkova pyramída že sa sprostredkovali klientom apartmány v zahranici za výhodnú cenu, sami si platili transfer a keď prišli na miesto určenia tak o nich nevedeli. Tak prepáč že mi to príde podozrivé, nechcela som sa ťa dáko dotknúť.

evcare
autor
19. aug 2018

@rainee je tu aj odkaz na youtube a je tam všetko vysvetlené

damiana
23. aug 2018

@evcare poprosim info

vikina8
Odpoveď bola odstránená
deniska9292
9. nov 2018

@evcare ahoj poprosila by som o bližšie informácie ohľadom práce

majocka666
20. feb 2021

Zdravím ak je to este aktuálne poprosim vas info do spravy dakujem

lily_279
9. aug 2022

Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂

Strana
z2